418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #374692 Mi a szösz,tengeralattjárót szeretnél WoT-ba?
Esetleg repülőket?Vagy Hajókat?Vagy mi van ezzel a videóval?
De ez jobb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Blitzkrieg 3 -al nem tudjátok mi van, működik vagy mi lesz vele????????????? Hi -
Angelus1991ster #374690 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #374689 De mond meg még is minek?
Senki nem nézi hogy kinek milyen tank felségjelzése van,vagy milyen zászló van rajta.
Ha van rajta valami aranyos jel mondjuk egy lóhere vagy bika,azt már megnézem. -
Angelus1991ster #374688 meggyonom megvallom egyet sem a sziriuszi-atlantiszi szittya turanin kivul. de ha szakerto vagy, akkor ird le nekem, hogy mennyiben terhelne a rendszert a fennmarado orszagok zaszlaja és a minor tankgyartok felseggjelzese? -
lexlutor #374687 eddig pontosan hany zaszlot es milyet vettel a jatekban? -
Nihili #374686 Ebben egyébként lehet valami. Én speciel az 1 milliós küldetést kaptam meg, az általad írt kritériumok is stimmelnek: prémium mellett játszom, viszont kreditem sosincs, mert mindig húzok valami ágat. Remélem rendszert csinál ebből a wg mert ez egy jó kezdeményezés lenne. -
én semmit se kaptam, pedig 2 éve nincs prémem -
Beletehetném az AX-legényeit, de az az igazság,hogy Cent 7/1 legénységet képzek benne,mert az a tank BIA és Lámpa nélkül csak korlátozottan használható:D -
Angelus1991ster #374683 Viszont ez is csak sejtés. De logikus.
Nagy az esélye, mivel annyi kreditem van mint a pejva így nem kaphattam meg semelyik missziót.
Másik, hogy ez mekkora poén. :D
"Há mingyen hó végén a wégé osztja nekem a segéjkét, há me az ombucmanus is megmonta , hogj ezs nekem jár."
Ennél, nagyobb poén az lenne ha a női játékosok kapnának még többet :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.09. 17:42:57 -
WR104 #374682 A multkor szo volt a 250 gold+3 nap prem vs. 1m credit eventrol, hogy ki mit, miert kapott vagy epp nem kapott semmit.
Tegnap a garazsban olvasgattam a chatet es az egyik klan arra jott ra, hogy ez uj osztogatta a wg mint a segelyt.
Aki allando prem acc es bizonyos oszeg felett van a creditje nem kapott semmit.
Aki standard accos es jol tolja, azaz nincs credit problemaja az 250 gold+3 nap premet kapott.
Aki prem accos, de keves a creditje az kapta az 1 millat.
Persze ez is csak egy elmelet.
-
Angelus1991ster #374681 Több hónap-év játékidő és a befizetett forint egy bizonyos összegig (pl. egy közepes játék áráig) érdektelen. Főleg a játékidő. -
Angelus1991ster #374680 Ez mekkora igazság. Minek zászló, minek is. Felségjelzésse se kell. Csak összezavarná így is népeket. -
"Voltak olyan híresztelések is, hogy a jelenleginél is kevesebb pályára törekszenek a fejlesztők, de azok minőségiek lesznek."
:((( -
sempike #374678 Kharkovot meg Stalingrad mapok még benne vannak a játékban? Bakker szerintem idén még x sem voltam egyik pályára sem téve. Pedig nem kevés csata van mögöttem.
A Fjords-ot nem bánom hogy kiveszik. Mindig felbasz mikor a top heavy-k elindulnak a hegytetőre aztán meg pingelnek hogy spotolj nekik. De legtöbbjük egyáltalán nem vágja hogy hova tud belőni a hegytetőről. Meg persze azzal sincsenek tisztában hogy a camp fest-nek nagyon hamar pontot tesz a végére egy-két értelmesebb artysta. Így belegondolva, el sem tudom képzelni mikor kezdtem azon a pályán a nem hegyoldali részen... -
ilsalon #374677 Pár napja nekem is dézsa vűm volt. Az egyik gépet csak ötödjére tudtam leszorzózni. Közben mással is mentem, de ennél a járgánynál mindig ugyanazt a mapot nyomta, ugyanazzal az oldallal. A végén már röhögtem és felsejlett a mormotanap című film reggeli ébresztő rádió nótája.
