World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az FCM a legkelendőbb ! Az a legjobban farmoló és legjátszhatóbb, emellett még tierlimites is <#ijedt> Minek azt még akciózni is ? <#wilting>

Azért lenne 16e, mert benne van a 30napi prém ára kb. Azaz ha most veszed meg az FCM-et kapsz prémet hogy keress is vele, ha nem lenne <#zavart1>
16k sosem volt, szerintem a prém miatt annyi.
az fcm idaig is ilyen draga volt??
minden mas 13k alapbol, ez meg akciosan... vagy sikerult bevezetni a "sutyiba felemeljuk az arat, h legyen mibol engedni" modszert?

Tier VIII of the week - FCM 50 t
Old price: 16,070.82 Ft
13,512.32 Ft (42.99 EUR)

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.08. 22:10:06
joe662
Nekem nem xvm lesz mert a ts is olyan mintha víz alól beszélne a szakasztárs,éppen.
10Mbit net+,uj router,eddig nem volt gond a nettel,ugyan az a szolgáltató évek óta.
Ja és már gameboostert is kipróbáltam,az se segített<#fejvakaras>
Épp ezért lehet a gyereknél is laggolt éppen,franc tudja.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

McFrost
Nekem az egeremen van egy állító gomb, de lehet a játékban is asszem. A ping ugrás lehet net is, de lehet xvm gond is. Nálam péntek este volt xvm gond, 999 volt a pingem, 3-4 percig, csata közben, aztán meghalt az xvm és jó lett a ping.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

joe662
Mindig mondom neki,hogy várja meg míg beszűkül a célkereszt,<#szomoru2>
De legalább már figyeli a térképet is<#nevetes1>. és nem bezoomolva közlekedik mint a pályafutása kezdetén<#whatever>Viszont az E4 es lövés a dombon az csak nekem furcsa,mintha beesne a lövés az oldalába,pedig csak 1 pixel látszik ki a kupolából<#fejvakaras>+ aT54 is nagy makker volt 2x is levette lánccal<#wow1>
Az egér érzékenységet,hol lehet állítani?
Bár lehet,hogy a netemmel van valami,mert néha felmegy a ping pár másodpercre.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

McFrost
Attól függetlenül, hogy szépen darált, rettentően kapkodott, így bent hagyott vagy 2000 sebzést, túl rángatja az egeret, vagy az marha érzékenyre van állítva. A betcset arti mellé lőtt a végén, de talán a lövedéke szele döntötte romokba 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

joe662
Lehet órákat kell vennem a fiamtól<#banplz>
Megint bemákolt 1 kötr,o268al<#wow1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig sokszor rajtaveszik,hogy ilyen agresszívan használja<#violent>

mákos kör

Amatőr. AW-ban találkoztam PvE misszió során egy ürgével, aki elől kilőttük az egyik arty botot ami megsebezte, ezért a srác idegrohamot kapott, hátulról kilőtt engem, az Abramses csapattársunkat, és elkezdte lőni a harmadikat is, csak kivágta az autoban rendszer. Nincs új a Nap alatt.
Caliph
nagyokat néztem ,de a legjobban a GWe100 pattintása lepett meg 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sziasztok! Nincs valakinek Panzer B2-es bónusz kódja fölösbe? 😄 Megvenném.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.07. 21:11:47

angelus1991ster.blogspot.hu

Akkor van agybaj , amikor t7-es VK3002DB-vel becsesz t9-esek közé. 132-es pen szart sem ér ott, de még a gold se.

Mai napi kedvenc játékosom egy német srác WT auf PZ IV-el. Rögtön a meccs elején bevágta a durcát, hogy 10-es meccsbe került, belém eresztett egyet, majd elment megfulladni.... Komolyan nem értem ezeket az embereket, mintha 276 pen-el nem lehetne T10-ben operálni.

Van pár tank, amit nem szabad autoaim-el lőni, mert rikosé lesz belőle. T34, t32 egyértelmű, toronyra viszi az meg pattan, de a meglepőbbek között van a batmobil, meg a wte is, mert a teste elől tud pattogtatni a batnak meg pont olyan helyre rakja a célkeresztet, ahol pattint. Kb az egész batmobilon van 2-3 ilyen pont, az autoaim megtalálja az egyiket. Akkor rossz ugye, amikor ilyen 1/10 sec alatt kéne meglőni, mert eltűnik és csak autoaim-el van esély ráállni, de az meg rikosé <#crazya>

WTE szintén esélyes, ha a frontja beforgatott és főleg ugye futás közben kell lőni autoaim-el, mert ki az a hülye, aki leáll pisztolypárbajra vele és túl gyakran lepattanóra viszi.

