banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Sajnos az FV nem jó kredit termelő és ritka lesz vele az ilyen kör, hogy nagyrészt spotból meg tudod oldani. Mondjuk ma én is spotoltam malinovkán, mert az idióta light tank elhúzott a hegy felé. Egyedüli light tanknak berakta Malinovkára, mondtam is neki a visszaszámlálásnál, hogy ez a szerencse köre, erre mehetek én a spot bokorba az fv-vel. Mindegy mondjuk, így olcsón termeltem kreditet.

"ágyúja nem túl nagy szám,de nem is rossz": ezt annyival pontosítanám, hogy az ágyúja a legjobb tier8 med ágyúk között van (gun dep, átütés, pontosság és célzásidő, mind kiváló), hozzá egy apcr arany lőszer, úgyhogy ez bizony egy kiváló ágyú, bőségesen a "nem rossz" kategória felett van. Amiért kritizálni lehet, az az alacsony alfa és a drága alaplőszer, ami sajnos nagy probléma, mert elviszi a bevételt. Ritka vele a jó nettó bevételes kör.

A tornya nagyon csalóka, a két oldala szemből is bármikor beüthető és a frontja is, de pont prokhorovkán ha dombra felmész, akkor fel tudod venni olyan szöget, amikor szépen pattint a tornya eleje, de az oldalát még ilyenkor is be lehet lőni, ha tudja vki hova lőjön és az rng engedi.

A teste nem erős, de nagyon csapott az eleje és elvileg, ha riszálod, akkor tud pattintani, de se a torony se a test páncélzat nem megbízható. Meg ez a sebesség...

Fene tudja, de ha veszel, akkor lehet, hogy egy cromwell b jobb vétel lett volna, de most már mindegy, rá lehet érezni az fv-re is. Szívesen megyek vele, kiváló az ágyúja, gun dep miatt a dombos terepen még meglepetést is lehet vele okozni az ellenfélnek.

Sajnos azonban egy SP legalább 1,5x annyi kreditet termel nettóban.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.01. 13:07:24