World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A gyerek kikönyörögte,hogy lefekvés előtt had menjen 1-2 kört.Mondom Ok,de ne T10be szerencsétlenkedj.
Erre mire visszaérek a konyhából már röhög<#eplus2>#eplus2>
Az eredmény<#wow1>#wow1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom hihetetlen,de tényleg egy 10 éves gyerek mente ezt,akinek kb össz 7-80 csatája lehet 2 év alatt
Én meg a sajátomon eladtam mert sztem egy szarhalmaz<#banplz>#banplz>
csata
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amelyik tank alatta van, azt buffolják, amelyik felette, azt meg vagy nyíltan vagy sunyiban de lenerfelik.
Gondolkodni azt nem szabad. Megnézték, hogy az E5-nek a gyenge pontja miatt pusztulnak az egységsugarúak benne leginkább, mert kirakta a tornyot, de belőtték neki. Megoldották, de ez nem egy kicsi buff volt, amire igazából szükség volt, hanem egy ordas nagy erősítés. Azt sem nézték meg, hogy ez egy elég jó tank és ha valaki nem mozdulatlanul mutogatja a tornyot, akkor azért nem olyan egyszerű belőni neki a búbot, szóval csináltak belőle egy izom tibor tankot ezzel a húzással. Ráadásul rohadt jó ágyúja is van és most már a siemkát nem szedik ki belőle olyan könnyen, mert alig maradt belőhető rész rajta, hull down-ban meg szinte nem is maradt.
Ohó, túl nagy buff, akkor nerf, mondjuk rakjuk vissza majd az eredeti, átlőhető búbot (elképzelem, amikor valami agyas rájön erre a "megoldásra" az ötletrohamon), de mégsem jó, kell kis buff, akkor mondjuk növeljük a rof-ot, oszt majd meglátjuk.
Azt azért elismerem, hogy ennyire sok tankot biztos nem egyszerű dolog kiegyensúlyozni és tulajdonképpen nem rossz a megközelítésük, de azért gondolkodhatnának mielőtt meglépnek ilyen dolgokat. Esetleg az aktívan játszó WG-s alkalmazottakat kicsit hosszabban bevonni és nem csak megkérdezni tőlük, hogy miért lehet gyenge az E5, hanem elmondani neki, hogy ezt tervezik és mit gondolnak róla. Egy aktív játékos biztosan felhívta volna a túlbuffolás veszélyére a figyelmet, de vagy meg sem kérdezik őket vagy lesz.rják, hogy mit picsognak, a storm úgyis jobban tudja.
Bár a személyes matricáknak jobban örülnék. Tank valamelyik részén lenne egy plusz matricahely, ahol meghatározott méretű saját matricát tehetnénk oda, és az minden tankra menne. Persze nem lenne olcsó mulatság.
angelus1991ster.blogspot.hu
OFF : Komoly beszélgetések erről szoktak lenni például: Hazánk helyzete 2050-60-ban, vagy az Iszlám állam elleni háború és hasonlók. Lásd "Apu azért iszik mert te sírsz" adások a youtubon.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.05. 21:20:32
Ezt én szívesen látnám a Mauson mondjuk. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.11.05. 21:11:23
Wg ha akarna bevételt, a kliens ikonjait felhasználva ( az interface egyes elemeivel ) onthatná a chips-ekhez adott matricákat , bónuszkódokat. De ehelyett csak Burger king-nél van félévente wot menü. Van mit tanulniuk a japánoktól.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.05. 20:39:47
Aztán nerfelték volna az összeset vagy behoznak olyan nerf patchet, hogy pen nerf. <#eplus2>#eplus2> Mert ugye a WG nem játszik, hanem statisztika alapján "fejleszt" és ugye a tanknak az egekbe szökött a winratje 48.45%-ról 52.001%-ra szóval nerfelni kell, aztán ha már többet nem veszed meg ezeket a matricákat TELJESEN JÁTSZHATATLAN HULLADÉKok lesznek a tankok. Szóval matricafüggőség és további nerfet szült volna <#alien>#alien><#mf2>#mf2> <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.05. 20:20:46
De emelett jó ötletnek tartom, hiszen így a "ratyi" tankokat is jobbá tehette volna.
