A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
M0RN1NGST4R #374025 köszi az infot, sajnos azt már én is hallottam, hogy nagyobb eséllyel sebeznek majd modult vagy legénységet, és ez nagyon nem jó hír. Ezzel megint azt érik el, hogy a városi pályák irányába tolják majd a játékot. Victor Kislyi említette az egyik interjúban, hogy wot kezd egy ökoszisztémára hasonlítani és nem megoldás az, ha valamit csak úgy kivesznek mert dominó effektus állhat elő, ami kihat a többi osztályra is. Na mármost, egyébként bírom a pali nyilatkozatait, de az artyk vonatkozásában szerintem téved, mert én nem vettem észre, hogy ha mondjuk prokhorovkán vagy más nyílt térképeken nincs arty, akkor feje tetejére állna minden. Valójában éppen az ellenkezőjét látom, sokkal taktikusabb lesz a játék. Kivenni biztosan nem fogják, de nem hiszem el, hogy évek óta nem tudnak egy épkézláb megoldással előállni.