A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373679 Beküldtem a következő ötletemet a supportnak, meglátjuk mi lesz belőle. Régen FTR szokott segíteni, de most nem tudom, hogy aktív-e, mert állítólag a könyvén dolgozik (ha jó cucc lesz, megveszem, bár nagyon titkolózik, de gondolom valamilyen tankos téma).
A lényeg, hogy ugye az a kínom, hogy megtartanék egy csomó tankot, de nincs rá legénységem. Az meg, hogy alkalmanként a kredites átképzéssel 2 x 40e xp-t bukjak nem jó bolt, mert sokat kell hozzá menni, hogy visszahozzam az oda-vissza képzés xp költségét. Az a része felejtős, hogy aranyért szabad xp-t váltsak, ráadásul qrva drága megoldás is, mert minden legényre külön kell. Aranyért szintén nem fogom átképezni, mert ár/érték arányban pocsék bolt, inkább ha van aranyam veszek egy tier3-5 prém tankot arra az ágra belőle és ilyenkor azzal felhúzom a legénységet. Viszont nincs mindenhol prém tank meg azért még azzal is jópár csata.
Szóval engem és remélem még sokakat (mert csak akkor érdekli a WG-t) nem tudnak ezzel mexólítani. Ha lenne egy olyan opció, hogy kifizetek 200 arany egységárat minden legényre az adott tankra (ha ez így nem fair, mert vannak 2-3-4-5-6 fős legénységek, akkor meg mondjanak egy egységárat, mai minden tankra érvényes, mittudomén 600-1200 arany tier-től is függően), akkor az a tank megkap egy olyan tulajdonságot, hogy szabadon rakhatok bele legénységet a hasonló nemzet-tank típusból. Hasonlóan a prém tankokhoz, de itt nem lenne plusz kredit, xp meg legénységi xp sem. Esetleg +500 aranyért kaphatna egy olyan plusz tulajdonságot, hogy megemelt legénységi xp és hogy ne legyen a prém tank konkurrenciája, ezért lehet annál kevesebb, de akár ugyanannyi is (mondjuk valahol +20-50% között). Mondjuk ez a plusz xp csak opcionális dolog lenne, nem is annyira fontos, mert ha berakhatnám a legénységet másik normál tankba is elégedettebb lennék.
Van egy csomó tank, amit szívesen megtartottam volna, csak példának, messze nem ez a teljes lista: t29,tiger,stug, hetzer, m4, m4e2, t54 stb. Mivel nincs beléjük normális legénységem, nyilván nem fogok nekiállni megint hatodik érzéket fejleszteni és a rengeteg xp veszteséget sem nyelem le az oda-vissza képzéssel, úgyhogy egyszerűen kimaradnak és várnak. Talán lesz valamikor újra ilyen winter mód vagy hasonló és akkor jöhetnek, ha lesz rá legénységem.
Hát kíváncsi leszek, hogy érdekli-e őket, mivel szerintem per pillanat qrvára nem éri meg és pénzszórás ilyesmire aranyat költeni, ellenben ezzel a változtatással csak én tutira elköltenék több ezer aranyat erre a célra. Ha nem akarnak esetleg még több seal clubbert belőle, akkor meg csak tier4 és fölötte.
Ez nem lenne egy olcsó megoldás azért, tehát nyilván csak a kedvelt tankokra vásárolnám meg, de így legalább egy értelmes dologra lehetne költeni az ingame aranyat.
Meglássuk mi lesz belőle
, lehet, hogy support droid egy udvarias sablon válaszra méltatja csak és megy a kukába, mert akkor neki kb 5 perccel többet kéne dolgoznia....
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.26. 12:51:05