banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Már izgultam, mert valahogy egyik tankkal sem jött össze a 2-es számú hétvégi küldetés, aztán rájöttem, hogy a pusztítót még nem dupláztam le ma és egy szerény 1278 alap xp-s csatában meg is csináltam.

Azért ez a tank néha nagyon mókás tud lenni, annyira nem bírják kiszedni az ellenfelek, hiába támadják többen egyidőben. Rám mászott egyszerre és körbevett egy OI-Exp, t67, stug iii meg még 2 kisebb tier sz.r. Nem is értettem, hogy a phaszba vesznek így körbe és hol van a csapatom, mert egyébként tank előnyben voltunk, de ott b.szták a rezet a kempes helyen a sarokban, amíg meg én rendet raktam a városban közben Egyszerűen nem bírták kiszedni, pedig a genya stug tudta, hogy a tornyot kell lőni, csakhogy a lövegpajzs ennél is fogja a lövést meg finoman forgattam is, az is pattintott.

Victory!
    Battle: Fisherman's Bay
    Vehicles: KV-220-2
    Experience received: 4 601 (x2 for the first victory each day)
    Credits earned: 61 179
    Battle achievements: High Caliber, Steel Wall, Spartan, Mastery Badge: "I Class"
    Mission completed! Reward: Added: Large Repair Kit (x5), Automatic Fire Extinguisher (x5)
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.30. 14:17:59