418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #375487 Huhh, most megnyugodtam, egy pillanatra már azt hittem, hogy ma nem fogsz felbukkanni, hogy prédikálj kicsit a téveszmés hülyeségeidről. Ez közel volt. -
Angelus1991ster #375486 PvE nem lesz itt egyhamar XD Sokan nem is akarják.
Még ha már meg is csinálták az alapjának számító "Gyakorlótér" nevű csata módot. Úgy kell megoldaniuk, hogy ne csak ott lehessen játszani. Például, hogy napi csak 3-4-5 PvE kampány csatát lehetne lejátszani, utánna se xp, se kredit nem járna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Plusz: ha kifejlesztesz egy t10-es járművet, akkor +1 PvE csatát játszhatnál (+kredit és xp-t beleértve).
Ha mind a 36 db t10-es jármű ki van grindelve, akkor 39-41 db PvE csatád lesz.
Wg-sek ilyeneket készíthetnének.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden megvan hozzá és pont ideális a WoT anyaga hozzá. Térképek, tankmodellek. -
Kotomicuki #375485 Arra leszek kíváncsi, hogy a bot-programoktól eljutnak-e a single játékmenetű wot-ig a "modderek": megírják a "szerveroldali" részét a játéknak és lehet net nélkül, önállóan játszani a bot-okkal és azok ellen - az állandóan a képbe rondító script (rng, MM) nélkül. -
zsupeti #375484 Miután kilőnek,nyomj azonnal egy PrtScr gombot,úgy sokkal könnyebb beazonosítani,h kb honnét is kaptad a lövést.
Rutinos tüzér elképesztő helyekről tud lődözni,ha gyors artyban ül.
Velem is megtörtént,h fizikailag nem tudtam rálőni a ház takarásában lévő tankra,de mindegy alapon rálőttem és a szegény csórit eltaláltam.
Nagy valószínűség szerint magasabban volt az arty,mint te. -
Lehet,de vigasztaljon az a tudat,hogy az a balfasz 20dezsőt fizetett érte:-D:-D -
Lucifer001 #375482 Szerintetek elkezdték használni az artyk azt az új " hack modot " amiről valamelyik nap folyt itt az eszmecsere ? Mert úgy lőtt be illetve ki ... a 8 as francia tüzér , amit elképzelni nem tudok egyébként . A szikla mögött . -
Lebowski #375481 nem is tudtam, hogy lehet nem átvenni őket, de a jövőben akkor így teszek :) köszönöm! -
Ha már megkaptad/átvetted, akkor nem tudod átváltani (a férfiakéhoz hasonlóan). Ha még nem vetted át őket, akkor minden fontos aspektusukat ki lehet választani előre. -
Lebowski #375479 küldetésekért járó nőcik nemzetiségét nem tudom váltani ugye? -
Angelus1991ster #375478 Hírmorzsák:
– Swedish line of tanks will appear before the Poles – the line is almost ready with the tanks. Most likely it will have 2 lines of machines: medium and heavy.
– For the redesign of the American line of medium tanks. They will be rebalanced due to the low popularity of these machines, there can occur a few buffs. This takes into account the addition of new equipment or even the removal of certain ones, since some US medium tank lag in comparison to the other Meds at the same tier.
– Planned tank for introduction: Panzerkampfwagen 35R 731 (f) mit T-26 tank Turm as a premium.
– WG has a problem with the German Rheinmetall Skorpion and KV-4 KTTS. First, it is sh*t, and the second too OP – Wargaming does not know if they will be introduced in-game.
– WG Marketing Department, on the occasion of the 6th anniversary of the launch of WoT, wants to prepare something for the holidays – a lot of publicity and possible that you will see in the store something that did not exist before.
Forrás: Armored patrol és rykoszet.pl
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.22. 11:14:06 -
Plata #375477 Valaha az is volt,Tier 10 amcsi heavy.Amikor még a T34 amcsi T9 heavy volt.