Mondjuk ritka hülye az ellenfél, hogy ilyen tartósan próbálkozik belőni ugyanott...
pointer4
Szép pattanók 😄
Caliph
a sarokban még egy film is megy PIP ben 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

patchaou
Pár mod és esetleg egy teljesítmény monitor nem ártana, a játék egyharmada még tisztán látszik 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Caliph
na ilyet sem láttam még 😊

Sunsetjoy
Az is jó, amikor az aktuális akcióra ráélvezés tudatában akkor is ellenfeleket akarnak felkutatni, amikor nagyobb esély van a győzelemre foglalással. 1 meccs emiatt döntetlen lett (5 kill, topxp és dmg ment a kukába), 1 meg bukó. 5 csatából.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

pointer4
Obj140
Azért amikor az aktuális akció (nem)tudatában a polák kommandó 10:3 állásnál elkezdi a bázis foglalást, az PRICELESS.

Sziasztok! Megújult időpontban indul a magyar 7on7 esl kupa! Gyertek nézzük ki mennyit fejlődött az elmúlt időszakban! 😉 😊
ESl Live Stream
Bocs ez akart lenni a második kép, a missziók listája.
A régieknek meg ott volt a kismillió akció amivel ajándékba kaphattak 2-es és 3-as szintű tankokat + szerintem még jópáran emlékeznek a mélygarázsépítésre, ahol legalább 15-20 slotot lehetett aktiválni a nagy semmire, (igaz, ez bug volt, de annyiból jó fej volt a wg, hogy visszamenőlegesen senkitől sem vettek el semmit) és még lehetne sorolni csak hirtelen ennyi jutott eszembe... szóval a régiek sem panaszkodhatnak. Részemről 20 extra slot a tankoknak többet ér mint néhány nap prémium, amit lehet ki sem fogsz tudni használni.

A teszt zserveren levő új accomra akartam prém tankot venni és láss csodát, adott ingyen 5 prém napot. Újonc küldetéseknél van külön fülön, csak az új accocnak és mint az autistáknak mindent megmagyaráz szöveggel és nyilakkal, majd ad 5 nap prémet <#falbav>

Mi régiek meg le sem voltunk, vagyunk tojva ! <#boxer><#violent>

Az milyen már, hogy a kezdő játékosok 5 NAP PRÉMET kapnak, csak azért mert fel tudták fogyócikkekkel vagy modullal szerelni a tankot ??<#nevetes2><#nevetes2>

Nekünk meg régieknek, sosem járt semmiért ingyen prém csak karácsonykor <#boxer><#mf1>

http://kepkezelo.com/images/xba2g0ij0ujz76ygdguv.jpg

Az artyk, az rng és mm miatt a wg egyszer megfog bűnhődni.

http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/11/sentinel-ac-ie2iv.html
Na ez megéri a 3-4k-t, de úgy érzem, hogy szokásos wg-s csomagban jön.

Sikerült összehangolni a szervereket ! Mindkettőn egyszerre van a szopó ág <#action>

WG a sportszerű játékra tanít : a részvétel a fontos, nem pedig a győzelem ! <#taps><#eljen><#zavart1>
Micsoda kill lopások lesznek holnaptól WG sem hülye, nemhogy a dmg-re adna jutalmat, mert a tomátó nem tud sebezni csak lesipuskázni <#eplus2><#wave>
Master91
vagy 3 hét után feljöttem 3 csatára, tanktól függetlenül szórták az aranyat, úgyhogy következő 1 hónapba megint pihen szépen
Lunki88
Sunsetjoy
Igen, 3 kill, túléléssel 1000 sima xp pluszban. ezt megcsinálod 10x, majd csinálsz egy win top5-ben (de nem kell élned a végén), kapsz 15000 (és nem 10) legénységit arra, amelyikkel megcsinálod ezt a bizonyos top5-ös wint.
Az első 3 killes történetet bármivel csinálhatod.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.11.06. 18:31:41

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Gyorsan megkérdezem, rengeteg kérdést megelőzve, mert ez vita tárgya lehet és így sok kérdést generálhat, ezért célszerű most lezárni a témát. Hogy ezt ti úgy értelmezitek mint én ? Miszerint abban a csatában, melyben 3 killed lesz és még életben is maradsz arra kapsz ezer sima XP-t, nem pedig legénységit. Ergo, ha tier 4 lightot vagy medet húzok, azzal kellene aprítanom ? <#falbav><#fejvakaras>

Ja és ezt 10x egész hétvége alatt ? És ha már ez megvan, akkor megyek majd egy győztes kört valamivel és ha a top 5-ben leszek alap XP alapján, akkor kapok még arra a tankra 10 ezer legénységi XP-t?