Bár a jelzések tárháza is szegényes. Történelmi felségjelzések alig vannak. Pedig szívesen látnám a magyar (2db), szlovák, lengyel, bolgár, spanyol, jugoszláv és romulán harcjármű felségjelzéseket.
A másik : a tankon miért nem fér meg : a szövegmatrica, a felségjelzés és a "vicces matrica"? Miért csak a jelzés és szövegmatrica van? egy harmadik slot-ot nem tudnak rászerkeszteni?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.05. 19:30:50
2 - így sincs semmi realitás a játékban, csak kb a tankok kinézete.
Igazából az a két dolog ami ez ellen szolt, az több negatív érzést keltett volna, mint amennyi előnye lett volna ;
1 - egyrészt miért kell perui vagy szovjet zászlót eltűrnöm a tankomon, ha a commandert kell kisegíteni skillel. Miért kell idétlen démon, meg a stílusomtól független gagyi szavakat látnom a kedvenc tankomon ? <#ticking>#ticking> Miért nem lehetett volna a saját emblémámat rátenni és a skillt én választottam volna ki.
2 - másik pedig a játék humor kategóriába való degradálása. Amolyan WG lefekszik a LOL-osok meg más óvodás játékosok előtt, úgy hogy becsempészi a csicsa emblémákat ide. Később lett volna gagyi matrica is borítékolom. Mindenki tudja, hogy egy tank nem lesz jobb attól hogy ráírják, hogy démon vagy sátán kutyája és ez degradálja értékrendileg a játékot és a játékosokat is, aki ezzel játszik. Ne mondják, azt hogy normális kinézetü tankokon is idétlen csicsász matricák vannak ez gagyi játék. Igazuk van a játékosoknak.
Nekem az volt a bajom, hogy a garázsban a legénységnél nem írta ki, hogy ez vagy az mennyi össz %-on állt. <#wow1>#wow1>
Olyan mintha hiába raktam volna fel, amikor nem érezni néha a hatását <#beka3>#beka3> Hát mostmár nem is lesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.05. 19:17:48
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
.. amugy jon, majd csak halasztjak.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.11.05. 19:12:20
arrol ne is beszeljunk, aki meg mar vett, mert tetszett neki, annak meg lofaszt a seggebe, mert igy jart, nincs refund..
es csak a vegere.. egy matrica, 60k kreditert max 1-4%ot tud dobni. azt ne mondd mar, h ezt megerzed, es ezert megeri...
jah es ha cromwell-b, vagy rudym van, akkor gondoltam volna meg h megveszem, hiszen jo ha egy matrica ramegy.. ehhee.
szoval egy szimpla tapolo plussz, irrealis osszegekert, foleg aranyban, igen eloremutato es halado fejlesztes..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.05. 19:06:02
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.11.05. 18:50:19
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.11.05. 18:41:24
Ott vannak a matricák után a legénységi skillek listája és mind zérus. Lásd, hogy ha nem tíltakoztál volna ellene (nem lett volna negatív visszajelzés) milyen %-ot kapnál, melyik tagra. Megáll az eszem ! <#falbav>#falbav><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
http://kepkezelo.com/images/0o32brsovdusmdxba8yl.jpgUtoljára szerkesztette: walert, 2015.11.05. 17:36:07
I will be picking questions from this comment section and the forum so start shooting questions!
- megvették kilóra 😄😄😄
A genyó t37, előrerohant a középen levő bokorsorig, de nem fogadta el a szakaszt, ki tudja miért nem. Többször kértem, semmi válasz. Így is spotoltam 2e-t, de a bulldog, aki elfogadta a szakasz csak 1e-t és a t37 meg 2,3e-t, szóval meglett volna, ha elfogadja. Csata után, amíg néztem az eredményt, belépett a szakaszba a t37 és kérdezi, hogy akkor megyünk együtt? Mondtam neki, b..szd te meg, miért nem fogadtad el a csatában a szakasz meghívót? Azt mondja, nem tudja az mi. Mondom nem kaptál meghívót? Ja de, de azt nem tudja micsoda. Azt a q... <#falbav>#falbav> Kiléptem a szakaszból, menjen az ilyen a p.csába.
