banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Hát komám én ezt megcáfolnám a saját példámmal. Bármivel megyek, leginkább a tábla második felében szereplek. Igaz legtöbbet tier 6-7-8-9-ben megyek. Kivéve arty, ezzel mindig top tier vagyok, lásd lentebb.

Vagy például ilyen adatokat vezetek mostanában:

Light tankkal 157 meccs óta nem voltam értelmes spot pályán. (Spotolj 3k-t láthatatlanul küldi van bent)
    Nincs ellenem nagyobb heavy 59 meccs óta (Sebezz 2k-t nagyobb heavybe med küldi)
    36 csata óta nincs kettővel nagyobb tank ellenem csatában (artyval lőj ki két nagyobb ellenséget)

Ezen az accomon több, mint két éve folyamatosan van prém fiókom, vettem pár járgányt is.

Mindezek mellett sem vertem szét otthon a bútorokat. Szeretek játszani a játékkal és konteo hívőkkel ellentétben még mindig hiszek a balfasz randomban. Egy bármilyen hosszú rossz széria belefér a randomizálásba. Tudom, hogy majd az obj260 is meglesz idővel, ahogy a t55a-t is megcsináltam segítség nélkül.