A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #374465 Igazat megvallva nem csinálom a küldetéseket , csak pont úgy kezd alakulni , mint a T55A ... Kifarmolom amit tudok . De ha még már 80% megvan , akkor csak még kellene szerezni . Obj. 260 úgy kb a felénél járhatók . De a tehetetlen kifarmolás miatt itt már elkezdtem a tüzérekkel is foglalkozni . Így hát az összes nemzet tüzéreivel 7 törvény vagyok . ( kivétel német ) Most hogy ezekkel is itt tartok így csak végig viszem 10 esig őket . Majd elnézegettem a garázsban . Visszatérve Obj Végső küldik , és azt eleje 1-5 ig még még vannak . inkább azok a bizonyos RNG futamok vannak hátra ... Kattints 3x ost , láncolj , gyújts stb. Szóval nem hajtok rá , majd ha úgy érzem túl közel három ahhoz , hogy ne hagyjam ki .