418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    És újabb veterán morzsolódik le. Még szomorúbb, hogy abszolút meg tudom érteni. Zárt osztályra kezd hasonlítani ez a fórum.
  • Plata
    Én nem ismerek egy streamert sem,mivel nem nézek streamet,de talán azért az a neve mert a kedvence a foch?
  • weoczeiagoston
  • tigrincses

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.05.10. 12:19:25
  • weoczeiagoston
    Hát ne vásároljál aranyat meg prémiumot sem, probléma megoldva. Úgy sem bízol a bankokban.
  • weoczeiagoston
    Van olyan streamer, akinek a beceneve Sir.Foch. Az kicsoda? Miért az a beceneve ? Mi a foglalkozása? Végzettsége?
  • weoczeiagoston
    Ha belőnek egy tankot függ a sebzés mértéke attól, hogy vékonyabb vagy vastagabb helyen lőtték-e be vagy a sebzés csupán az alfa és az RNG valamilyen kombinációja?
  • tigrincses
    én legalább tudok róla és teszek is ellene.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.05.10. 11:56:27
  • weoczeiagoston
    Amibe te is benne vagy !
  • tigrincses
  • DantesHUN
    Hónapok óta? Évek óta!
  • tigrincses
    Írtam, bárki, bármivel, a cél a csapat.
  • tigrincses
  • joe662
    De nekem csak artyjaim vannak:-P azzzal is?=-O
  • tigrincses
  • tigrincses
    Igazad van... húzok én is, itt csak az ürülék maradt...
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.05.10. 11:52:59
  • Plata
    Én nem vagyok magyar,én világpolgár vagyok.
  • ilsalon
    Hát srácok én nagyon régóta olvasom ezt a fórumot. Néha még hozzá is szóltam.

Sajnos már hónapok óta nem kapom meg azt, amiért ide járnék. Információt, történeteket, közösséget.

Helyette van konteó, fröcsögés, értelmetlen hozzászólások, amikkel nem tudok azonosulni.

