418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igazad van, szar, de ez van... A láthatósági rendszer nem mond ellent a józan észnek? Látod hogy egy méter magas kerítés kidől, de 3 méteres tankot ami kidönti nem látod... erről hiába kérdezősködsz itt, vagy a hivatalos fórumon, változni nem fog.
-
walert #374818 Nincs teszt szerver vagy csak nekem nem adja be ?
-
Rammsch31n #374816 Várod a messiást? :) Csak nehogy egy Antikrisztus jöjjön... :'D -
yossarianHUN #374815 Gondoltam rá, de nem szokták szeretni a fórumon a témaduplázást. De lehet, hogy egyszer megcsinálom, valamilyen joint WT/AW/WoT topik formájában. De akkor oda a walert réteg ékes tagjai be nem teszik a lábuk, azt garantálom. -
Angelus1991ster #374814 Nem hiába egy "eljövetel". Igény már egy évtizeddel ezelőtt volt rá. -
András77 #374813 Szerintem a kérdés össze van kutyulva. Ha a gyári autoaim rajta van az ellenfélen, akkor követi, de a spot leesése után az ágyú visszatér a nyugalmi helyzetébe azaz lefele fog nézni, hiszen nem működik a célkövető mechanizmus. Nem értek a tankokhoz ennyire, de feltételezem valamilyen cél tartó mechanika volt bennük, persze ez a része lehet, hogy nem teljesen felel meg a valóságnak. -
Nirz #374812 Hiába no,még mindig WoT a műfaj királya az elmúlt napok során újra teljesen rá kattantam, nincs annak párja mikor lehetetlen odsok ellen hoz le az ember wint,too fun :D -
JagFater #374811 Nincs kedved egy sajat forumot csinalni itt? Atkoltozhetne a nep oda,onnan azt es ugy vagsz ki, ahogy akarsz. Hatha az ertelmesebb emberek atszoknak, a szemete meg rinyaljon itt, mit a furdoskurva. -
walert #374810 Meg tudja valaki magyarázni miért normális, ha másként lő az ágyú a spotolt és spotolatlan tankra ? Nem értem miért kell törölni a kérdésem.
K: "Van egy hiba, mikor a célkör leesik, ha kilépünk a célzónézetből." V: "Ezzel nincs semmi gond, a célzó kameranézetbe lépés előtt a játék lefelé céloz hogy illeszkedjen az ágyú ugyanazon szögéhez." (?)
Ez közérthetően annyit tesz, ha spoton van a tank simán becélzod, azonban amint lemegy a spot róla az ágyú csöve lehajlik, úgy hogy a célkereszted mutatója nem változott. Az ezt követő lövések szignifikánsan félre mennek, ergo maga az a tény, hogy a tank spoton van befolyásolja azt, hogy be tudod-e lőni.
Magyarán, amint lement a spot te lődözhetsz oda, viszont nem oda megy a skulo. Ez normális? Meg tudja valaki ezt magyarázni miért jó ez így?
-
András77 #374809 Lejárt a szerk idő, szóval a példa amit írtam ráadásul irányár, szóval azt még durván lealkudják az induló 33-35e összegről. Úgyhogy valahol a 25-35e sávban lehet érte kapni, szvsz az alku keménységétől függően, meg persze rengeteg olyan ajánlat lesz, hogy hízó disznót wot acc-ra cserélne, meg hibás, de javítható napelem panel vagy kicsit zsebkoptatott telefon vagy 2 hetes üdülési jog idei felhasználása, amit szeretne beszámítani és a többi hasonló okosság.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.10. 18:25:42 -
András77 #374808 Nyilván csak nagy általánosságban írtam. Ha valaki éppen artykat keres és neked sok van, az érhet akár többet is. Ha ritka prém tank van rajta, az is, stb.
Ha valaki klánba akar belépni, akkor fontos a jó stat is, de lehet, hogy többet ad érte.
Szóval lehet sorolni a különféle szempontokat, de szerintem jó közelítés, amit írtam, bár ez 2 éve volt, nagyjából most is ilyen árak lehetnek.