Persze mindig ugyanoda mentem és meg is szívtam. Ötödikre meg nem. :-) -
Mikor szólnak e-mailben WGEU-ék arról a Jackpot küldetésről, ami már cirka 3 napja aktív lett, és tegnap már meg is csináltam?
Ma, fél órával ezelőtt. GG. :D -
"Azelőtt a kevés mapról panaszkodtam most viszont átestek a ló túlsó oldalára, tegnap több mint 10+ féle map volt forgóban, a kihagyás után sok esetben fogalmam sem volt hogy hol vannak a jó spotok és legtöbbször teljesen elveszetten kellett játszanom :S"
Egy játékkal játszunk? Random csatáról írsz?
-
Ugye annak, hogy egyre kevesebb pálya "marad" a játékban más negatív következményei is vannak.
Például tegnap a sivatagos pálya(el haluff) ne keljek fel ebből a székből ha nem igaz,minimum 3 szor de inkább 4szer volt egymás után sorban.
Nyilván nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hogy mivel a sorsolás random, minél több pálya -> kevesebbszer fordul elő ugyanaz a pálya többször(pláne ritkábban 3-4 szer).
Na részemről ennyi a negatívság, egyébként én még x év után is nagyon szeretem a játékot(igen úgyis, hogy van olyan, hogy szívok zsinórban, de van olyan is hogy jó köreim vannak zsinórban). Igaz az is tény, hogy időnként kihagyok akár 1-2 hónapot amikor már kicsit unom is és olyankor esténként meló után mással játszok.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.05.09. 11:57:22 -
yossarianHUN #374673 Jaja, az lenne a szép világ, ha mindenki telesírná a baromságaival a fórumot mint te
Azt nem értik meg az ilyen szerencsétlenek, hogy ha nem tetszik a játék, vagy "az önpusztító irány, amerre a WoT-ot terelik", akkor le kell lépni, és reménykedni, hogy majd az irány, vagy tudomisén, megváltozik, és hirtelen úgy kezdik el fejleszteni a játékuk, ahogy a te kis lelkecskéd szerint kéne. Élvezed? Nem. Szereted? Láthatóan nem, mivel naponta tucatnyi alkalommal dobálod rá a szart. Akkor meg tessék búcsúzni, és nem szétcseszni a fórumot azoknak, akik viszont szeretik. Semmi bajunk a negatív kritikával, de a negatív kritika az, hogy egyszer, esetleg kétszer leírod a véleményedet, aztán távozol (mivel nyilván nem játszol olyan játékkal, amit nem szeretsz), vagy csendben várod, hogy jobbra forduljanak a dolgok. A naponta ötszöri sárdobáló beböfögés már sajnos nem negatív kritika, hanem flame, és mint ilyen, retorziót von maga után.
-
Kotomicuki #374672 Csupán nem szeretem azt az önpusztító irányt, amerre a wot-ot (amibe több hónap, tiszta játékidőt öltem idáig és még költöttem is rá, anno) terelik az utóbbi években, ennyi!
Az, hogy te és a hasonszőrű társaid mindenkiben szabotőrt és terroristát sejtenek, aki nem a kórussal együtt magasztalja ezt a végromlásba vezető munkálkodást, az nem az én bajom: neked és hozzád hasonló társaidnak nem kéne trollkodniuk, akkor talán ez a topik is élvezhetőbb volna! -
yossarianHUN #374671 Nem szeretnéd hanyagolni már ezt a fórumot? Láthatóan utálod ezt a játékot és a fejlesztőit, úgyhogy nem értem, mit keresel még mindig itt. Ja de értem, trollkodni akarsz. De annak nem szokott jó vége lenni. -
Kotomicuki #374670 A gond az, hogy a jó pályákat is azután vették már ki, miután annyiszor és annyit módosítottak rajtuk, hogy azok már-már a mostani, használhatatlanok szintjére süllyedtek.
