banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azért hogy ki van számolva ez patika mérlegen, hogy akkor nerfelik, amikor kb azok érnek oda, akik prémium nélkül húzzák ki az ágat. A japán nehéz tankokkal leálltam és ha lenne indok rá és nerfelnék a tier9-10-t, akkor most megtennék, kb mire pont kihúztam volna.

Szóval igen, úgy lövik be a nerf első időpontját, hogy aki áldoz rá szabad xp-t (aranyat esetleg, hogy szabad xp-t gyártson) az mehet vele kb 6 hónapot. Aki prémiummal húzza az 2-3 hónapot, aki meg prémium nélkül az 0-1 hónapot, szóval simán lehet, mire odaér, már csak a nerfelt tankkal találkozik.

Én is toltam a cseh ágba egy csomó reserve-t meg eddig kb 30e szabad xp-t és a tier9-ig jutottam csak. A ToT miatt megpörgetem, de egyébként csak 2-3 hónap múlva lenne meg a tier10, addigra meg már szinte biztosan lenerfelik. A ToT szerintem kicsit csúsztatja a cseh ág nerfét, de azzal is csak 1 plusz hónapot nyer a zember. Jó esetben 2 hónapot tudok játszani a mostani tankkal, hacsak nem nerfelgetik le szépen csendben a háttérben. Szóval úgy mondom a hivatalos nerfig lesz kb 2 jó hónapja a tanknak.

Ez az üzletmenet, csak valahol nem teljesen korrekt ez, szerintem.