Hétvégi küldetés elég szerényke. Sehol a régi 2XP crewok <#beka3>

HÉTVÉGI TOMÁTÓ KÜLDETÉSEK <#vomit><#zavart1>
Neeeeee xD
http://9gag.com/gag/aNKXPX3
A vége a legjobb. 😄

Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.11.06. 14:06:01

Sziasztok! Nem tud valaki olyan oldalt, ahol normál áron 2-3-4 ezer Ft-ért megszerezhető a PzKpfw B2 740 német t4-es prémiumtank?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.06. 12:59:18

Így van és ez főleg a top tier csatákban érződik ! Nem is értem, hogy a sok egoista, sznob unicum, aki a 10.-es csatákat erőlteti magára, mert az a legnagyobb tank, nem érzi ezt? Hogy átverik ? A 10.es csaták 90%-a ilyen, hogy bedobnak egy hektikus randomot és az egyik csapat -20% pennel meg dmg-vel kevesebbet lő a másik pedig többet 20%-al és 2 perc alatt halomra lövik sorban a csapatokat.<#eplus2>

Ilyenkor jönnek ki a híres 10-15 szériás szopó ágak, majd jön egy win úgy hogy rohanni kell a kill meg dmg után és mindenkit belősz mindenhol. Tudni kell, hogy valójában nem az alfával lősz sosem ! A 20% RNG miatt lehet hogy a 240 pened, csak 200-al visz, az meg be sem visztalán egy 8.ast sem, míg a másik 9.es tank 300 pennel átlő mindenhol. Ilyenkor jönnek a káromkodások meg a szuka bylátok is, mert azt hiszed a csapatod milyen tomátó, hogy nem képes kilőni harmad magával az egyetlen E 75-öst azok meg szétviszik a tizeseiket 9.esekkel. <#boxer>

WG-nek jó, mert nincs túlterhelve a szerver, növekedett a csata szám. Folyamatosan érződik, hogy egyre gyorsabbak a csaták, szinte csak halomra lövik egymást 2 perc alatt aztán jöhet a következő meccs <#sir>
joe662
Az a szomorú,hogy ez korántsem biztos,mert sajnos a felnőttek között is vannak joképességüek sokan.Arra a sok 20-30k csatás vérvörös babuin ra gondolok,mert remélem egy gyereket nem hagynak a szülei ezelőtt felnőni.<#fejvakaras>

Antimat
Ahogy látom, a szövetséges T57 Heavy-t is valami 8 éves vezethette, lőtte a HE-t folyamatosan. <#confused>

cyka blyat

Nem mondják ki így nyíltan, de szerintem elég egyértelmű, hogy a statisztika miatt kevernek ennyit a pályákkal.

Van egy elképzelésük arról, hogy egy csatának mennyi ideig kell tartania és amelyik pálya kilóg ebből a középértékből, azzal foglalkoznak. Sajnos szinte soha nem az előnyére változik egy pálya. Tehát ahol sokat el tudnak lenni a játékosok, az a pályarész nem jó, mert például az arta nem tud rendesen odalőni és emiatt sokáig tart a csata.

Ugye nekik nagy fájdalmuk, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzelték a nagy arty nerf után. Azt is csak azért lépték meg, mert iszonyatos campfestek voltak a halálpontos artyk miatt. Akkoriban még öcsémmel volt közös accunk és emlékszem, hogy volt olyan csata, hogy 10 percet ültem egy ház mögött egy döntetlenre végződött csatában, mert ha kidugtam az orromat már jött is a gránát. Senki nem mert megmozdulni miután a gyors tankok elhaltak. Akkoriban nem artyztam, így nem tudom összehasonlítani, de nagyon durván kicsináltak mindig és nagyon gyorsan a spot után, ha nyílt pályán voltam a lassabb tankjaimmal.

