418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Haver engem már 3 éve nem érdekel sem a stat sem a winrate,csak szórakozni akarok.
    A T49 meg sosem volt spot tank.
    Egyrészt fun tank,egyrészt sniper és egyrészt rally tank.
    Ha már ki vagyok a sok balfasztól előveszem T49-et vagy valamelyik másik light tankot,van vagy hat,és csak el ökörködöm.
    T49-el úgy csináltma egyszer hatalmas spot sebzést,hogy jött egy telefon és kimentem pár percre,mire visszajöttem lett kurva sok spot sebzésem.És meg lett kitüntetéssel az az idióta sok spot sebzéses küldi.
    Tőlem hiába várod el hogy rendesen játszam,az már ne,m megy,max akkor ha csapat csata van vagy SH.Olyankor próbálok ésszel játszani,egyébként meg kamikaze stílus híve vagyok.
  • tigrincses
    Historical Battle mód nem lesz már a játékban? Kezd elegem lenni a temérdek nem létező harckocsiból.... annyira gázak. Nem is léteztek , legfeljebb papíron.... tiszta poén pl: a Japán meg Kínai ág...Cseh, Francia... főleg fenti szinteken.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.05.11. 18:01:19
  • Angelus1991ster
    Mi a fasz bűn van abban, hogy segítettél. Röhej ezen fennakadni.
    Jól tetted. T28 HTC-hez én segítséget kértem (SPG-15), mivel hányingert nem szeretem.
    Lazán megcsinálta, amit én 1000 golddal honoráltam. Nekem az IM-ből csak az a t7-es TD kellett. T55A-t letojom.

Ez egész IM célja meg se lett magyarázva. Legalább mondták volna, azt, hogy sok minden jármű legyen kifejlesztve hogy meglegyen vagy, hogy egy alternatív "fejlesztési" ág.
  • Rammsch31n
    Ezzel a részével nincs gond, inkább az a fura, hogy elvállal olyanokat, minthogy mások accját húzza... ez még nem is gond (csak üzlet, bár a WG nem ezt mondaná), csak akkor gond részemről megítélni, ha a T22-es riggerkedést is elvállalja... (Márpedig ezt is írta, ha jól értettem, ha nem, akkor mea culpa...)
    Egyébként én is csináltam ilyet (hát alapból volt olyan küldi a sima IM-nél, hogy szakaszban kell végrehajtani...)... sőt volt olyan, hogy randomban mást hagytam capelni, mert ezzel lett volna meg neki... nem érdekelt, mert nyertünk.Vagy mikor az ellennel megölettem magam, mert már úgy is bukó volt, ő meg a chatben könyörgött... így nekem is gyorsabban véget ért az a szánalom csata... meg annak is jó lett... Ettől nem tekintek magamra hősnek... :D
  • Rammsch31n
    Tipikus zsoldos moralitás. :D A zsoldos katonák is csak ezt mondják, míg egyszer el nem ítélik őket. Mert nem a megbízón csattan az ostor, hanem rajta. :D
  • patchaou
    Ítéljenek csak. Akik olykor-olykor megbíznak azok nekem adnak igazat. A többiek véleménye meg minek izgasson :)
  • Lucifer001
    Szakaszban voltunk . Neked milyen küldid van ? Kérdezte tőlem . Hát mondom szakasznak ki kell lőni 8 ellenséget . Másik sebezzük le a 30 % ot . Spotoljak 3000 et , és sebezzen a szakasz összesen 2500 at , vagy 3 kill . Pontosan nem emlékszem a küldetésekre . 1-2 sikerült .
    Na Lulu neked sikerült ma valami ? Igen 2 küldi . Rendben , akkor ha van kedvetek holnap is játszhatunk szakaszban . Oké KÖSZÖNÖM a segítséget . És jókat szakaszoztunk ! Majd a későbbiekben hanyagolnom kellett a TS -t , és így lassan a szakaszozásokról is lemorzsolódtam .
    Tehát nekem ilyen tapasztalatom van patchaouval . Segítőkész . Az meg hogy esetleg valakinek segített másképp is , az rájuk tartozik .
  • Rammsch31n
    Nincs mit reagálnom erre, én elmondtam a véleményem... egyébként hiába tagadod, magadról is beszéltél... + a válaszaiddal is csak erre utalsz, és próbálod az erkölcsödet menteni...de mind1, ez is mehet végtelenségig, részemről nincs miért folytatni...innentől kezdve a többiek ítélnek meg, azok alapján, amiket irkálsz, ahogy ők látják...én már eldöntöttem.
  • patchaou
    Nem magamról beszéltem. Voltak akik több millió kreditet buktak csak hogy a többieknek is meglegyen, hogy segítsenek azoknak akik enélkül jó ha egy év alatt érték volna el a tankot, de pár hét alatt semmiképp.
    Hogy engem megvetsz, vagy lesajnálsz azt pont leszarom. De azokat leköcsögözni akiknek az összetartásáról és segítőkészségéről példát vehetne a wot játékosok nagy része... komolyan nem értem.
  • Rammsch31n
    Ja, ja (a rigger fajtád)... szabadkozz csak, ezzel is csak azt bizonyítod, hogy te is csak egy kis "piti" csaló vagy... hát engem nem hatsz meg ezzel...
    Kényszerített valaki, hogy félmilliókat bukjál, meg a szabadidődet is mellé? Nem (csak a pénz, amit kaptál érte ugye, az kötelezett...azt meg te vállaltad el).Így tehát nem is sajnállak.Főleg úgy nem, hogy te aztán főleg jól jártál a beeső pénz miatt, mert csak meló volt... Nevetséges.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 17:25:40
  • patchaou
    Ugyanakkor egyenként a nénikéjét azoknak akik miután megszerezték a tankot basztak segíteni azoknak akik még nem XD
  • patchaou
    Milyen fajtám? Azt a fajtám amelyik akkor is segített a többieknek amikor már neki nem volt szüksége segítségre? Azt a fajtám amelyik naponta 4-500k kreditett bukott csak hogy segíthessen másokon? Azt a fajtám amelyik a szabadidejét áldozta azért hogy másoknak segítsen? Ha igen akkor igen, védem őket. Magamat nem, mert nekem a riggelés csak meló volt.
  • Irisz_

