A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374182 Engem ezen az RNG-n leginkább az zavar, hogy teljesen tervezhetetlen a játék. Mondok egy konkrét példát. Ott vagyok full hp IS3-al és Monastery közepén van egy egy lövéses obj416 meg egy 2 lövéses tiger2, de ahogy eddig láttam elég béna játékosok, persze ketten vannak.
A meglepetés ereje nálam van, elméletben spotolás nélkül oda tudok menni miután letoltuk a noob ösvényt.
A gyakorlatban mi történik? Ugye az obj-t próbálom kiszedni és leláncolom, mondjuk annyi szerencse, hogy nem tudja a tornyát körbe fordítani, tehát nem lő vissza. A tiger2 viszont kapáslövéssel sebez és itt ki is derült, hogy a 8.8-as van rajta, szóval elvileg még jobbak az esélyeim. A Tigert sebzem a következő lövéssel és töltés közben mellém fut az obj és belém lő. A következő lövéssel kiszedem az obj-t és kapok ezalatt 2 sebzést a tiger-től (természetesen minden lövése sebez, mindegy, hogy frontot vagy oldalt mutatok, ami meglehetősen szokatlan egy IS3 esetében), de még van elég hp-m a befejezésre, gondoltam, bár az aggasztott kicsit, hogy a minimum alfám 293 és a tigernek 314 hp-ja maradt. Lövök és lánctalpat szed le kb 30m-ről. Kétségtelen dolog, hogy benne volt a lánctalp a célzó körömben, annak a szélén, de az ágyú nagyon kancsalított, hogy ezt sikerült lőnie. A tiger megint sebez mozgás közben, de sikerült fedezékbe mennem és betöltenem mikor leért és persze, hogy beadta neki az utolsó esélyt maradt neki 15 hp-je. Utána is próbáltam a szokásos trükkökkel, rázni, forgatni stb, de a tiger nem hibázott.
Akinek van IS3 az tudja, hogy ez mennyire szokatlan helyzet, amikor legalább a lövések felét nem hárítja a páncél, pláne egy 8.8-t, de a helyzet az, hogy még ezzel együtt is lehoztam volna ellenük (mert én kezdtem a lövést), ha nincs a két láncolás meg az utolsó esély. Értem, hogy benne van a lánctalp is a célzókörben, tehát van rá esély, hogy azt lövöm, de ennyire már ne akarjon kinyírni a program...
Ezért mondom azt, hogy még teljesen biztos helyzetekben is simán kib.szhat az emberrel az RNG úgy, hogy ott marad. Kisebb RNG mellett mindkettőt kiszedem gond nélkül. Aki meg már többször megégett így, vajon ugyanolyan bátorsággal megy rá egy-két-három alacsony hp-s ellenfélre?
Sajnos ennek az a negatív hozadéka, hogy az emberek nem mernek/akarnak beleállni semmilyen lövésbe sem, a negatív RNG-s tapasztalatok miatt. Mikor egy full hp IS3-nak könyörgök, hogy menjen spotolja a JPZE100-t, mert őt nem tudja egy lövéssel kiszedni engem viszont igen, akkor sem mozdul meg, mert azt írta, hogy nem akarja azt a lövést bevállalni. Tulajdonképpen igaza van, mert simán kaphat egy olyan RNG-t, hogy elszáll kulcs fontosságú modul (mondjuk beragad a torony, felrobban stb) vagy legény (lövész, hogy ne tudjon lőni).
Én már nagyon sokszor megégtem az RNG miatt olyan helyzetben, amikor pedig biztosnak tűnt, hogy nekem áll a zászló. Kaptam egy ritka torony beragadást, modul sérülést, felrobban, ég, nem bírom sebezni és csak lánctalp, null crit stb.
Szerintem zavaróan beleszól a játékba az irányított RNG, kezdve az MM phaszságaival, aztán a mindenfele kancsalító lövések és lehetne folytatni.