World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
A wot ès a wot blitz az miota hasznàl kõzõs jelszót?
A fiam 2napja megvàltoztatta a blitzes jelszôt,ami sms kodot kèrt,màr ezt furcsàlltam.Mert a sima wot-hoz volt a telszàm hozzàrendelve,erre ma nem engedett be a wot,a règi jelszóval.Wtf??
Mèg szerencse,hogy megjegyezte,9 èves fejjel:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

amugy mi volt a baj a masodik ponttal? nekem ertelemsnek tunt, a campelos bujkalos drawra meno meccsek ellen, ez a gaz dolog..
"we do care and listen to this feedback and pass it on to the developers"
ezzel mar, ennyi evnyi lekezelo mocsokos okadek ruszki gecizes utan, egy icipicit elkestek..

hat persze.. gondolom ugyanigy allnak a Chieftain mizeriahoz is ugye? meg az artykhoz is? 😄D
Jézus, elkezdtek felvenni 21. századi, kulturált emberi kommunikációra képes alkalmazottakat? Nagyon kétségbe lehetnek esve😊
xotyi
Ez Mr.Conway volt egy új EU-s figura, a streamekből egész jó arcnak tűnik,bár előbb-utóbb úgy is megkapja az egyen wg-s agymosást😊

Trance&Friends nothing more..

"First of all we want to thank all of you that took the time to not only test the 10.0 update, but also shared your feedback with us. It is important for us that you guys understand that we do care and listen to this feedback and pass it on to the developers."

Jajj de drágák vagytok, el is morzsolok egy könnycseppet a szemem sarkában. De mi lett a "how terrible" és a "it's done when it's done" szövegekkel?
patchaou
Teszten teljesen rendben voltak az árak 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

xotyi
A bónuszok jók csak az árszabás pofátlan és eléggé egysíkú a variálhatóság, dehát kinek mi😊

patchaou
Na mégis mi? Az a kis plusz amivel fel lehetett volna javítani egy picit azokat a tankokat amikkel épp játszik az ember.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A hangok is korrektebbek mint a WoT-ban. Ha nem csak képzeltem a dolgot, akkor a lesebzett tanknak olyan hangja van menet közben mint ami mindjárt szétesik. 😄
WoT még jobb lenne ha a wg nem buziskodna állandóan. Bár még jobb lenne , ha felszámolnák őket és a WoT-ot átvenné valami normálisabb cég.

Az AW-t és a WoT-ot egy játékként kezelem. Számomra egy interaktív enciklopédia ez a két tankos játék.
Így , hogy az AW kijött , már a wot-ban lévő t10-es medek jórészét ki se kell fejlesztenem.
Remélem az AW megoldásait egyszer átveszi a wg. Tegnap például a Starship M60-as variánson azt láttam, hogy az ellőtt motor körül füst terjeng. Ilyen van a WoT-ban? Csak a lángoló motor effektet láttam eddig.

angelus1991ster.blogspot.hu

xotyi
Mi lett volna jó benne? Nem flamekeltés, csak érdekelne a nézőpontod. 😊

patchaou
Több embertől hallottam már, de valahogy nem tudom elfogadni mint érvet. A büdös életbe ne kezdjek el egy másik játékot, csak mert egy régebbivel toltam pár évig? Attól az még ugyanúgy megmarad...

Amúgy aw-ban sem minden szép és jó. A wot legnagyobb hibája még ott sem lett kiküszöbölve...

Nekem nem jött be,plusz most mindent kezdjek el újból a semmiből.Másrészt megy ott is a beetetés.
Most minden szép és jó,dől a lé,ingyen prémnapok stb.,de nekik is meg kell majd élni valamiből mivel nem egy jótékonysági intézmény.
Lesz még ott is fekete leves.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

patchaou
Pedig jó lett volna 😞

Armored Warfare😊

xotyi
Jéé, talán mégiscsak jelentett nekik valamit a 30k dislike és a masszív rage amit a rendszerük kiváltott?
Törölték a feliratos baromságot 10.0-ból.

Szerk:jobban megfogalmazva, elhalasztották.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.10.29. 16:14:26

Lefulladóban van a topik? <#fejvakaras>

Csak egyet ne feledj. A Rudy nem a szokásos prém tank sémát követi, egyike azon nagyon kevés prémtanknak, mely felülmúlja a normál tankok képességeit, sőt, még a saját klónjánál is sokkal jobb.

Így nem nevezhető klasszikus prém tanknak.

Nem mellesleg az egyik legjobb prémtank a játékban, mindent összevetve. Talán a Cromwel B-ről lehetne ugyanezt elmondani.
A Rudy tényleg jó tank, nem kell ennek semmiféle tier limit. Ha nagy sz.rban vagyok, akkor használom az aranyat, mert még akkor is pluszban lehet vele maradni. 8 aranyat szoktam vele vinni és ebben az MT-9 IM küldetéses csatában el is lőttem mindet és még így is nagyon kicsi pluszban zártam vele prém nélkül.

