A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374354 A SU12244 az arra jó, hogy maximum tier7-ig terrorizálja a tankokat. Ha top tiernek berakja, akkor nincs megmaradás vele szemben.
A másik dolog, hogy elég sok papír tank van, akár tier8-9-ben is. Rájuk kell mozdulni vagy flank pozíciót felvenni.
Kemény tankok ellen, HE-t kell használni inkább, ha nem lehet flankolni vagy gyenge pontot lőni a pontatlanság miatt, szerintem. Ez a 122-es elég nagyot üt HE-vel is. Az arany lőszer drága és az ágyú hozzá pontatlan és ez tényleg megeszi a termelt kreditet gyorsan, ha pár lepattanó arany lőszer sikerül vele.
Minden ellenére van sebessége és gyorsan forog és lehet vele reagálni a csata változására, persze kérdés, hogy a játékos képes-e erre. Arra még talán képesek sokan, hogy felismerjék, gáz van, de hogy mit kéne csinálni akkor, na ez már nem nagyon megy.
E25 már nem kapható, amúgy az tényleg jobb, de egyébként sincs nagy kínálat tier6-7 TD-ből, su100y,dmax,at15a, isu122s meg a skorpió. Úgy értem, hogy a kisebb, olcsóbb TD-k közül, mert a JT8.8 már nem kapható (az volt olcsón ebay-es csomagokban úgy nagyon megérte), a kanonejpz meg 10e arany, szép ára van és nagyon nem dícsérik (és akkor még finom voltam).
Talán az ISU122s jobb vétel. Ugyanez az ágyú, de nagyobb DPM és látótáv, igaz cserébe nem annyira mozgékony.A su mozgékonyság persze jól jön, de ahogy írtam, tudni kell használni és aki TD-vel közelharcolni akar, annak komoly tudás kell hozzá. A klasszikus TD szerepben jobb az ISU és elméletben olcsóbb, persze gyakorlatban csak csomagban kapható és úgy meg az ára torzított kicsit, de ha éppen kell prém nap is, akkor mindenképpen jobban megéri még a mostani -30% árhoz képest is (a wiki szerint az isu nettó arany ára 4750, persze ez virtuális, mert aranyért nem kapható). Amúgy az ISU sem lassú, inkább a forgás ami nehezebben megy neki. Meg még előny, hogy kompatibilis a legénysége a tier10 orosz TD-vel (a su12244-ből "hiányzik" a második töltő)
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 08:52:41