A 8.0-tól bekerült pályák döntő többsége a kezdeti állapotában volt a legjobb - ezzel nem azt mondom, hogy mind alkalmas lett volna a csatározásokhoz - , és visszaemlékezve, inkább azokon játszanék én is (egy-kettőt (pl. N-W) végleg kihajítva), mint a mostaniakon...
A kis tier-ek tönkretételében is nagy szerepe van a pályáiknak az elvétele -> mindenkit a T8-10-be szeretne felűzni a wg, hogy még többet lehúzhasson a játékosokról!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.09. 11:11:55 -
M0RN1NGST4R #374669 szerintem pearl river-re gondolsz. -
András77 #374668 Én a kínai pályát szerettem, de ott tényleg voltak elhúzódó csaták, annyi búvóhely, leshely, váratlan helyekről lecsapás stb volt. Ott a végjátékot imádtam, fel,le, körbe, házak között, mindig volt valami izgalmas megoldás.
A csaták emiatt tényleg hosszúak voltak és ez kicsapta a WG-nél a biztosítékot, hogy egy maroknyi bitang foglalja az értékes szerver időt a 2x15 siemka rohamcsapat elől. -
Plata #374667 Ne már,Fjords a legjobb hely most T49-nek,a varázshegyet imádom.
-
M0RN1NGST4R #374666 ezek a pályák nekem is hiányoznak. nem mondanám, hogy bármelyik is a kedvenceim közé tartozott, de mindegyikben volt fantázia és mindegyiknek megvolt a maga bája. Változatosabb volt akkor játszani. Most meg a Fjords nevű pályát tették a törlendőek közé, bár ezt már vagy fél éve mondogatják, azóta jött pár patch, de hála Istennek, nem törölték még.
Rühellem mondjuk Kharkovot vagy Stalingrad-ot, de azokat sem törölném a játékból, mert kell a változatosság. Voltak olyan híresztelések is, hogy a jelenleginél is kevesebb pályára törekszenek a fejlesztők, de azok minőségiek lesznek. Hát nem tudom...
Amit leginkább utálok mostanában az az, hogy egy nagy csomó pályát kivettek ilyen-olyan okok miatt ugyanakkor az unalomig ismételt Himmelsdorfot, ruinberget, pedig megduplázták, és van úgy sokszor, hogy épp végzek winter himmelsdorfon aztán jön a summer himmelsdorf. vagy winterberg-ruinberg. -
Plata #374665 Én is imádtam,főleg az eredeti komarint,mikor bejött fizika meg az hogy a vízben is lehet menni teljesen át alakították.
Komarin tipikus td pálya volt,de én heavyvel és meddel szerettem igazán.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.09. 10:19:13 -
ilsalon #374664 Komarint én is nagyon szerettem. Ha túl könnyű volt a tankod, akkor nem tudtad áttörni a tankcsapdát és próbáltad kilőni repesszel. :-)
Ott volt a legtöbb xpm T34-el. Délről bemenve a szigetre volt egy fél ház, aminek az ablakán átlődözve nagyon jó lehetett szívatni a sziget túloldalán felnyomakodókat. Ha az arty nem lőtt be az ablakon, akkor kiszedhetetlen voltál. :-) -
ilsalon #374663 A legtöbb embernek van bele jó legénysége, hiszen az Action X legényei feszítenek benne. Nyilván pénzért nem vettem volna meg, mert az angol gépek annyira nem tetszenek, viszont nálam nem muzsikál rosszul. Ingyé meg kifejezetten jó.
