A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374418 Ha mindenképpen most akarsz venni, egy tankot kezdek jobban tisztelni a t54 protot. Nem sok tank van, amit a skoda t50 nem tud megbízhatóan sebezni autoaim-el (nem aimbot, a mod fetisisztáknak üzenem, hanem a gyári autoaim), de ez az. Most már nem is próbálkozom a gyári autoaim-el és csak kézzel célozni rá, ha a frontja látható. Sőt, még ha kézzel célzok, akkor is el kell találjam, azaz kell RNG hozzá.
Nem lehet vele olyan jól tornyozni, mint egy type59-el, de a teste erősebb és pl a sok aimbot-os sz.rzsák mind lepattog a frontjáról (a skodának nagyon durván jó ágyúja van csak viszonyításnak mondom, szóval az aimbotos siemka megizzad mire lőhető pontot talál a frontján).
A mostani kínálatból én ezt választanám, de ez az én véleményem. A 183 pen nekem elég, a 0.36 szintén. A kínai medekkel megtanultam, mit jelent gun dep nélkül játszani.
Ha lett volna több pénzem, akkor a rudy helyett ezt vettem volna meg, de kellett a prém nap is, meg a rudy 0 skilles legénységes, meg a rudy szintén egy kiváló tank, úgyhogy amellett döntöttem, de a t54 protórol nem tettem le végleg. Ráaásul mindhárom tier10 orosz med kiváló és érdemes azokat kihúzni és támogatni prém tankkal.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 19:16:03