Kicsit megizéltem először a wz111 seggét, de jó lett volna a 150e kredit is a mellékesből, de azt mondtam, hogy lehetetlen ezt lehozni plusz kéne még vagy plusz 1e sebzés meg életben is kell maradni és hogy utána mégis hogy a bánatban hoztuk le ezt a csatát, tényleg minden összejött. Nagyon nagy fölényben volt az ellen, de ritka hülyék voltak, meg a csapatomban a paradicsom is3 megfutotta valószínűleg élete csatáját. Szerencse, hogy pont most, mert ezzel besöpörtem 150e kreditet is.

A Rudy-nak a jóféle apcr arany lőszere van, de csak 194 pen, szóval annyira azért nem lehet benne bízni és nem is szoktam gyakran használni, inkább próbálok célozni vagy megkerülni. Most is csak az mt9 miatt lőttem el az összeset.

MT9 a Rudyval

Jó legénységgel a Rudyval nagyon komoly bevételi hozam tartható, hiába nincs tier limitje, jól tud érvényesülni mindenhol. Mondjuk én látótávot is próbálom kimaxolni a tankon és már nagyon sokszor segített meg a pluszbevétel is jól jön emiatt (spot). Ezt csak azért írom, hogy nem kell itt rezegni a tier limit miatt a prém tank esetében. Csak legyen jó a prém tank, főleg ne valami ótvar sz.r ágyú, hanem valami használható.
Nem kell tier limit, ha a tank legalább olyan jó, mint a hasonló tier társai. Például cromwell b vagy rudy. Teljesen király tankok. A gond inkább az, hogy állandóan csomagban adják, ami csak annak jó, aki éppen akar valamennyi prém napot is venni.

Hiába jó ár/érték arány a teljes csomag, ha nem kell feltétlen nekem a prém előfizetésük.
a masodik kepen majd 3k hp-vel volt tobb a masik csapatnak..
matchmaker.. koszonjuk..

senki nem mondta h kotelezo megvenni.
ezt a rengeteg szar hulladek fereg lengyelt miert nem lehet az orosz szerverre kuldeni??
3 ezer forintért még megérné ez a csomag. De ennyiért akkor már egy Valentine LL és Churchill III éri meg.

mint mostanaban a premeknek, zabalni kell a goldot ezert ez a pen..
amugy orulj h nem a szokasos 50 euros csomagban jott 😊
Pales27
sztem meg jobb, hogy nem lesz több tier limites tank. Amik nem tier limitesek azok jobban tetszenek általában, mert tierjükben meg egyel felette erősebbek és kb egy szinten vannak erősségben a nem prém tankokkal.

Hát ez "végül is" med. Más med is rendelkezik ezzel a csoda átütéssel. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Sziasztok! Valaki megvásárolta 6 ezer 300 forintért a Skoda T 40 csomagot? Wg saját magát gyengíti azzal, hogy nem vezet be több tierlimites prémium tankot. Kutya nem vesz olyan tankot amivel csak szívni fog.
700Hp és 132-es pen még t6-ban is kevés.

Lunki88
Az utolsó küldiknél vajon teljesíteni kell a másodlagosat is a T22-höz?
joe662
Ph fórum-rol loptam<#banplz> ha valaki nem olvasná azt.

joergie
(őstag)
LOGOUT blog

Összeirkáltam a Domination és Steel Hunt módok küldetéseit tesztszerver szerint, mert van eltérés benne bőven, főleg a vagy-és kapcsolatokat változtatták meg, így azért combosabb teljesíteni a küldetéseket.

STEEL HUNT
sh1 deliver or cap 2 flag
sh2 200vicpoints
sh3 kill 2 carrying the flag
sh4 kill 1 in first 2 minutes
sh5 6k dmg
sh6 1500dmg with combat reserves
sh7 9k dmg AND destroy or return 2 flags
sh8 kill 2 by combat reserve
sh9 dmg 8 module or crew
sh10 kill 5 of 3 tpyes
sh11 kill 2 times more then i lost AND kill 3
sh12 kill 6
sh13 9k dmg in 100m
sh14 2500xp with premium(?) AND dont lose more than 2
sh15 top by XP AND vicpoints AND 12k dmg

DOMINATION
d1 3kdmg AND 250points
d2 kill in first 2minutes AND kill without being spotted
d3 750dmg by combat reserves AND pen 3 times in a row
d4 kill 1TD AND 1HT
d5 destroy 2 tracks AND kill without dmg dealt(being damaged)
d6 6k dmg AND dont lose more than 2
d7 dmg+blocked=10k AND 5 shot
d8 kill with combat reserve AND 300 vicpoints
d9 5k blocked AND 5k dmg done
d10 1500dmg more than 300m AND 1500dmg less then 100m
d11 kill with combat reserve AND 5kills of 3 types
d12 kill 6 AND top by vicpoints
d13 kill 3HT AND 3MT
d14 deal 6k within viewrange AND destroy 10 modules
d15 top by XP AND vicpoints AND 10k dmg

Igyekeztem egyértelműen, minél szűkszavúbban leírni.

mod: ezek csak az elsődlegesek, a másodlagosakat nem tartottam annyira fontosnak, meg csak a helyet foglalná ;]

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem ha jól rémlik 12.34 volt rammerral, ventivel és BiÁ-val, úgyhogy erre már egy petákot nem költenék😊
Matricára és vodkára félre van téve. <#awink>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ennek már nagyon kezd olyan Pay-to-Win íze lenni.
Kíváncsi vagyok, hogy az egymagos 10-15 éves gépeken játszó orosz "jómódú" tömeg mit fog ehhez szólni.