A kisebb sebessége miatt megfontoltabb vagyok és nem érek oda öngyilkos helyekre. Pont ahogy Yosi mondta régebben a pattonról: nem vagy vele olyan gyors, hogy élvonalban emberkedj, ezért többet sebzel egy jó hátsó pozícióból. Ehhez szerintem jó az ágyú. 226 átütés normál lőszerrel igencsak jó egy nyolcas mednek, sőt van heavy, akinek nincs ennyi. Pontosság meg olyan amilyen. Nálam nem olyan rossz. -
Plata #374662 Igen nekem hiányzik South Coast,Severogorsk,Dragon ridge,Hidden village,Komarin,Province és Port,ezeket szerettem.
Atyám South Coast isteni volt T49-el mekkorákat trollkodtam ott,az volt a t49 kedvence.
Komarin-on mekkorákat trollkodtunk 4-5 éve Pz3-al.
Akkor még nem volt fizika,a víz is áthatolhatatlan volt,a kilőtt roncsok mozdíthatatlan akadályok voltak,Komarinon pz3 platoonnal kilőttünk startnál,irány a híd,mindenki másik hídra,beálltunk az ellenség bázisa előtti hídra és hagytuk kilőni magunkat,ők meg beszorultak.
Na persze azért lődöztünk is,de ugye az ellenség bázisa előtt nem sokáig élsz.De haláli jó hecc volt. -
kipeti #374661 igen pl sacred valleyban ritka volt a 3-4perces csata -
Plata #374660 Nekem hiányzik hogy nincs jungel.
Jó lenne ha lenne akkor tudnék a tankommal tarzan módra közlekedni,ha lenne duda a tankon akkor még üvöltést is tudnám utánozni.
-
András77 #374659 Amiket kiszedtek, azokat jó okkal tették, legalábbis az ő szempontjukból
A port például valóban egyensúlyi problémákkal küzdött volna az átlőhető téglafalak miatt (a vasút mellett), mert hiába bújik oda, kapja a lövést a lentiektől. Persze megoldható lett volna az áttervezés, de valamiért nem csinálják.
A többi pályán meg az van, hogy még ennyit sem lehet tudni, mint a port esetében, hogy miért szedték ki. Pontosabban az egyensúlyra hivatkoznak, de az is egy súlyos tényező lehetett, hogy hosszú csaták voltak ezeken a pályákon és a WG nem érdekelt ebben.
A képlet ugye egyszerű, egy hosszú idejű csatában néhány értelmesebb és életben maradt játékos próbál taktikusan játszani és nem fejjel rohanni a falba, de ez azt eredményezi, hogy 15-15 rohamozó siemka helyett mondjuk 4-4 játékos foglalja az értékes szerver időt. Csak a példa kedvéért írtam a 4-4-t, bármilyen leosztás rossza a WG szempontjából, amikor taktikus, elhúzódó csata folyik.
Erről a fejjel a falnak dologról jutott eszembe egy másik dolog, hogy tegnap malinovkán skoda t50-el már 4,1e sebzésnél jártam + 1,8 spot, szóval kb annyit tettem addig, mint az engem követő 3 tank összesen és még nem vesztettem hp-t, mert valamiért nem engem lőttek.
Csakhogy jött a hegy felől 3 ellenség és beszorultunk oda a házak mögé, de maradt még 2 könnyű tankunk. Gondoltam azok mennek spotolni és el is indult az egyik, erre basszus, belém lő a saját paradicsom idióta arty, mondván, hogy nem csinálom a dolgomat. Mondom wtf? Két problémája volt addig, hogy nem védtem őt meg, igaz én mentem rá a támadó scout-ra, de csak 2 lövésem sebzett és nem én lőttem ki, sőt az artyba belelőtt egyet a támadó scout, tehát én nem csináltam a dolgomat, mert nem védtem őt (aki egyébként 1e alatt sebzéssel zárt ezen a kiváló arty pályán egy tier9 artyval).
