World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi az infót ! Akkor ez olyan mint a dekoltázs : van ott valami , de nem elérhető 😞
Mnemomic
Ez nem teljesen így van, az egyikből 7 küldit a másikból 5-öt csinált meg. Szóval 8 és 10 hátra van neki.

Azért QB tud ezt azt, nem gondolom, hogy nekem is ilyen könnyen fog menni. Tegnap belenéztem, mindenféle ismeret nélkül (korábban mondjuk játszottam a hasonló módokban párat, szóval nem teljesen nulla az ismeretem) és amitől lementem hídba, hogy ott a legnagyobb házak között valaki rám hívott egy tüzérségi csapást. Na mondom, ez fasza.

Utána nézek majd, hogy mit kell csinálni meg ki kivel van, mert elég jó kreditet ad, de nekem így első blikkre elég nehezeknek tűnnek. Az első küldetést 1 tank teljesítette a 30-ból, persze ez nem reprezentatív.
a magyar zaszlo eddig sem adott semmi pluszt.ugyhogy pont ugyanott vagy mint eddig.
a mostani patch-el, csak a rendszer alapjat raktak be a felhordules miatt, minden zaszlo/cimke 0%-ot ad jelenleg. ahogy eddig is.
az alcafestes pedig ugyanugy adja a pluszt, mint eddig.
Valaki elmagyarázhatná a cimke - matrica dolgot ! Merugye van goldos álcafestésem , ami ad 3% álcát ! meg van magyar zászlóm is , ami ad a legénység képességéhez 0% -ot ! Mivel két zászló van a tankon ezért kettőször nulla százalék jár , ami szerintem egyenlő azzal mintha nem lenne lóf@sz sem a tankon 😞 Tehát ha valaki elmagyarázná , megköszönném!
Ha azt hiszitek nehezek a T-22 med küldik, akkor elmondom : QB majdnem ma kijátszotta az egészet valami 3 hijján, már az első nap. <#merges2><#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.19. 00:33:37
Sok sikert hozzá!
Lehet már ezzel tesztelik az új "arty átdolgozást" és már benne van a játékban az extra szőnyegbombázás meg a többi ütegzápor, amit az arták, majd csak az "átdolhozás" után kapnak meg <#taps><#mf1><#mf2><#action><#nyes>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.18. 21:40:14
Látom hemzseg a fórum az új kampány hsz-től... Kipróbáltam, 1 hónap elvonó utan a dominancia módot, mert wórgémingisok azt nyilatkozták ősz derekán hogy ők mostantól hallgatnak a játékosokra. Ehhez képest nyomják az emberre a tüzérséget meg a bombákat. Elmeroggyant "fejlesztő" banda. Pedig amúgy jó is lehetne...
de azert a csigazabalo shermant, meg a t40et, csak sikerult megint a szokasos elbaszott bundleban kidani... pedig h megigertek! 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.18. 21:02:52
itt meg jott a Rubikon!! ja, megsem 😄D inkabb Csele-patak 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.18. 20:58:01
Bele kell húzni, jönnek a T9-ek az AW-ban.
megtalaltam, 24eig van ez a dozsoles.
azert azt valahol vicces latni, h fel eve meg, lofaszt sem adatak akcioba, most egy patchre kiadnak egy olyan hetet, amit csak a kemenyebb unnepekkor csinaltak.
mit fognak csinalni karacsonykor? napi 10x szorzo lesz?
amugy evvel a dpm-el, hany heavy-t es td-t ver t7ben mint light? 😄
amugy a 3x-os meddig tart? az is 26ig?
meg jo h letettek a nagyeskut anno, h nem akarnak tobb klon-tankot! 😊

ez a legszebb a leirasban..

"This was a project of the air-transportable light tank...... No prototype was ever built."
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.18. 20:37:22
Biztos WoT Ligás tank lesz mint az AMX-13-57F.
Hiánypotló harckocsi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.18. 20:27:12

angelus1991ster.blogspot.hu

angelus1991ster.blogspot.hu

Páncélzatban. Aminek kb. zéró jelentősége.
Haló!