Kipróbáltam tesztszerón hogy amcsi T34-emen mennyire tudom leszorítani a töltésidőt matricákkal. Ha olyat tettem rá ami egész csata alatt kifejti hatását, (ez 8%+ volt, 4db 2%-os) akkor 12.25 volt a vége ventillátorral BIA-val, ha két 2%-os matricát kicseréltem 3%-osra, (olyat tettem föl ahol ha 80% fölött van a hp-m akkor aktív) akkor 12.15 volt a vége. Azért 12-25 már nem olyan rosz sztem T34-nél.
Ezt Quickybaby is kiemelte a videójában, ahol erősen kritizálta a WG-t emiatt az új rendszer miatt, érdemes megnézni. Más... Mines, T8, két és fél perc alatt(!) 2-10 az enemynek egy 55% winrate-es csatában. Köpni nyelni nem tudtam, és egyre sűrűbbek az ilyen "csaták".
joe662
En most csak szokásos Wg ficsör??<#fejvakaras><#wilting>
Rudy biztos qrva op azért nem lehet rá rakni<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

joe662
Szevasz!
Igen megy.

Haló!

Van még tesztszerver?
ROMOTO
A kv 220 úgy kapott plussz lóerőt hogy szinte lassabb lett, mint volt hála a talajellenálásának. Az új HD modellek nagyon csinik, sok a gyűrődés és rozsda, néha villámlik az ég pár pályán, ha meghívnak vlmi szakaszba akkor azt bemondja hangosan, amit asszem nem lehet kilőni vagy de, meg szép szikrát szór az interfész csata gombja, az álcaválasztó menünél pronyóbbat nemigen lehet gyártani, szaros pár százalékokért kb 1.5k aranyat lehet kipengetni ha felcicomázol egy tankot éserre 4 évet kellett várni, hogy miért nem tudni, a hajósba bezzeg rögtön berakták...
Szerintetek ha megtörténik az FV 4202 csere, akkor a kilövendő tankok listájában lesz változás? Csak mert nincs kedvem vadászgatni reá😊

ROMOTO
Néztem tegnap egy kis szupertesztet, az új top britt papír med böhöm nagy, kb. úgy néz ki hogy sikerült vele alulmúlni az elődjét, az alsó tieres PvE egy vicc, botok alig csinálnak valamit, 2 perc alatt halomra lövik őket. Az új ausztrál angol prém masszívan erősíti a használhatatlan fostaliga prémek táborát, az új Párizs térkép ellenben nagyon klassz, de ugye az nincs randomban...
joe662
Kib..szott idiótáknak hiába könyörögtem,hogy sportoljanak<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ximix
Igazad van, nem olvastam végig a cikket, (hamarább linkeltem és irtam) majd utána bogarásztam ki a végét.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.27. 15:46:15
ROMOTO
Hülyék lennének nem ráfeküdni az AW-ra, a wot-ban megvan már mindenük ami kell, attól még nem idióták és nem fogják (f)eladni az itteni accjukat, kimaxolják az AW-t, előbb-utóbb ott is beindul majd vlmi esl szerűség, vlmiből meg kell élni, sok kicsi sokra megy, kellemeset a hasznossal meg amit akarsz...<#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.27. 15:12:01
Pales27
bocsi a képekről lemaradtam, most már látom

Nem hurrogtalak le, csak próbáltam követni a gondolatmenetet, mivel azt hittem, láttad a linkelt képeket.
Pales27
én nem játszok AW-vel, nem kell lehurrogni! Normálisan kérdeztem, nem tudtam, hogy ott van a klán tag a nevük mellett.. azt se tudtam, hogy vannak klánok AW-ben

Szóval azt mondod, hogy random paradicsompistáék csináltak kamu PTS, OM, KAZNA, stb. klánokat AW-ban, és most oda gyűlnek? Szerintem erről tudnánk, elég nagy botrány lenne belőle. Egyébként meg a játékbeli teljesítményük, és azon tény, hogy már akkor T7-8-ban randalíroztak, mikor a többség még a T4 tankjáért grindelt, elég beszédes. Ha meg azt mondod, hogy igazi PTS, OM, KAZNA, stb. tagok csinálták meg ezeket a klánokat AW-ban, de aztán felvettek boldog-boldogtalant, az megint nem valószínű, mivel jelenleg az AW-ban nem tudod megnézni más játékosok statját, így feltételezhetően csak a régi arcokat vették be.