A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #374347 Mostanában nem játszottam vele, de talán mintha jobb lenne a helyzet, mint volt, szoktam látni 7-es csatákban is...7-es szinten tényleg elég durván jó, bár szerintem az e-25 jóval OP-bb. Na viszont ennek a su-122-44-nek pont az volt a baja, hogy meg volt babrálva az MM-je (lehet még most is meg van), és gyakorlatilag állandóan tier9 csatába rakta, akármit csináltál. Még ha 2 másik 7est is vittél magaddal platoonba, akkor is 9-esekhez dobálta be. Majdnem olyan MM-je volt neki, mint egy 7-es lightnak, annyi különbséggel, hogy 10-est nem rakott hozzá. T34-nek ugyanez volt a hibája, folyton 10-esbe rakta. Mondjuk a T34 most már jó ilyen szempontból, mert rakosgatja 8-asba elég szépen.