Néztem ezt az új Centurion X-et.

VAn, amiben jobb nála a Patton?
Hát ezt várhatjuk itt a WoT-ba. Nekem is az első három kedvenc prototípus harckocsimból az egyik. Csak akkor kerül majd be ha jönnek a tier 11-12 gépek. Vagy drasztikusan átvariálják a tech treeket, ami nem valószínű. Az AW-be lehet hogy hamarabb kerül be alacsony szintű prémium tanknak.

Én azt várom hogy a Trumpeter kiadja 1/35-be. De erre sincs sok esély.
A cliffet vennék ki a csába, alig van olyan tank, amivel értelmesen lehet kezdeni valamit azon a pályán.
ROMOTO
A battle assistant nincs benne, artystáknak egy kis plussz meló....<#hehe>
ROMOTO
Ha valaki nemakar sokat szarozni és ért angolul annak tudom ajánlani a 9.12 es verzióhoz PROtanki modpack-ját, van benne pl. egy valós páncélértékmutató beépítve a garázsnézethez, a ki nem fejlesztett tankokat is meglehet nézni a garázsban, az összes többi mod, fps növelő, stb. amit ellehet képzelni.
http://worldof-tanks.com/8-9-mod-pack-world-of-tanks-by-channel-protanki/
Lunki88
Most olvasom patch notes-ban hogy kivették South Coast-ot. Ezek minden patchnél kivesznek egy pályát? 😄 Ennyi erővel a Redshire-t is kivehetik, mert az is egy kempfeszt.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.11.18. 15:07:51
Rendben,köszönöm. 😊

Örülök hogy minden rendben van. Ha máskor is hasonló problémád lesz ugyanígy járj el először. A régi modok bekavarhatnak időnként sajnos.
Szia!Köszönöm a segitséged,az"appdatás" törlés segitett,a gyerek örülni fog.😊))

ui.Am mindössze egy zoom mod szokott fent lenni a wotinforól.Az most is működik.

A microlag tényleg vinyó probléma, de az az a jelenség, mikor tankok spottolódásakor vagy pusztulásakor egy (vagy több) pillanatra megakad a játék. Nekem is volt még a régi gépen, egy hónappal később meg is adta magát a HDD.
joe662
Épp a minap került bele egy 256os ssd<#finom>
Most nézte meg a szolgáltató,a netem,és szerintük minden ok,szerintem meg nem,mert ha ts-en beszélünk,ott is néha elmegy a hang,olyan mintha víz alól beszélne az illető,pár másodpercig<#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ezt másnál is olvastam. "Mikroszaggatás" hiba néven olvashatsz utána. Volt olyan ismerősöm akinek ugyanígy szaggatott csak ez a játék, úgy hogy az FPS rendben volt. SSD meghajtóval rendbe jött. Nem tudom nálad mi lehet a baj
joe662
Egy ideje majdnem játszhatatlan a játék nekem,ping rendben,de a lag az majdnem folyamatos.A szolgáltató megnézte,minden ok<#fejvakaras>
Op rendszer 2 napos,wifi+ kábel,ugyan az a probléma.Más nem tapasztalt hasonlót?
Lehet ennek köszönhetem,hogy végre meglett a láncolós küldi,és rögtön utána egy másik is<#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Elsőre ilyenkor szokta a WG mondani a supprt levelével együtt, hogy a modok miatt van és uninstalláld őket, de ugye azok még nincsenek. Annyit tehetsz még, hogy amik vannak a games könyvtárban régi modok azokat letörlöd, mert lehet bepiszkál. Ha ez sem változtatna, ilyenkor a support azt szokta mondani, hogy töröld a preferences fileokat, ami nem a gamesban van, mert azok állítólag feleőlesek a beállításokért. Ha ez sem megy installáld újra az egészet és működni fog, ha mágsem a WG cseszett el valamit.

