banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Már az hatalmas segítség lenne ha arányszámot basznának rájuk, pl. nem lehetne full goldammo-val bemenni randomba, vagy pl. fele annyi goldot vihetnél mint simát.
    Bár már 1 ideje nem nyomtam, de rettentő idegesítő mikor t10 medek folyamat ontják a qrva goldot és csak azt. "sry, cw setup" - (meg az anyád :D)
    Bár igazából nem érdekel mi lesz, ha kiveszik nem mondom h picit nem leszek morcos..mert bizonyos tankoknál azért jól jön...moderált alkalmazását még támogatnám is...de amúgy ahogy régen is együtt tudtam élni a gold ammo hiányával, úgy most is simán együtt élnék vele :)
    Ami viszont érdekel, a megvalósítás, mégis hogy fog balance-olni a WG úgy h a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon...mert hát ugye a profit az első...és a gold spam a wg-nek kedvez alapvetően. (full goldspam setup-okat randomban sztem még prémmel is komolyabb dolog fent tartani.)
    Nagyon kíváncsi vagyok erre a role balance-ra is (TD-k visszakapják a camo bónuszt? :D pl. ilyen bc és egyéb medek camo-ját csökkenthetnék, pályákat is módosíthatnák akkor h pl. light-al ne elkapóvadászt kelljen játszani hanem normális spottert, artykkal mit fognak kezdeni h ne ilyen férgek legyenek?! ....stb)