banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• M0RN1NGST4R
    Közel 500 csatát mentem vele, és nem igazán tapasztaltam ezt. Igaz ez nem sokkal azután volt, hogy bekerült a játékba.

Viszont értem, hogy mire gondolsz, mert most az IS-2-t megvettem, mivel az IS-t nagyon szerettem és úgy voltam vele, hogy milyen jó lenne, ha a játék mellett még egy kis extra kredit + xp jönne a legényekre, és basszus, az eddig csaták talán 10%-ában voltam top tier. Nekem nincs különösebb gondom a +/-2 -vel, de azért az egy kicsit durva, hogy a sima, nem prémium IS-nél nem vettem észre, hogy ilyen aránytalanul nagy lenne a részvétel a magasabb tier-ekben. Tudom, még viszonylag kevés csatát mentem, hogy ezt meg lehessen ítélni, de komolyan mondom, hogy fel fogom írni mostantól. Lehet a SU MM-jébe is belepiszkáltak.

E-25 OP-bb a camo+mobilitás miatt, de a kérdés ugye az volt a kollégától, hogy a SU megér-e 30%-kal olcsóbb árat és azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy igen.