A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #373612 Nyilván erről van szó, de így akár 50%-ot is lehetne kiíratni vele. Vagy nyersz, vagy nem. Innentől kezdve megint nem látom miért is jó használni. Persze ízlések és pofonok... Én inkább nem használom.
Egyébként én úgy vettem észre, hogy ez az esélylatolgatós xvm rész csak az egyes játékosok WN8 értékét veszi alapul, de az általuk használt tank típusát és szintjét nem.
ilsalon: így van. Anno azt hiszem valaki bedobta nekik, hogy az ellenfélen nem ott van a lyuk, ahol a lövedék eltalálta. Akkor jött ez a válasz.
András: a videókban konkrétan a 12 pontból, ha jól emlékszem, 4 illetve 6 pontot nem tudtak lereagálni. Ők olyant még nem láttak, de ha valaki küld egy replayt, akkor megnézik. Na most ilyenekkel nem fogod tudni meggyőzni a kétkedőket, hogy talán tévednek.