Ráadásul most még napi küldetés is van és dinamikus szakasszal is lehet teljesíteni, szóval akár még ott is megérte volna neki.
Nagyon ritkán adja be ezeket a pályákat és ha be is adja csak sokadik olyan csatára fog ez összejönni, ilyen agyhalott lemming roham, meg málészájú kőagyú báziskemperek mellett. Tegnap prokhón volt egy csatám és akkor csak 1 másik könnyű tank volt a csapatban, de ő már szakaszban érkezett. Kértem őket, hogy hívjanak meg, nem tudom, hogy ez működik-e, hogy már meglevő szakasz dinamikusban behív harmadik tagnap, de nem is válaszoltak egyébként, meg a scout előrement és kb 1 perc múlva meg is halt, úgyhogy tökmindegy lett volna végül is. Világítom az ellenséget a csapatnak az út mellett bozótból, sőt még a spotbokorban (rosszul) lapuló ellenfelet is, de mivel a lemmingek a sínen túl a hegyen vitézkedek vagy 10-en 5 ellenséggel, senki nem lőtte, mert a kőagyúak, akik mégis erre az oldalra jöttek, nem mozdultak, várták, hogy majd az ellenség jön közelebb. wtf. A végén a lemmingek lerohanták a kempereket, próbáltam spotolni nekik, de addigra ott volt a csapatom, megoszlott a spot, csak 2,8e-el zártam, pedig hihetetlen mennyi ideig világítottam nekik az ellenfelet.
Nem könnyűek ezek a spotos küldetések. Akkor meg pláne nehéz, ha az agyhalott csapattárs nem is fogadja el a dinamikus szakasz felkérést...
Eddig 3x volt olyan, ha elfogadja a csapattárs, akkor megvan az 5e összesített spot.
Lehet az lesz a végén, hogy nekem magamnak kell 5e spotolnom valahogy, csak ritkán kapom a két alkalmas pályát.
u.i. most nézem és látom a cz országjelzést a t37 klánja nevében. Így akkor már mindent értek...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.11.05. 16:04:44
http://vk.com/newsblog_wot?z=photo-70226354_385582119%2Fwall-24571337_76865
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.05. 14:03:57
Egyébként a legnagyobb probléma a tank beforgatásával az, hogy az ember a saját nézőpontjából máshogy látja a szögeket és a takarásokat. Én bementem a gyakorlóba és megnéztem sokszor ezt a dolgot madárnézetből, de még bőven lenne mit fejlődnöm.
Mutatok egy képet, mert az ezer szónál jobban elmagyarázza, hogy mire gondolok. Ránéztem a tankra az én perspektívámból és azt gondoltam, hogy jól van beforgatva, de nem. A bal elejére rálátott a t57h és a második ammo lövés felrobbantott. A helyes beállás az lett volna, ha ráforgatom balra a házra az elejére, de szerintem ez rohadtul nem látszik egyértelműen az én részemről, ezt csak gyakorlással lehet elsajátítani és mindenképpen rá kell nézni a tankra madárnézetből vagy a legjobb a szabad kamera mod (bár ezt még nem használtam, csak láttam a QB-nál).
A sidescrap lett volna a legjobb, de az ellen arty miatt nem mertem, mert az átellenes sarokból rám láthatott. Egyébként a sidescrap szögekre is ugyanez vonatkozik, a saját szemszögből jónak tűnik, de mégis rossz a szög, mert az ellen be tud lőni. Csak gyakorlással lehet megtanulni és meg kell figyelni a tankot az ellen szemszögéből is madárnézettel.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.11.05. 11:48:24
- GW E-100 is a fake
- 105mm L/52 on Jagdpanther is a fake
yuri pasholok bla bla bla ilyen olyan kérdezeknemválaszolok szar...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.05. 11:31:45