A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374414 Ha lesz még eladó, akkor neked egy is 3a kéne inkább ezek alapján, a szokásos trollos g.ci is3 test kemény átütéssel a 390-es alfával, amit mindenki megérez. Állítólag nagyon jól hoz. Annyi, hogy nincs benne töltő, de az az igazság, hogy a töltőnek van maximum 4 értelmes skillje, sőt a kamo már nem is biztos, hogy "értelmes", úgyhogy inkább csak 3, nem nagy baj, ha lemarad. Kivéve az IS7, ott az egyik töltőnek van látásjavítása, de hát ennyi a kellemetlenség összesen. Csak nincs leárazva, de egyébként az általad felsorolt tankok mindegyike szenved valamitől, nem fogsz kapni kompromisszum mentes tankot, az IS3a nekem nagyon annak tűnik a sima is3 alapján.
Én mostanában kezdem megkedvelni az Fv4202-t. Nagyon jót tett neki az ágyú buff, csak sajnos nem hozza jól a kreditet, de szórakoztatóbb menni vele (mert bármi jön, tudom sebezni még a maus-t is) és aranyat komolyan nem emlékszem, hogy mikor lőttem vele utoljára, mert annyira pontos teljes becálzásnál, hogy egyszerűen nem igényli. Mindig van gyenge pont, amit lőjek és általában az arannyal se lennék előrébb, ahhoz kicsi az alfa, érdemesebb a normál lőszerrel próbálni a gyenge pontot.
ELmondom, hogy mi van. Persze, lassú, de jól gyorsul (ez fontos lesz). Odamegyek a dombos részre, ami mindenhol van és szó szerint sz.rrá szívatom az ellenséget. Nem egyszer, nem párszor, hanem mindig. Ez a gun dep és célzás idő/pontosság, elég kidugnom a tornyát és már lőhetek is és már nem vagyok sehol, mire az ellenfél feleszmélt vagy még mindig céloz. Ezért fontos a jó gyorsulás, dombharcnál nagyon jelentős.
A 390m látótávot sem becsülném le, skillel binoval bőven 500m fölé vihető, tehát magányos is3, viszlát. Legénysége kompatibilis a tier10-el.
A tornyát belövik, de ha kicsit hátra tudod dönteni és úgy kitolni (ezt nagyon be kell gyakorolni, hogy csak a tetejét mutasd, 1cm-el se többet, mint kell és akkor tud pattintani, sokat kell gyakorolni). A teste gyenge, de jól döntött, ha riszálod akkor tud pattintani. A páncélban azonban nem lehet bízni összeségében, ezért kell dombharcolni és kihasználni a jó gyorsulást, gun depet és a tier8 egyik legjobb ágyúját. Ha nem látnak csak pillanatokra, akkor megsz.vták, hiába tudnának belőni.
Csak ez a kredit szorzó ne lenne, meg a drága lőszer... Emiatt nem tudom jó szívvel ajánlani.
A 175 penes retteneteket én szívből utálom, nem érdekel, hogy mit tudnak arany lőszerrel. Az az ágyú egy förtelem. Az SP ágyúja azokhoz képest lézerszike, az fv meg nem is tudom mi, rakéta tudomány.