Utána jött a TD uralom egy ideig és csak a hülye nem látta, hogy ez lesz, de a WG állítólag meglepődött ezen. Az egységsugarú átült inkább a nagy TD-be és 50-100m-el előrébb kempelt egy bokorban, mint korábban csinálta az artyban.

A WG-t csak azért zavarta, mert a campfest miatt megnőtt a csaták hossza. Erre a válasz a pályák radikális átalakítása, dimbes dombos lett szinte az összes, TD-vel már nem lehetett olyan hatékonyan nagy távolságra lőni meg kaptak is nerfet a TD-k és tényleg észrevehetően kevesebb van.

A WG most kb elégedett, de persze folyamatosan figyelik a statisztikát. A mittengardon edződött newbie-k folyamatosan esztelenül rohamoznak, lemming oldalak, nulla taktikázás csak nyers lövöldözés. Az már szinte zseninek számít, aki legalább annyit megvár, hogy az ellenfél lőjön egyet és csak utána megy ki. A másik meg, hogy állandóan egy kupacon van egy csomó tank, nagyon kell figyelni, ha véletlenül kimegyek a sok ágyúcső elé és éppen nincs rajtam a noob protection, akkor végem egy pillanat alatt.

Hozzáteszem, hogy az artyk is észrevehetően pontosabbak a sok kis sunyi háttér buffolás miatt (gondolom emberi tényező is van persze, hogy akik régen nem várták meg a beszűkülést sem, azok most megteszik vagy legalábbis nem kapásból lőnek), meg persze az autoaim elterjedése közelharcra is alkalmasabbá tette őket, szóval ennek is örül gondolom a wg, mert ennyivel is rövidebbek a csaták.

Nem feltétlenül rossz egyébként ez a statisztikai alapú kiegyensúlyozás, mert mást én se nagyon tudnék elképzelni ennyi tanknál meg ennyi pályánál, de nagyon hiányolom az egyedi hangulatú pályákat és eddig minden átalakítás, amikor a pályákhoz nyúltak, csak rosszabbá tette a játszhatóság szempontjából. Logikus is, hiszen a wg célja a rövidebb játék, a játékos célja meg a hosszabb szórakozás és a wg az erősebb kutya...
Obj.416 után merre érdemes elindulni ?
Obj.430 , T-62A , Obj.140 ?
Miért fecölték ebbe a munkát, amikor a történelmi csatás PvE módot csinálnák meg.

AW-ben a PvE mód a legjobb dolog. Wg-nek még megszakadnia se kell nagyon emiatt , még pályákat se kéne pluszba megcsinálniuk. Csak előveszik a régi pályákat és újrahasznosítják azokat: Port, Northwest, Dragon Ridge, Severogorsk,Komarin, Hidden Village.
AW-ben a PvE pályákat úgy töbszörözik meg, hogy a már meglévő pályák egy részét csinálják meg PvE pályának, ott remekül működik egy cső-pálya is.

És úgyis meg lehet csinálni, hogy akár PvP-zni is megérje. Bár ehhez újrakéne szabni a tankok árát. AW-ben egy T8-as ára 6,08 milka kredit 😄

Tényleg Sacred Valleyt kivették a randomból?

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.06. 09:36:42

Pales27
én se értem, miért kell minden pályát egyformára csinálni, dühöngő részekkel a pálya közepén, ahol halomra lövik egymást 2 perc alatt...
gondolkodásra vagy taktikára egyre kevesebbet kell hagyatkozni, ilyen a mostani két szuper játékmód is, amiben úgy lehet leginkább eredményt elérni, ha agyatlanul mész előre és rámész a legközelebbi ellenfélre, aztán véletlenül pont a hátadba dob le egy full hp-s ellenfelet. Először próbáltam a hp-mat őrizve lőni, megkerülni kivárni, de felesleges az agyatlan rush az eredményes...

