A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #374227 E-sportsban azért tudják kiszűrni, mert ők adják a gépeket, amiken a versenyzők játszanak. Szétválasztani a modokat használó és nem használó játékosokat meg nem nagyon lehet, mert ehhez a játéknak szkennelnie kéne a kliensoldali gépen lévő állományt, ami jogsértés. Én pár hónapja semmilyen modot nem használok (jó, ma leszedtem a tengerparti garázst), mert az új hangok már elviselhetőek annyira, hogy ne kelljen modolni őket. Egy-két patch óta már egy hitlogot is lusta vagyok leszedni, de ettől függetlenül nem érzem magam hátrányban, pedig nyilván sok modhasználóval találkozom nap mint nap. Akit mod nélkül nem tudok lenyomni, azt valószínűleg akkor se tudnám, ha nekem lenne modom, neki meg nem.