A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374190 A legtöbben így vagyunk ezzel, mert hiába csak egy játék, de különösen fontosnak érezzük ilyenkor a győzelmet, hiszen rajtunk múlik. Annyi hibát látok ilyenkor, hogy én pl hajlamos vagyok túlgondolkodni a dolgot, ha több irányból jöhet az ellenfél, akkor trükköt várok, miközben manapság nyílegyenes vonalban szokás menni a felspotolt ellenség irányába.
Amit a legjobban utálok ilyenkor, hogy a csapattársak ott gyűlölködnek a chat-ben, főleg ha az ember próbál elbújni és úgy leszedni az ellenfelet. "Mert mé' nem harczol"???? Meg mé' nem foglal? Azért te böszme, mert nincs esély befoglalni, de akkor ugye az ellenfél tudja, hogy hol vagyok.
Meg ugye, ha visszamegyek bázist védeni akkor azonnal kemper leszek és ezzel minden dühüket rám zúdítják. Az egyik "harczostól" egyszer megkérdeztem, hogy szerinte rossz a a csata riport, mert nálam 3,6km-t mutat nála meg 1,1-et és ő ugatott, hogy kempeltem meg a bázis védésről neki mi jut eszébe? Nem jött válasz. Ő természetesen nem kempelt, hanem lenyomta a w-t és kb 3 perc múlva már vége is volt neki.
Gabhess: minimálisan jobb, mint az IS, tudtommal, több hp, kicsit keményebb. Ha az IS/IS2-t szeretted, akkor ezt is fogod, ha nem, akkor nem. A lőszer drága bele, az alap és a gold is. A 175 pennel azért fájdalmas tud lenni egy 1e kredit veszteség.Mondjuk a tier5-7-ben elég sokan játszanak és az IS-el nem mentem feltűnően sokat tier9 ellen, inkább max tier8 a jellemző.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 13:41:23