banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egyébként én ezen az álcahálón gondolkodom több tanknál is, mert való igaz, hogy nagyon komolyan megdobja a mozdulatlan tank kamo értéket, de lövés után annyira visszaesik a tank kamo értéke, hogy azon csak minimálisat tud javítani (alacsony alap).

Lőni meg csak kéne, de utána meg csak pár m-t jelent az álca háló, magyarra lefordítva nagyon hasznos passzív spotra (LT 14, LT 15 küldetések !) de egy TD-n, aminek fontos lőnie?

Konrétan, nézzük a charioteert, 50% kamo skill + bia mellett: mozdulatlan: 25.71, lövés után leesik 6.12-re ! Ezek a kamo értékei, ezeket szépen megdobja a kamo háló, de csak a mozdulatlan esetben, 40.71 és 9.69.

A bokor hatással most nem hülyítem a számítást, azt úgyse lehet pontosan kiszámolni, hogy éppen mennyire fed a bokor. Legyen az ellenfél egy viszonylag gyengébb spotter tank, t37 amin csak bino javítja a látást. Tehát ez egy nem éppen kigyúrt spotter, de mondjuk legyen átlagos siema 100%-os parancsnokkal, nulla skillel, de binoval, befeszült a spotter bokorba és a charioteer nyílt terepen van (tudom, nem tipikus, bokor mögött van általában, de a számolásnál csak a változás mértéke az érdekes).

Szóval a t37 így fog spotolni egy háló nélküli charioteer-t:
    áll a charioteer: 370m lövés után: 445m (ergo a max spotter távolságon)

Na most dobjuk fel a kamo hálót a charioteer-e, minden más marad, ahogy volt:
    áll: 305m lő a charioteer: 439m

Ha áll a charioteer, akkor szépen javít a háló, de lövés után? Nyer vele az ember 11m-t. Most komolyan? Lőnie pedig kell, nincs mese.

Ráadásul ez egy kifejezetten gyenge spotter ellenfél, a komolyabb light tankok lövés után hálóval is felpsotolják 445m-en, persze nyílt terepről beszélek, de a hatás mértéke a lényeg.

Nem tudom, de nem bírom magam meggyőzni, hogy spotter light tankon kívül bármire is tényleg használható a kamo háló, mert muszáj lőni és akkor visszaesik a kamo érték nagyon durván.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 19:57:35