Azért gondolj bele, mondjuk van 10 ág kihúzva, mellé valamennyi arany meg jó pár prém tank, aminek egy részét nyilván ingyen kaptad/grindelted, mindegy is. Egy ilyen acc is kijön simán 7-8e a normál tankok ára + 2e arany mondjuk + 25e prém tank, szóval 33-35e pénz, egyáltalán nem kevés és van rajta 10 ág, amiből lehet, hogy csak 6-7 érdekel téged, a többi csak úgy van. Főleg, hogy szinte biztosan csak egy részét vásároltad a prém tankoknak, a többit grindelted vagy kaptad (a kis sz.rokat például, mondjuk némelyik ritka pl a tetrach). Pl. öcsém úgy csinált egy csomó aranyat, hogy megvette akciósan az SP-t és utána kigrindelte és megkapta a teljes normál árat aranyban, mert akkor még lehetett így trükközni. Az is6-t szintén kihúzta, abban még én is segítettem. Ezek ingyen voltak, de beleszámolta teljes áron.
Nyilván a rengeteg ráköltött pénz a prémiumra, örök álca, garázshelyek ára stb nehezen vagy sehogyan nem érvényesíthető, mert egyszerűen a vevő számára az nem érték, hogy te mondjuk 1 évig prémmel mentél. Ha van még aktív prém időszak, az hozzá adható és érvényesíthető szvsz
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.10. 18:10:54 -
yossarianHUN #374807 Elég volt belőled walert. A hozzászólásaid törlésre kerülnek. -
Kotomicuki #374805 Ezek az alacsony acc-árak is csak azt tükrözik, hogy már régen nincs a top-on a wot!
-
Rammsch31n #374804 aztak-rva...500-1000 forint egy ág?
Én is gondolkodtam már ilyenen, hogy eladom...de ha ezt (itthon) ilyen olcsón viszik, akkor inkább porosodjon a szerveren az acc, számomra még úgy is többet ér akkor, mint pár rongy... na meg igen...sokan már csak a unicum statot nézik, mert nincs kedvük még sealclubberezni sem, így inkább megveszik...persze a vevő meg válogathat tonna számra, ami lenyomja az árakat is, na de hogy ennyire, ez így röhej...
akkor már inkább odaadom egy épeszű rokonnak, akiről tudom, hogy biztosan nem fogja szétbarmolni, amibe én ennyi időt befektettem (remélhetőleg, mert rokonokból is lehetnek olyanok, akik megtennék biztos...)... na mind1, ez azért így meredek... végső konklúzió: ennyiért én nem válnék meg a 20 tizes tanktól meg a nem kevés prémtankoktól + T55A-ig az IM-tankoktól sem...amikkel néha jól besz-ptam. :DDDD Szimplán nem éri meg.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.10. 17:51:43 -
András77 #374803 Öcsémmel közös accon, amit ő adott el végül is, kb a prém tankban + aranyban ott levő értéket kapta meg. A rengeteg egyéb cucc (rengeteg tank garázsban, garázshely, barrak hely, fogyóeszköz, sok-sok ezer arany lőszer az akciókból, kredit, örök festés, szabad xp stb stb) meg kb grátisz volt mind. A prém előfizetést ami a sok tier10 tank kihúzásához kellett szintén nem lehetett érvényesíteni az árban.
Akkoriban azt tanácsolták olyanok, akik már többet eladtak, hogy a prém időszakot, a prém tankok árát meg az aranyat lehet egy az egyben számolni, a kihúzott ág meg kb 500-1000 forint (akkoriban sokan kerestek artys ágakat, az többet ért volna, ha artyztunk volna), a nehéz tank a legolcsóbb, arty a legdrágább, a többi a kettő között, de csak ha ki van húzva és a tier10 tank a garázsban, egyébként kevesebb.
Az így kapott összegből jön majd az alku és mondom öcsém a prém tankok árát meg a bent levő arany értékét kapta meg, annyira lealkudták neki. Nagyon durva ajánlatok voltak, hifi vagy egy rossz, de állítólag javítható telefon beszámítása meg hasonló, volt aki kajajeggyel akart fizetni. Volt aki kapásból a végén megkapott összeg felét akarta adni, volt aki félre akarta rakatni, hogy majd két hét múlva lesz pénze, aztán örökre eltünt (még jó, hogy nem rakta félre) és lehetne sorolni.
