banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egyébként érdekes kérdés ez a klán dolog. Nem tudom elképzelni mi üzletük származik belőle, hogy kitömik a top klánokat arannyal, tankokkal stb. Azok már az életben nem fognak a WoT-ra költeni többet, de akkor mitől van nagyobb szavuk?

Vagy ez is olyan, hogy megcsillantják az elérhető nyereményeket, amiket aztán kevesen érnek el valójában, de az odavezető úton háthat vesznek prém előfizetést meg szabad xp-t konvertálnak?

Tényleg csak találgatok, nem ismerem ezt a klános életet annyira, de amennyit tudok róla én azt mondanám, hogy hasznot nem termel nekik, mégis hogy ragaszkodnak hozzá.

Talán egyszer vartyogtak olyanról, hogy nagyobb a megtartó ereje a játéknak így, vagy micsoda, de könyörgöm, ha kapja a klánból az aranyat, akkor minek vegyen? Jó, megtartanak egy olyan valakit, aki nem költ semmit a játékra, nagyszerű dolog ez. Legalábbis ahogy én látom, nem feltétlenül van így, majd kijavít, aki jobban tudja.

A WoT-ot a rengeteg mikro (bár a bajnokok csomagja már minden,csak nem mikro) befizetés tartja el, úgy tudom ez az alap közgazdaságtanja ennek az MMO "iparágnak".
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 17:56:08