banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Én értem amit mondasz, te nem érted, amit én mondok. Tisztában vagyok az álláspontoddal, de az álláspontod csak egy a sok közül. Te nem akarsz modokat használni, mások meg akarnak. Egyesek (mint te) nem támogatják a modokat, mert szerintük a vanilla játék az a játék, amivel mindenkinek játszania kéne. Mások szerint meg ez hülyeség, és ők ragaszkodnak a modokhoz, mivel kényelmesebbé, kézreállóbbá, szebbé, tudomisénmibbé teszik a játékot. Te azzal érvelsz, hogy a mod unfair előnyöket ad a használójának, ők erre azt mondják, hogy akkor szedd le te is. Elméletben semmi nem akadályoz ebben. Ha a géped nem bírja a modos játékot (amit azért erősen kétlek) az szomorú, de hát evvan, az élet nem fair. Én is mondhatnám, hogy az autóhasználat nem fair, mert nekem nincs pénzem autóra, meg szerintem egyébként is környezetbarátabb és egészségesebb viselkedés biciklivel menni a munkába, de ettől még nem lobbizok azért, hogy betiltsák az autóhasználatot, mert azt úgy hívnák, hogy fasizmus.