Rengeteg túlárazott acc van és már 2 éve sem volt egyszerű jó áron eladni (úgy értem, hogy a prém előfiz+tank+arany áránál többet kapni), amikor pedig tényleg dübörgött az EU acc piac. Sokan ugye minden forintosítanak / EUR-ban esetleg, mindent, amit ráköltöttek és szeretnének viszontlátni hasonló összeget. Szerintem az kiba reménytelen, most meg főleg, hogy irgalmatlan sok jó acc is van eladó és sok a dömping áras acc, csak vigyék.
A foxbat is valami 10-20 között adta el az accát, durva alku után, pedig nem kevés cucc volt rajta.
Esetleg ha sokra tartod, akkor sokáig árulod és csak jön egy palimadár egyszer, bejöhet, de türelmesnek kell lenni nagyon. A playerauctions 2 éve nem adott el, csak usa meg asia accot, nem tudom, hogy ez megváltozott-e azóta. -
Hát ha az elképzelésemnek megfelelő összeget megkapom érte akkor,lehet.De mindenáron nem akarom,elkótyavetyélni 
Igaz a fiamé még mindig ott van,ha esetleg elvonási tünetek jelentkeznének
-
Mi a manó? Leteszed a WoT-ot?:) -
Valakivel keversz,mert a phra nem írogatok
csak olvasom.
-
vasasgabri #374799 Ezt csinálta a prohardveren is. -
Jaaaa, köszönöm, erről lemaradtam, hiába kb 1,5 évet kihagytam a játékban érdemben :-) -
Köszönöm szépen az információt. -
yossarianHUN #374796 Mármint az első csatára? 3. -
yossarianHUN #374795 Egy ideig vicces volt ez az ironizálás, de nem kéne mesterségesen gerjeszteni a hullámokat. -
Ma hányszoros szorzó van egyébként? (Nem vagyok még otthon és a worldoftanks.eu tiltott itt). -
1. a scriptek halmaza dönti el,hogy mi legyen 
2: Mert Ö is egy script
-
yossarianHUN #374792 Nem függ. A sebzés a megadott alfa +/- 25% lehet. Sir Foch-t nem tudjuk. Mint azt már mondták páran. Megkérdezheted még egyszer, de az már törölve lesz. -
weoczeiagoston #374791 Hahó ! Ezt tudja valaki ? 
Ha belőnek egy tankot függ a sebzés mértéke attól, hogy vékonyabb vagy vastagabb helyen lőtték-e be vagy a sebzés csupán az alfa és az RNG valamilyen kombinációja?
Sir Foch miért nevezi magát sirnek? -
weoczeiagoston #374790 Gondoltam itt tudjátok.
-
Valaki használta már közületek a PlayerAuctions-t?
Nem igazán megy az angol sajna
Hogyan működik,biztonságos vajon?
Annyit láttam,de lehet félreértettem,hogy az eladás után 10%+.99cent+2% paypalt kell fizetni.
Ha valaki felvilágosítana ennek a működéséről azt megköszönném
Lehet megválnék az accomtol.de az itthoni lehetőségeket inkább kerülném.
-
yossarianHUN #374788 Én kipróbáltam, gondolván majd a küldetésekből szép lóvét szedek össze, aztán mikor az első kör után prém nélkül -44 ezer volt a számla, azt mondtam csókolom. -
Userx2 #374787 Vannak könnyű küldetések benne. Rengeteg boostot és kreditet lehet szerezni vele. -
Plata #374786 Garázsodban lett egy csúnya piros Is-7. -
Plata #374785 Semmi értelme,én voltam pár csatában,tiszta idióták.Szereztem zászlókat majdnem be is vittem,de sosem kaptam semmi támogatást segítséget. -
Userx2 #374784 A normál csatában nem használható. Dühöngő módban tudod használni, de csak a következő pecsig. Akkor kiveszik azt a játékmódot. -
Sziasztok!
Sikerült teljesítenem egy rakat küldetést, egyikben azt írja IS-7 bérlés 1 napra elérve. Ok, És hol van ez az IS-7, mit kell tennem, hogy egy napig csapathassak vele? -
Toweliee #374782 -
Plata #374781 Mert lehet hogy sír stream közben. 
Vagy talán angol és a királynő lovaggá ütötte,vagy máshol ütötték meg és azért sír.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 13:21:58 -
Userx2 #374780 Jó kis M46 kampinovkán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Talán kérdezd meg tőle. -
weoczeiagoston #374778 De miért hívja magát Sir-nek ? Hogy Sir.Foch ?