banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Most jól adta a reserve. A skoda t50-el letoltam 2 órát és prém nélkül 20e xp-t hoztam, azaz reserve nélkül 10e-t, ami jónak mondható. Ugye olyan sok sebzést ki lehet vele osztani, hogy több csatát is amiatt hoztunk le, mert még éppen bele tudtam lőni az ellenfélbe, ki tudtam szedni stb. Ezzel együtt nincs kiemelkedő WR vele (aminek örülök, mert így nem lesz kompenzáció), de kellemes csaták vannak és elég korrekt sebzés, gyakori a nagy kaliber vagy a confederate (6 ellenséget sebzek), ezért vesztes csatában is megkapom legalább a kreditet meg az xp-t és a legnagyobb örömöm a pascucci medál megszerzése volt ma vele. Artyt mindig nagy öröm irtani.

Ezt tényleg érdemes kipróbálni és a tier10 állítólag még jobb. A tier5-6 tank kifejezetten jó, a tier7 is megjavul, ha felkerül a torony meg a top ágyú és a TVP TPU sem annyira sz.r mint állítják. A 8.8-as ágyúval el lehetett pötyögni vele szerintem, nem jó tank, de nem is egy chi-ri vagy churchill gc. Azért a 194-es átütés már használható. Szóval nem annyira kínszenvedés az.

Ha bírnám anyagilag, prém kaját bátran rá lehetne rakni, mert eddig egyszer sem gyulladtam vele.

Amin viszont még mindig őrlődőm, hogy lecseréljem-e a binot optikára. Néha csinálok olyant, hogy rárontok az ellenfélre és vissza, ilyenkor az optikával lehet, hogy többet spotolnák. A de része meg az, hogy táras tankokkal nem illik gyakran rohamozni, hanem inkább megfontoltabban játszani, keresni a jó pozíciót, támadni, töltés közben spotolni stb. Skillekkel meg a ventivel feltoltam a látótávot így is 426m-re, tehát mozgás közben sem vak és a binoval 523m, jön a spot is szépen vele. Töltés közben gyakran spotolok passzívan, így meg a bino jobban illik ehhez a módhoz.

A másik, hogy két legényen van összesen 1,5 camo skill plusz a venti+bia és elég jó a camoja a gyakorlatban is.Tehát a kb 410-420m felett elég magabiztosan mozoghatok, mert nagyon ritkán spotolnak fel. Több csatában is csak a végén vagy soha. Ebben a távolságban viszont az optika is talán elég hatásos lenne a 468m látótávval.

Nem tudom eldönteni...

Valaki használja a skoda t50-t optikával hasonló módon, hogy inkább a 410-420m feletti sávban "operál" vele? Mik a tapasztalatok? Elég kevés aranyam maradt, nem akarok még 10-et sem elszórni, ha mellé nyúlok az optikával.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 00:24:02