• Rammsch31n
    ja... mindent megmagyaráz, amit írtál... innentől kezdve nincs is értelme válaszolnom... legalább elvették a játékod, biztos mókás volt a kívülállón röhögni ahogy szenvedett abban a 2 módban... gratu, ezért véded a fajtádat annyira.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 17:13:17
  • patchaou
    Talán igen, talán nem. Talán nem is egyet. XD Talán 1-2 ezer csatából meg lett volna riggelés nélkül is, de a lowok csak kisírták megint a magukét a gyökér wg pedig megoldás helyett beszüntette az egész hóbelebancot.... Én meg csak a 95%-nál vagyok jobb így nem lett volna idő szépen megoldani... Ezzel a szarkupaccal már csak akkor játszom, ha valakinek csinálok valamit: küldit, kreditfarmot, duplázgatást, tankok kihúzását. Egyedül a dominancia és a steelhunt volt az amit még élveztem is szerettem tolni, a random csak meló.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 17:13:26
  • Rammsch31n
    Károsul...eszmeileg... az a tank azért volt olyan OP, hogy az unicumok, meg sealclubberek menőzhessenek vele...joggal...(ha nem lett volna olyan valszeg a kutyát sem érdekelte volna az egész), és senki nem játszott volna azzal a móddal sem az elejétől fogva...na, de ehelyett mindenki rájuk fogja, hogy ők is csak riggelték, mikor pont ők nem... ezáltal miután a WG hallgat a unicum rinyájára (lásd Chieftan prémium tank lesz)... nyilván ez a WG-nek sem jó... + az sem jó a WG-nek, hogy mindenki tudja, hogy kijátszható a rendszerük... de mind1.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 17:11:18
  • patchaou
    Rossz hasonlat. Akik "elcsalnak" pár milliárdot, azok mások szájából veszik ki az ételt ezáltal. Itt a wg semennyit nem károsul. És az sem aki rinyál ez miatt.
  • Rammsch31n
    ...azért mert csalnak?
    Ha valaki elcsal pár milliárd forintot, és megússza, az téged nem zavar?

Ez ugyanaz, csak "kicsiben"... ugyanakkor ezek a szarjankók, akik kiriggelik, hazudván büszkén verik majd a mellük helyett, a f-szukat, hogy jaj milyen jó én menő vagyok, mert megszereztem a tankot... közben meg csak egy álszent nyomorék. :D
    De leginkább az 1. érv miatt (kb. mint a politikusok olyan ez)... ez a 2. annyira nem zavar engem, csak gondolom ez a pszichológiája mögötte...

...azt viszont végképp nem értem miért véded őket ennyire...tán csak nem te is kiriggelted? :D (poén volt)...
    +én aztán nem küldtem replay-t senkiről, mert kétszer toltam azzal a unbalanced f-szsággal...miután spawnkilleltek 2x, ott léptem ki belőle...a report az más tészta, de az is limitált szal...és nem is biztos, hogy jelent bármit is... ;)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 17:05:25
  • patchaou
    Úgy könnyű, hogy nincs megkülönböztető szkript XD
  • joe662
    A tegnapi nap után,kompenzál a játék

• joe662
  • patchaou
    Na most már akkor megkérdezem, mert amíg tartottak a küldik baszta a csőrömet. Miért fáj az valakinek, ha kiriggelnek az emberek egy olyan tankot aminek az eléréséhez kitűzött küldetések olyanok amiket csak néhány nolife tudna végrehajtani záros határidőn belül. Miért fáj? Komolyan. Sok fröcskölődést láttam ingame, hogy reportolnak meg küldik a replayt stb... most komolyan. Az én tippem az, hogy az ilyen jelentgető buzik annyira szerencsétlen gyökér élettelen balfaszok, hogy még arra is képtelenek hogy találjanak pár embert akik segítenek megcsinálni a küldetést nekik.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 16:44:20
  • walert
    Nono ! Amíg nem játszottál vele, ne is ítélkezz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    wr-je alapján a legjobb tank a játékban.