T30 sokáig ált nekem is a garászban,de jött kb egy éve vagy mikor egy patch és a legénysége valszeg bebugolt,mert a töltés ideje nagyot nőtt.De csak nálam,akkor felhúzott és eladtam,megvettem az E4-et,de az nincs olyan jó. -
robogo81 #375476 A T30-at még Diegó is dicsérte régebben,de azt hiszem ő inkább heavy-ként használja(ha jól emlékszem. -
Userx2 #375475 Én pár hete visszavettem az E4-et, nagy baja nincs. Kisebb lövegsüllyedés, durvább MM, artyk is szeretik. Hamarabb találkozik goldspammer statbúzákkal op medekben, akik átlövik bárhol. Nem érdemes megvenni a 10-est, ha okosan használva megelégszel a T34-es alvázzal. T30-al van az abszolút sebzésrekordom. -
Pares #375474 A vége 10 csata 2 győzelem, a végére már olyan sima vereségek jöttek, hogy csinálni is alig tudtam valamit... -
Pares #375473 Ja, tegnap este 5-ből 5 csatát nyertem, ma eddig mind vereség, az RNG meg a sárga és vörös retkeknek nyalja a valagát...
Ja persze, játszok 4 3000+ wn8-as csatát, mind vereség, az ötödikben első lövés felrobbantja az ammo racket, nulla damage, first win...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.22. 00:41:11 -
András77 #375472 Ez jól esett így amcsi akció idejére
Ez a T30 TD egy vadállat ha beszabadul a noobok közé. Megállíthatatlan. 10 lövés 10 találat és nem hagytam magam után élő ellenfelet
Ez az egyik legjobb TD merem állítani. Tornyozni kiválóan tud, de ahogy a kép mutatja városban sem elveszett tank. Egy szerencsétlen indien panzer lőtt 3 csúszót a sidescrapes oldalamra és utána meg sírt, hogy milyen g.ci TD-k vannak, amik 2 lövéssel kiszedik
Az E3 is fun egyébként, de azzal nem kell sokat gondolkodni csak nyomni a W-t és töltés közben finoman rázni, hogy az alját ne lőjék be és az olyan, mint egy bulldózer, de a T30-al már taktikázni kell és jobban szeretem. Megtartom inkább a T30-t és nem veszem majd meg az E4-t, mert sok jót arról nem hallottam.
Egyébként én várom a grille 15-t, mert ez a WTE nekem nagyon nem jött be, inkább nekiálltam a legénységgel a ferdinek a ToT akcióban. A grille 15 viszont ígéretes, mert talán a játék legjobb ágyúja lesz rajta.
Ripley sajnos nincs mióta SSD-vel tolom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.22. 00:02:36 -
András77 #375471 Ez már tavaly is így volt. A RU szerveren kiszórták csak a tankot, EU-n meg kizárólag csomagban. Idén valamivel kisebb és olcsóbb a csomag, de valóban akinek csak a tank kéne, az így járt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.21. 23:09:06 -
Plata #375470 Emlékszem rá,láttam a sorozatot,vagy 30 éve.inkább több szerintem. -
Plata #375469 Hát igen így arannyal nekem is sok kicsit,arany nélkül még érdekelne. -
lammaer #375468 Youtubeon meg is keresheted, a címe 4 Páncélos és a kutya....
-
Angelus1991ster #375467 Nem vettem meg. Kicsit túl drága nekem.
Akarok fizetni a játékkért, de nem ennyit. Ha nem lenne hozzárendelve fölöslegesen 1650 gold, akkor megvenném a tankot 3-4 ezer forintért. Sentinel I AC-s csomag az korrekt volt.
Adataiban viszont jobb ahogy nézem.
-Jobban fordul, több a lőszere, jobb a célzásideje a Rudynak.
Fehér Tigris képe:
1750-1800 hp-s tier 7-es brutális heavy tankként behozhatnák a hosszú 88-ast rátéve.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.21. 21:22:40 -
Plata #375466 Rohadjanak meg.
