A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373988 SP-vel prémium előfizetés és emelt arany lőszer használat mellett 50-55e kreditet nettó köröket megy átlagban, de mondjuk az igaz, hogy a jó csata (70-80e nettó kör) ritkábban van, ellenben több az olyan, ahol valami nem sikerül (20-30e nettó). Úgyhogy azt mondanám, hogy olyan 40-45e nettó átlagban tartható vele, kihangsúlyoznám az átlag szót. Egy csatára bő nyállal számoljunk 10 percet, azaz óránként 250e kredit tisztán bejön, de inkább 300e-t mondanék, mert a 10 perc az nagyon felül van becsülve, meg a 40-45e is, úgyhogy felfele kerekítek. A 300e teljesen reális és tartható még szívatós csatákban is, hiszen majdnem mindegy, vesztek vagy nyerek, csak legyen sebzés meg spot.
Megyek egyébként mindkettővel, mert az ágyúja és a gun depje miatt szeretem az fv-t is, nyugisabb, hogy bármit tudok szemből sebezni alap lőszerrel, tényleg csak a legdurvább páncélos szörnyeknél kell valamit kitalálnom, esetleg arany lőszer. Az érdekes dolog, hogy tényleg nem is emléxem, mikor lőttem utoljára arany lőszert az FV-ből. Egyszóval össze tudom jól hasonlítani a két tankot, azért mondtam, hogy kredit termelésben kb 1,5 annyit hoz az SP.
A mellé lövések az RNG miatt vannak. Az E50 a lézerágyújával is mellé lő olyanokat, hogy a fejem fogom. Az is6-nak meg nagyon trollos a páncélja, a mini is7, a szögeket kell figyelni, a mellét be lehet lőni, meg a tetejét, de a teteje qrva kicsi célpont ha nem látsz rá rendesen. A kiba pontosság nerf óta mozgás közben nagyon szórnak az ágyúk, meg kell várni a teljes becélzást, ha lehet, ezért fontos a jó aim time, ami az fv-nek (is) van.
Az Fv-nek inkább tier6-7 szintre lőtték be a kredit hozamát. Amennyire én tudom, a cromwell b is hasonlóan tud hozni, mint az fv. Nekem van rudy, az hasonszőrű, mint a cromwell és 1,2e átlag sebzésre hoz is kb annyit, mint az fv. Persze az tier6, ahol még a levegő minősége is más
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.01. 13:56:47