Na jó, mondom, b.szd te meg, elmentem onnan, spotolni a másik oldalt, meg mondom hátha megölik az idiótát, de az arty nem az ellenséget lőtte, hanem engem lőtt meg még egyszer és game over nekem. Az arty még csak be sem kékült két szándékos tk lövés után sem.
A csatát buktuk. Tehát összefoglalva vannak játékosok, akik amellett, hogy gyakorlatilag nem tesznek a csatához semmit, mindent elkövetnek, hogy veszítsen a csapatuk.
Gondolkodtam rajta, hogy kilövöm, de jó, hogy van safeshoot, mert nem engedi első indulatból elintézni a dolgot. Ha nem lő meg, akkor elég könnyen nyerünk nagy valószínűséggel, de ugye eleve megsértődött, mert nem "védtem" meg, csak éppen kettőt lőttem az őt támadó scout-ba, de hát az sem jó, mert még hp-t is vesztett az arty és menekülnie kellett (kb a 10 percben volt ez, nem a csata elején), szóval rettenetes trauma érte őt. Meg nem spotolok neki, amikor van még 2 könnyű tank és a bozótosban ott vár 3 ellenség. Gondolom ő simán kimegy, meghal pár másodperc alatt és mekkora játék volt már, elégedetten dől hátra.
Arról nem is beszélve egyébként, hogy nincs xwm-em, de láttam, hogy ez egy idióta, mert a könnyű tank mozgásából egyértelmű volt, hogy mit akar, szóval még ideje is lett volna időben menekülni, de az ilyen idiótája úgy képzeli, hogy a csapat kötelessége őt megvédeni. Tier9-ben játszik ez retard, lassan tier10-t fogja boldogítani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.09. 09:11:22 -
lexlutor #374658 Azert kell, h legyen miert hisztizni. semmi mas.
Ha benne lennenek, akkor meg a nem elethu madarhangok lenne a problema, vagy eppen a fak torzsenek nem lenne megfelelo az erezese.
Ha van rajta sapka azert, ha nincs.. -
Srácok várható, hogy a "kiszedett" pályákat visszakapjuk valaha akár módosított formában ?
Mert van itt problémázás Matchmakingel kapcsolatban , RNG vel kapcsolatban gold ammóval és még mittudoménmivel, de nálam igazából 1 dolog okoz hiányérzetet, hogy normál random csatában egy "csomó" (legalább 3-4) pályát nem látok amiket szerettem. -
Plata #374656 De minek neked zászló meg egyéb szar?
Még ha magyart akarnál,valahol megérteném,de afrikait?Minek?
Esetleg egyedi feliratot szeretnél,az ok.De mi a bánatnak valami szutyok fosföldi zászlót?
Két féle felségjelzést szeretek a tankomon,az amerikait meg a brittet,többi inkább csípi a szemem és letakarom valamivel.
Így halál nem értem minek kéne nekünk ratyiföldi zászló. -
Gyuszopapa #374655 Unicum ide unicum oda ugyanúgy leszopta magát mikor egy csapatban voltam vele,nem volt rendes spotterünk campinovkán.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.05.08. 23:04:37 -
Angelus1991ster #374654 Ezt a zászlósdit, felségjelzésesdit egy 8 órás műszak alatt megtudnák oldani beleértve a kajaszünetet, a kokózást és ku........... Jóval egyszerűbb a megvalósítása, mint a 9.15 az adott tank staccainak kijelzése.
Járműbalansz-arty-goldammó-pályák kérdéseire meg tudjuk a választ. Nem nagyon foglalkoznak vele, fele problémát szerinted érdekük megoldani? Úgy vannak vele, hogy így is jön a lóvé. Meg minek?
-
yossarianHUN #374653 Szerintem ezek miatt akkor lesz érdemes puffogni (főleg ilyen szenvedéllyel), ha az artyk, a goldammó, a pályák, a járműbalansz, stb. kérdéseiben nagyjából már helyreállt a világ rendje.
A Barátok Közt-ös párhuzamot több szinten sem értem, de inkább nem is firtatom.