"- The leaked Korean Patton has 192mm penetration while the T95E2 and 59-Patton with the same gun have 172mm? "No comment""

- T95E2-nek és 59-Patton-nak az ágyúja az M41-es, Koreai Patton-nak M3-as. De tényleg buffolhatnák a két tank penjét.
Persze jönne a wg-s válasz a T95E2-re: "ingyé van geci, örülj neki" - ja , nagyon ingyen van, 1,5k csata kellett egy olyan tankhoz, amihez nincs kreditplusz és az xp plusz is szegényes ( asszem csak +10%-altöbb kreditet ad)
- ennyi erővel a T95E2-t behozhatták volna új amerikai med ágként, hiszen a t10-es T95 variáns is bennt van a játékban. Már csak egy t9-es T95 variáns-t kellett volna összekapálniuk.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.06. 09:23:35

Az is fasza dolog, hogy bent hagyják a mittengardot, de kiszedik a province-t. Szerintem a province az egy teljesen egyedi hangulatú pálya volt. Fcm pak-al szoktam odakerülni, meg a másod accomon akarok majd venni egy pzs35-t féláron.

Az igaz, hogy qrva nagy campfest ment azon a pályán, de van/volt egy speciális hangulata. Ugyanúgy, ahogy a régi varázserdőnek. Jó, kempfest meg minden, de valahogy mégis érdekes voltak ott a csaták, hogy mit történik a varázserdő környékén.

A f.szom kivan már velük, hogy ezek a csőpályák meg az ilyen dühöngők, mint a mittengard és mindenáron azt erőltetik, hogy egy csata legye maximum 5 perces, mert az jó az ő statisztikájuknak meg a szervert is kevésbé terheli, legalábbis statisztika szempontjából, mert villoghatnak azzal, hogy milyen sok csatát lejátszottak a játékosok. Ja, csak f.szom lemmingvonat mindig meg az újabb retardok, akik mittengardon edződtek, kiállnak lőni fedezék nélkül, ameddig a hp tart (nem sokáig) és ennyi volt a csata.

Az ilyen ügyeletes bunkót, mint a storm meg hol érdekli a játékosok véleménye? Aki ipari mennyiségű tankot húz egy időben, annak lehet, hogy megfelelő ez, mert sokat tud leduplázni, hacsak nem stresszeli szét magát a folyamatos bukó csatákon. Aki viszont szeretne csak gurulni párat és a játékot élvezni, annak ez rohadtul nem tetszik.

A WG helyében én inkább meghagynám province-t, visszahoznám a varázserdőt meg csinálnék még pár speciális hangulatú pályát és megadnám a lehetőséget a játékosoknak, hogy kiválaszthassanak pályákat, amiken nem akarnak játszani. Annyi pályát lehetne választani, amennyi ilyen speciális hangulatú van, tehát akinek nem jönnek be az ilyen pályák, az egyszerűen beklikkelné, hogy ezen nem akar játszani.

Persze, ilyesmire a storm azt mondaná, hogy a várakozási idő, de ez csak süket duma, észrevehetetlen lenne a hosszabb várakozás és egyébként aki nem tiltotta le ezeket a pályákat az sem ezeket kapná folyamatosan, csak ahogy az rng dobja.

A WG tényleg átment ilyen statisztikai alapú ballanszolásra. Ha egy pályán túl sokáig tartanak a csaták, az rossz, szét kell b.szni csőpályává tenni, hogy egyre helyre gyűljenek és gyorsan kilőjék egymást az egységsugarúak vagy ha nem lehet ilyenné átalakítani (mint province) akkor helyettesítik egy ilyen sz.rral, mint mittengard.

Ezt kérem szépen tanítani kéne a pr iskolákban. A storm, az ügyeletes szóvivő milyen empatikusan és hozzáértően bánik a felhasználókkal <#crazya>
- Q: "Why don't you remove Mittengard? Players presented good arguments against it." A: "Yea I remember these arguments: 'ITS SHIIIIIIIIIIT'"
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.11.06. 08:12:36
joe662
Majd megkérdezem,de a csoki sztem kevés lesz<#hehe>

ohh.. nah csak megtalaljak a hangjukat😄D

- Q: "Storm, what are you doing in WG? After all War Thunder has destructable buildings!" A: "Go whine to another community, please."
- The leaked Korean Patton has 192mm penetration while the T95E2 and 59-Patton with the same gun have 172mm? "No comment"
- Storm will not talk about arty rebalance yet in order not to produce negative spamfest

mar kivettek minimum a felet, de hat jo munkahoz ido kell, hat meg a ...
- The 9.12 test is still rather unstable, it will be fixed
Lunki88
Tudtommal csak a páncélt erősítették rajta.
Wow. Csak az armort húzták fel, vagy az ágyú is gyorsabb/pontosabb lett?