A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374196 Tier7-ben nézve ezek nagyon jó nehéz tankok. Az ágyú némileg szenvedős, de nagyon nagyot üt. HE-vel is jól használható, szép kövéreket oszt az is, ha máshogy nem megy.
A páncélja nem igazán erős, de tud pattintani. A torony is. Nagyobb tier-ben szenved azért, tier9 ellen, de már tier8 ellen is. Pont erről beszélgettünk nem régen, hogy 175 pennel mit lehet kezdeni egy IS3 ellen. Leginkább elbújni
bár van rajta pár gyenge pont kétségtelenül, csak ezek a szovjet 122-es ágyúk nagyon pontatlanok.
Ha sok a kemény tank ellenfélnek, akkor HE-t még mindig lehet használni. Van aki hasonló ágyúval a wz111-ből szinte csak HE-t lő.
A vbaddict szerinte holtversenyben a legtöbb sebzést kiosztó tier7 tank, úgyhogy ez alapján jó vétel (bár nem tudom, hogy mennyire aranyoznak benne, de kicsit értelmes játékos megcsinálja arany nélkül is ugyanazt, mint az egységsugarú arannyal).
A wiki szerint is jó kredit kereső (mert nincs lerontva a normál tier7 tankhoz képest, úgyhogy lehet vele sebezni).
Más téma, hogy kicsit fórumoztam és késve léptem be a chinukai-al, siegfried, jó assault, indulok is középre az úthoz csipegetni. Egész jól elbeszélgettünk a chat-ben az ellenséggel, jó volt a hangulat, a csatára nem is nagyon figyeltem, azért amit lehetett lőttem. Aztán egy idő után látok egy ellenséges francia artyt a mezőn rohanni, mondom, mi a leborult szivarvég ez, hogy került ez ide??? Aztán látom csak, hogy encounter mód, nem assault. Áhhhh, hogy éltem akkor túl ott középen? Rejtély, pedig volt pár ellen, csak abba az irányba nem néztem, hiszen onnan a csapatunk támad, gondoltam.