Köszönöm mindenkinek az elmúlt éveket, de innentől elhagyom a fórumot. És ezt egyáltalán nem magam miatt írom, csak hátha néhányan észreveszik magukat, vagy éppen elindul valami jó folyamat. Minden jót kívánok.
  • Rammsch31n
    Akkor sem mennék ha fizetnél aranyat... valszeg úgysem vagyok elég magyar neked, mivel nemzetközi klánban tengetem napjaimat...
  • Lunki88
    Végre! Úgyis kellett már egy magyar klán amely betöltheti a ZWACK után keletkezett űrt. :D
  • Plata
    Méé pont ferengi.
    Én inkább akarok lenni klingon,naaaa.
  • tigrincses
    elég ha golyófogónak elől haladsz mindig!
  • tigrincses
    te liberális ősszutyok :D
  • Kotomicuki
    Végül is, igen, a 150+ mérföld/órával (240+ km/ó) száguldozó light-ok és a 110 mph/h-val (177+ km/ó) ügető közepesek tényleg lassabbak a láncavesztett TOG II-nél, neked még ezt is elhiszem, mint a wot ferengi szekciójának oszlopos tagjának!
    A térképek szépsége viszonylagos, de abban igazad van, hogy a wot-ban nem ez húzza le a játékélményt!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.10. 11:21:22
  • Plata
    Tavaly nyáron amikor volt homár felvonulás vagy mi a rák,a játékban volt az üdülőbolygón homáros díszítés,na akkor a hun cseten kiakasztottam rendesen két langyit. Csupán trollkodásnak indult de tökre kiakadtak,állati nagy poén volt.
  • joe662
    Èn jobb vagyok nàla:-D mert az èn szakasztàrsaim nem mindig halnak meg,nem ugy mint neki:-D:-D:-D
  • Plata
    Na nee,te vagy James Bond?
    Szóval te vagy a 007-es ügynök.
    De előre szólok nem veszek porszívót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 10:39:20
  • joe662
    Te kis homofób:-)
    Nem tudom,de majd beèpúlők kőzèjűk,ugy is ez a szakmàm:-D:-D
  • Plata
    Jaj ne már megint jön a magyar gárda féle homár felvonulás?
    Tényleg a buzifesztivál valamikor ilyenkor szokott lenni nyáron nem?Emlékszem tavaly a nyári fesztivál előtt volt valami homáros dísz.
    Ha nem írsz tigrisnek választ észre sem veszem hogy írt,sg bővítmény ignorálja.
    Tényleg a homár fesztiválon a gárdának van saját autója?vagy az egész felvonulást ők rendezik?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 10:26:53
  • joe662
    Èn megyek:-) de csak akkor,ha őszeèrintett tankcsővel:-) vonulunk a csatàkba:-D:-D:-D
  • tigrincses
    [ _MG_ ] Magyar Gárda klánban felvétel van! Bárki jöhet, bármilyen szinten aki elég MAGyarnak gondolja magát! :D Elsődleges cél egy állandó SZAKASZ felállítása és persze egy jó társaság kialakítása. Jöjjetek bátran.
  • Plata
    Jah épp írni akartam hogy eszembe jutott hogy a mechwarrior nevű robotos fosra gondoltál.hát abban aztán sok taktika nincs,ami meg azt illeti az MWO pályáihoz képest a WoT térképei sokkal szebbek,az MWO pályái unalmasok és fantáziátlanok.
    Ha a tankokról leveszed a láncot és a legénységnek kéne elvonszolni a pálya közepére,akkor itt is tartana félóráig középre érni.
    WoT-ban gyors járművek vannak az MWO-ban tohonya szarok,de ha a pálya nagyságot nézzük az EVE-ben fél nap is kevés arra hogy te elérj középre.
    Egyszer kezdőként eltévedtem,és autópilótával meg ugrókapuval vagy 3 óra volt mire vissza jutottam kezdő területre.
  • Kotomicuki
    Mechwarrior Online
  • Plata
    Mi a tököm az az MWO?
  • Kotomicuki
    Nem jó/tankcsatához nem ideális pályán ritkán lehet jót cselekedni - nagy rákfenéje lett ez (is) a wot-nak!
    Bár, ez legalább már közepesen nagy, lehetne rajta "taktikázni" is, ha összejön (nyitva hagynak egy oldalt/részt), nem csak a kötelező cső-/face-to-face-/sarok-harcban alulmaradni a script miatt, mint az elődjén is (Kharkov), vagy a vesztü(n)kre átdolgozott pályákon...

Ebből a szempontból "becsülöm" a MWO-t: ott van akkora pálya, amin a negyedórás csatából 5 percet vesz el a középen való "találkozásig" tartó mozgás a nehezebb egységekkel - na, azon aztán lehet manőverezni, van hely hozzá! Bár, ott is a "kezdetekkor" beletett, korai, még nem kényszermódosított/kivett pályák a legjobbak, legélvezetesebbek (kivéve AP) - hiába is kisebbek, mint az újabbak!
  • tutyimutyi2
    neked csak ott? :D
  • Plata
    Szutyok sztálingráddal sokszor találkozom.nem szeretem,mert a csapat ott mindig hülye.
  • tutyimutyi2
    WoT kalendáriumban jövő hétvégére ez van írva: Military Parade: Soviet Tanks lehetséges hogy orosz tankokkal kapcsolatos akció esetleg ujjab leárazás lesz?
  • Rammsch31n
    sajnos benne vannak, bár elég ritkák nekem is...
  • Sheltem
    "Kharkovot meg Stalingrad mapok még benne vannak a játékban?"

Tegnap se találkoztam ezzel a 2 mappal pedig nem 1-2 kört mentem. Ezeket is kivették ? Bár mintha Kharkov lett volna valamelyik nap, de Stalingrad az nekem már nagyon régen(hónapokkal ezelőtt) volt.