banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A gondom az, hogy rohadtul nem vonták be a játékosokat, tehát megint jó eséllyel kapunk valami phaszságot. Miért nem azt csinálják, hogy rögzítenek egy fejlesztési útitervet, mondjuk ezt ami most nagy dolog lesz, hogy teljes újragondolása a "szerepeknek". Leírnák a céljaikat, amibe nekem még az is beleférne, hogy szeretnék ha ez az új ballansz hatással lenne a prém tank/prém fiók eladásra.

Szerintem akinek van egy minimális agya, az elfogadja, hogy ők ebből élnek, tehát ez jogos szempont. A kérdés persze a pofátlanság mértéke, de pont ezért kéne nekik jobban bevonni a játékosokat, szerintem. Jönnének az ötletek, javaslatok és lehetne akár szavazni is, ha van több olyan megoldás, ami megfelelne a WG-nek is, akkor szavazni róla, ettől még nem dőlne össze a világ.

A legnagyobb gondom ezzel ahogy fejlesztenek és nem vonják be a játékosokat, hogy már rengeteg phaszságot kitaláltak, kifejlesztettek és utána a shit strom miatt visszacsináltak, de nem változtatnak a tervezési fázison akkor sem.