-
Angelus1991ster #375465 Ez néz ki faszán.
RU-soknak volt egy ilyen Fehér Tigris (14960 hp-s) vs rakat T-34-85-ös fun módjuk.
Ilyen medállal.
-
Plata #375464 És jó tank?Vagy ez egy gyöngébb T34-85? -
Plata #375463 Kösz,emlékszem már,ez egy réges régi asszem fekete fehér tévé sorozat volt,gyerekkoromban láttam. -
Angelus1991ster #375462 Tank adatait nem befolyásoló legénységi tag.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megvenném a TúróRudy-t, csak simán a fölösleges gold nélkül.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.21. 20:48:58 -
Plata #375461 Na nee,van benne kutya?kééépeeeet. 
Az is legénység?vagy rá van rajzolva a tankra?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.21. 20:40:28 -
Angelus1991ster #375460 T-34-85 Rudy tankhoz írt Szarik/Gömböc nevű kutya. -
Plata #375459 Milyen kutya? -
Angelus1991ster #375458 Ugatás hangeffektet megírták hozzá? -
András77 #375457 Nem, a kutya marad, a hálátlan dög
Nekem kv4-ben ülnek a 0 skilles legények (átraktam heavy ágra őket, mert volt már kigyúrt med legénységem) és az orosz medek legénységét húzom a Rudy-ban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.21. 19:59:23 -
Angelus1991ster #375456 Rudyból eltűnik a Kutya, ha medet más med legénységével tölteném fel? -
Kryon #375455 Akkor ennek utánajárok, mert sokat számít az az 1 skill előny. -
András77 #375454 Most nincs időm sokat guglizni, de az asia szerveren így volt, sőt az isu-t még ki is hagytam a felsorolásból: militarty parade 2016 asia. A cromwell b-re emlékszem konkrétan, mert vacilálltam aközött és a rudy között, de úgy emlékszem a többi is megkapta a nulladik skilles legénységet. -
Plata #375453 Nem tudom,de szerintem csak ehhez jár,vagy ez rémlik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.21. 18:47:17 -
Kryon #375452 Az összes győzelemnapi tankhoz jár a 0. skilles legénység, nem csak a Rudyhoz? -
Angelus1991ster #375451 Ha már valami öngyilok challenge nap van.
-
yossarianHUN #375450 És ki mondta, hogy a magyar szónak negatív jelentése volt? Az a vicc, hogy levonod a saját, téves következtetéseidet, aztán meg vagy róla győződve, hogy mások is a te kitekert logikádat követik, majd ennek alapján reklamálsz. Az, hogy te mindenhol általánosítást látsz, pont azt fémjelzi remekül, hogy éppen te vagy hajlamos erre az elég kisstílű gondolkodásmódra.
És köszönöm, de továbbra is jogomnak tartom, hogy ha egy bunkón viselkedő magyart látok egy - még egyszer mondom - nemzetközi környezetben, akkor bunkó magyarnak nevezhessem. Ahogy a bunkó németet is bunkó németnek nevezem, és a bunkó csehet is bunkó csehnek nevezem. Az, hogy ez nem tetszik a túlfűtött nacionalista érzelmeidnek, szomorú, de egyéni szocprobléma. -
Angelus1991ster #375449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha kérhetem.[/spoiler]
Magyarozás helyett, a "proli", "segghülye","hülye", "sutyerák","bunkó" jelzők tárháza használható a játékos/player szó elé. Magyar szó ne legyen olyan negatív hangzású, mint a románoknál a "bozgor" [spoiler](ami úgytudom nem hazátlant jelent, csak magyarokra szánt sértő kifejezést, ami bozmeg + ungur szavakból tákolt szó)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.21. 16:53:40 -
yossarianHUN #375448 Megint? Lassan négy éve cserélik folyamatosan. A dilettantizmus netovábbja.