banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    antimat, leírtam hogy a kezdetekben nem voltak ismertetők. Videok és elemzések sem, azt sem tudtuk létezik a gyenge pont egy tanknál, mint fogalom és ez a WG hibája ! Ma már akit érdekel tele vannak vele az oldalak, de a WT-ben magában a kliens tartalma ez az inofrmáció, itt pedig nem, erre hívtam fel a figyelmet. Erről a WG tehet

szotyi, az átütésjelzőről fogalma sem volt az embernek, hogy az egyáltalán az ! Először is az ember ezeket a beállításokat átállítja. Magam pl csak célzó modban használtam bármiféle megjelölést, kivéve a szervercélkeresztet, mert rontotta a játék élményét. Később, amikor már ismertté vált, hogy átütésjelzőként lehet állítani, egy csomó dolgot továbbra sem tudtam, melyek megtévesztettek. Pl a rétegelt páncélra nem lövünk bizonyos lövedéktípusokkal, az meg azt mutatta, hogy átviszi és akkora volt az RNG, hogy nem is lehetett ezt megbízhatóan használni, de ez hosszú történet lenne. Igazából semmit sem tudtunk az elején

joe62, hát spec arról, hogy gyenge pontokról említést sem tesz a kliens, nehogy már én tehessek ?! :-D
    viper, az hogy annyi volt a statom részben amiatt volt, mert a barátommal játszottam, aki tehetségtelen volt és minden rosszba belevitt amibe csak lehet, másrészt olyan hiányosságok miatt, amik anno hozzáférhetetlenek voltak, mint ne 50%-al kezdj minden tankot lett ilyen a stat. Nem goldoztam sosem korábban és prém fiókom sem volt. Ma már 1 518 eff értékkel rendelkezek ami elég jó és a recentem is zöld, ergo tehetséges vagyok, annak ellenére hogy korábban perma szopóágon voltam

Lex lutor, sikeres voltam azzal a tankkal amit nem fejlesztettem, de igazából nem volt honnan tanulni. Ha megnézed a mai nagy játékosokat vagy reset accjuk van, vagy pedig reroll illetve akkor kezdték, amikor már minden info meg volt. Én szenvedélyből játszok, nem a statért