banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Mi van? :DD (gondolom nekem írtad, csak nem úgy válaszoltál rá...)
    Én nem védem az E25-öt... pont letojom, és örülök, hogy nem nerfelik, mert megvan... a kv220-hoz meg nem értek... Egyszer már nerfelték (utána kerestem), mikor HD-vá alakították a 7-es td-t... egyébként teszek a WN8-ra leginkább ( a többivel megvagyok)... egyébként simán indokolttá tennék a nerfet az adatok, mert köröket lehet lehozni az e25-el...úgy hogy én nem vagyok egy top player. :)

Nem mondhatnám, mert mondom is... neked elgurult valami... add el a prémum tankjaidat, aztán bizonyítsd, hogy a stat így meg stat úgy. :"D Szerinted érdekel? :D Szerintem a WG el sem ismeri a WN8-at... nekik ott a saját pontrendszerük...

A tied is ugyanúgy összeesküvéses f-szság már megint, csak próbálsz védekezni, mert mindenki neked ugrik a fórumon annyira idegesíti már az embereket... nice try. :D Ja, és bocs mindenki, tudom, ne etessük a trollt. :D Igyekszem nem ezt tenni. :S De valahogy azért muszáj leszerelni is őket. ;)