Csináld ezt : Nyomd meg a win+R-t. Majd a felugró ablakba írd bele hogy "%appdata%" majd felugrik a roaming ablakban keresd ki a wargaming.net főkönyvtárat és töröld a world of tanks adatokat. Ekkor rendbe jön !

Legvégső esetben írj a supportnak csak.
Hi.Újrainditáskor is megáll a garázs frissitésnél,a garázsba már be sem jutok.

Storm szerint ebben a patchben nem új dolgok lesznek, hanem egy sereg régi hiba, bug javítása történik meg. Úgy látszik hozták a formájukat : egy hibát javítanak, közben kettőt csinálnak. <#eplus2>

Indítsd újra
Hi.Elértem az is7 bérletét egy napra a dühöngő módban,azóta csak garázs frissités ketyeg,gyakorlatilag le van fagyva a játék(megy a fogaskerék,h tölt,de semmit nem csinál).Van vkinek ötlete erre a helyzetre?Thx.

В Wargaming опровергли сообщения о покупке разработанной Mail.ru игры.

"Мы не ведем переговоров по покупке игры mail.ru", - сказал PR-директор Wargaming Максим Колтонюк.

Ранее источники на рынке сообщали, что Wargaming может приобрести у Mail.ru Group компьютерную игру, в которой задействован новейший российский танк "Армата".

A Wargaming cáfolta vásárlás kifejlesztett Mail.ru játékok.

"Mi nem tárgyalni a vásárlási játék mail.ru" - mondta PR-igazgatója Maxim Koltonyuk Wargaming.

Korábban, a piaci források számoltak be, hogy Wargaming megvásárolható egy számítógépes játék Mail.ru csoport, amely magában foglalja a legújabb orosz tank "Armata".
Én is. Hogy kamu 😛 Mondjuk nem hiszem, hogy megkockáztatja az OE a tömeges lincselést.
<#eljen>

Azért én még reménykedek. 😛
Utoljára szerkesztette: killbull, 2015.11.18. 09:44:44
SilentStalker content manager, nem community moderator, úgyhogy közvetlen forródrótja van a nagy emberhez. A legnagyobbhoz.
Szerintem a communitys moderator embereknek nem sok közük van a fejesek dolgához, ezt Ph3lan is mondta mikor kérdezték bennfentes dolgokról, maximum pletyka szinten vannak képben.
Ajj de várlak már baby! <#puszis>

Rendben, szerintem a belsős OE alkalmazottak nálunk jobban tudják, de lehet hogy tévedek. Én mindenesetre ráérek majd akkor elkezdeni aggódni, ha valami hivatalos közleményt látok a fejlesztőktől, nem valami tök független oldalra kitett, alátámaszthatatlan hírt. A WG meg még szép, hogy próbálja szítani a pletykát, ez nekik csak jól jöhet.
ROMOTO
Egy ilyen lap ahogy solten is mondta nem közöl tök kamu hírt, olyannyira hogy amint láthatod a wg kénytelen lereagálni ezt egy pr-os nyilatkozatával, piaci elemzők latolgatják a felvásárlási árát, szal sokkal komolyabb a sztori holmi hoaxnál...
Hol erősítették meg? Mert az oké, hogy a cikkben azt írják, hogy megerősítették, csak épp a cikkről már tudjuk, hogy kamu.
ROMOTO
Annyiban nem hogy azt mindkét fél megerősítette hogy intenzív párbeszéd folyik a két cég között, amúgy a fals infót egy fejlesztő szivárogtatta ki amit a wg részéről a PR igazgató feje Максим Колтонюк cáfolta eddig hivatalosan. A vételi árat 10-20 misi közé lőtték be dolcsiban számolva, nem zörög a haraszt...
Attól még felkerülhet téves infó.

link
Pedig én már örültem hogy megyünk tier 20 ig és a Sturmitger is elfér végre! <#vigyor>
Solten
Na ja de az interfax-on van a cikk, az meg nem egy Blikk-szintu hirugynokseg.

Saor Alba