banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egyébként tényleg ma észrevettem ezt az MM / WR ballanszot. A TVP-t próbálom leduplázni, hogy meglegyen a t50 még május 1 előtt, mert még előtte el akarom adni különben kredit bukás.

Sorozatban vesztettem 4 csatát. A végén már szerencsétlen MM egy olyan csatába rakott be, ahol egy 2 fős fv215b (csata után megnéztem a personal ratinget és úgy tippre lila-kék szakasz) + 3 tier10 arty, az ellenfélnél meg 1 obj140 és 2 tier10 arty és a 3. arty tier8 volt csak. Egyszóval +2 top tier tankot kaptunk, csakhogy a szokásos balf.szkodás a Redshire-n, pedig még viszonylag jól is vonult fel a csapat. Csakhogy nem elég odamenni a jó helyre, csinálni is kéne valamit nem csak a csiki-csuki. Basszus az ellen 2 artyja 6 tankunkat ölt meg az első 5 perc alatt az állóháborúban, ez azért durva. Szerintem az MM már lassan a kardjába dőlt, hogy mit csináljon és hogyan nyeresse meg velem a csatát, erre berakott egyedüli top tiernek normandián és szépen lerusholtuk a med helyet, ahogy kell. Annyi izgalom volt csak, hogy a csapat természetesen nem volt hajlandó foglalni és kínomban én álltam be. Az ellen lent a tengerparton nyomult és volt rá esély, hogy többen elkezdenek foglalni, mi meg ugye az ellen bázisánál keverünk, egyáltalán nem biztos, hogy visszaérünk és resetelni is tudunk (el lehet bújni ház mögé, kimegy 1-2 tank fogadni az ellent és a ha nem balf.sz a foglaló csapat simán meglehet), de aztán láttam, hogy b.lfaszok ehhez, úgyhogy mentem én is. Nagggyon sima győzelem.