World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Mutz-on másféle kiegészítők van. Pl.: a tank jobb első sávédő részén , a benzines tartályok.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.11.17. 20:52:56
SP-hez hasonló grindelős kell ez esetben.
Akkor 75 ezer xp kellett 7 nemzettől. Most jön a 8. 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.17. 20:53:09
Tényleg meg lehetnek ijedve a játékosvesztéstől, ha az elmúlt egy év első normális T8 prémjét maratoni rewardként rakják be.
Live Stream

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.11.17. 19:14:44
Azt rebesgették, hogy a WG megveheti a mail.ru-t, de a WG kommunikációs embere ezeket az állításokat cáfolta. Szóval olyan, mintha valaki külső cég megvenné a wot kínai üzemeltetőjét (akiknél párhuzamosan, de máshogy megy a rendszer), de attól még nem venné meg a wotot.
Én ilyesmit olvastam ki belőle, lehet nem jól, gyorsan tettem 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
<#alien>#alien><#alien>#alien>
Egy VIII.-as tanknak amelynek permanens ágyúja 175mm páncélátütéssel rendelkezik és alig lő 4 és felet percenként. Mitől számít erős ágyúnak ? <#eplus2>#eplus2><#action>#action>
Ha jól olvasom a WG megveszi az Armored Warfare t.
Wargaming может приобрести "Armored Warfare: Проект Армата".
Na ezért tart ott a játék, ahol. Már nemtudnak mit kitalálni. Gondolom ez is prémium lesz....
I met God. She's black
Sok dagobert sznobnak a medek kellettek, mert képtelenek nyugton ülni a seggükön, ezért a WG megalkotta a nehéz tank karakterisztikájával bíró OP szovjet medeket, melyek még villámgyorsak is. Most hogy nerfelni nem lehet őket, mert sok dagobert pampogott a teszt szerveren, így maradt az hogy azokat a pályákat szüntessük be, ahol érvényesülni tudnak. Minden patchben kivesznek egyet és jön egy városi helyette. Végül csak Malinkova & Prohorovka lesznek meg városik. by WG brainstorming <#taps>#taps><#wave>#wave><#taps>#taps><#mf1>#mf1><#integet2>#integet2>
Történelmi csatákba bekerülhetne , mint olaszországi harckocsi csata helyszín. Monte Cassino szerű pálya. De az összesel is ezt lehetne csinálni. Armored Warfare-ban ez így van. PvP-s pályákat használják fel jobbára.
Jó kis oldal ez. Hasznos.
Ha tavalyi WZ-111 missziót nézzük, az ezév január 19.-én ért véget. Talán most FV202 P missziót megelőzve is lesz egy ilyen misszió.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.17. 16:15:42
A wotinfo-n olvastam egy ilyen bejegyzést a prémium FV4202 megszerzésével kapcsolatban:
"Az igaz de,hogy esélyed legyen a megszerzésre,már most a tank a garázsodba kell,hogy legyen a frissítés előtt,legalább is én úgy tudom."
Elképzelhető ez annak fényében, hogy csak január 19.-én hirdetik ki magát a küldetést?
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De még modokat is elbirja<#hehe>#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"