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.11. 16:41:26
  • Nirz
    Valami kártyajáték wot alapján de állítólag nem volt sikeres és már több updatet nem is adnak kihozzá de szervereket még fent tartják
  • Lucifer001
    EU1 ről ennyit ?
  • Rammsch31n
    xD Ezekkel a tankokkal, de az valami kártyajáték vagy mi.... :D
  • weoczeiagoston
    Mi az a wot generális? Megnéztem az oldalt de semmi nem jött át. Ott is ugyanezekkel a tankokkal mennek ? Miért csak max egy hetes prémet lehet venni?
  • Rammsch31n
    SH-ra tökéletes tank, úgy, hogy prémium ergo marha sok pénzt keresel, és még a crew-t is gyorsabban képzed (akik lehetnek a 10-es tankból is)...
    ...ehylett hát én inkább vissza vettem a sima cromwell-t és képzem annak a legénységét ha akarom, az FV-be, amit ingyé (kaptam) grindeltem. :D
    Ha nem lenne FV-m lehet elgondolkodtam volna rajta, eladnám a sima cromwell-t és képezném az AX-legényét a cromwell b-be... de így kizárt. :D
  • weoczeiagoston
    Lehet a wot 2-re készülnek már. Tudják, hogy sokan itt hagyják ezt, mert azt hiszik az jobb lesz, de amiket a ritablogjában olvastam nyilatkozatokat, azok alapján az semmivel sem lesz jobb játék. De így is mindenki oda is fogja kicsengetni a nagy lét prémiumokra

CromwellB a tank comparison szerint csupán a gyorsaságban mulja felül a sima kromit, mégis mennyien kedvelik. Miért? Pen, dmg, szűkülés ugyanaz, sőt még gyorsabban fordul a sima. A csak gyorsabb nála, mégis közkedvelt. Mégis miért?

• joe662
    Végül is majdnem 1 hét alatt meglett a 35 győzelem
  • weoczeiagoston
    Most, hogy szanaszét lesz nerfelve gondolom sokat érhet. obj140 is jobb lesz nála.

• joe662
    Odáig nem görgettem le
    Már lemerevedtem az összeg láttán
  • WR104
    Jo ezt olyan valakitol hallani aki a T-49-cel 2k csata utan sem jott ra, hogy az nem sniper tank hanem spotter.
    1.48 spot/battle ami megmagyarazza a 48%-os winrate-edet.
    A tobbi statod is megmutatja milyen szinten van az intelligenciad a jatekhoz "ehhez orvosi papir nem kell"
    Szoval maradjunk annyiban, hogy en egy agressziv hulye vagyok te meg egy buta, de tolerans jatekos.

• Rammsch31n
    A hülyének tényleg megéri, ha van olyan hülye, hogy kidob 200 rongyot az ablakon egy CD-ért, amire rá van nyomtatva a tank képe. xD
  • Plata
    Még 20-ért sem venném meg.
  • yossarianHUN
    És csak 200 lepedő? A hülyének is megéri :D
  • Rammsch31n
    Na egyre jobb... a riggerek már tankot is szereznek másoknak...vagy ez egy jó nagy átverés az összeget látva... a WG helyében, szépen permabannolnám, akiről kiderül, hogy tényleg csalt... a tankot meg csak azok tarthatnák meg, akik tényleg megszenvedtek érte... (biztos letudnák követni, mikor melyik küldetés lett meg -> ha sorozatban csatánként lett meg valakinek a küldi az tuti egy rigger k*cs*g például)...

SZERK:
    "Buyer pays only for CD disk with painting of T22 medium, the service of completing missions is free and will be completed for free!
    After purchase, CD disk with painting of T22 medium will be phisically delivered to buyer's shipping address." ... ez alapján a tankot fizikailag szállítja a megrendelő címére... érted... fizikailag egy CD-lemezen...egy virtuális tankot...ha csak nem értettem félre, jó nagy átb-szás ez kérem. :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 14:37:02
  • joe662
    T22 1nap alatt.-)
  • Plata
    Nem én arra írtam hogy te csak a hülyéket lövöd ki,mivel csapatodat gyilkolod te is hülye vagy,vagyis magadat is ki kéne lőni
  • WR104
    En a hulyekrol irtam, hogy kilovom nem a jo jatekosokrol akik kicsit sem toleraljak a toyboy platoonokat.
    Ha meg magadra vetted Mr. Tolerancia az jelent valamit.