A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374045 Azt te is tudod, hogy ez esti mese, amit előadtál? Hagyni a társakat előre menni? Aha és te mit csinálsz, amikor a pályák 90%-a alkalmatlan a nagy távolságú snipe-ra? Persze, 2-3 tier8 medet ki tudsz szedni egy tárból, akik békésen egy helyben várják, hogy lőjed, miközben téged senki nem lő és utána meg zavartalanul visszavonulsz a fedezékbe. Ez egy jó mese, csak köze nincs a valósághoz. Egyébként technikailag is nagyon ritkán kivitelezhető, hogy pont elcsípjél úgy több tankot, hogy mindegyiknek annyi hp-ja maradt, hogy ki tudd szedni őket.
A skodával lőttem már ki 2 tankot egy tárból, éppen úgy sikerült, de ezt meg sem említeném, mint taktikai elem, mert erre fölösleges számítani.
Látszik, hogy mostanában nem játszottál vele
Ezt a tankot gyakorlatilag egy átlagos scout 2 skilles legénységgel meg optikával 445m-en spotolja, pláne ha lősz is, de borzalmas a kamoja, simán kiszúrják 445m-en mindegy mit csinál. A kirajzolási távolság 500m, tehát neked leginkább ebben az 55m-es sávban kéne tartózkodnod, hogy legyen célpontod, de ne égjen folyamatosan a majré lámpa.
Ezt még a legjobb játékosok sem tudják hozni, egyszerűen kiba nehéz feladat kijátszani ezt a tankot, pláne kitárazni ilyen körülmények között. Érted, kiszedsz maximum egy tier8 medet maximum, de inkább az se fog sikerülni és mehetsz is zuhanyozni a garázsba vissza. Vannak akik ügyesek és sikerül olyan sávban mozogniuk, hogy még nem spotolják őket (bokrok, fák stb segíthetnek nekik) de ők tudnak lőni, de még ők sem húzzák sokáig.
Azt te honnan veszed, hogy rossz a grille 15 kamoja? Én még nem találtam erre a adatot. Az meg, hogy a kukibéby agresszíven tolja előre és spotolják egy más kérdés, de abból a kamóra következtetni még meredek húzás lenne. Szerintem átlagos kamoja lesz.
Az igazi gondja, hogy nem forog körbe a torony teljesen, de cserébe nagyon jó gun dep. Ez teljesen jól használhatónak tűnik.