A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373611 A személyes ráhatást erősen alábecsülöd. Egy alsó tier tank is nyerhet, ha tudja, mit csinál, ha máshogy nem, akkor befoglal, amikor kell. 
Volt már sok olyan csatám, de a legutóbbira emléxem, amikor karelián nagyon sz.rul álltunk a hegyek aljában, de a másik oldal jól nyomult én meg gondoltam egyet és az fv4202-vel elindultam abba az irányba a hegyektől. Azzal a sebességgel is odaértem az ellen foglalóköréhez, pedig jókora kanyart tettem meg és segítettem kiszedni egy kempert és ketten éppen hogy befoglaltunk. Ennyin múlt a győzelem, ha ott maradok, akkor talán többet sebzek, talán nem, de biztosan elveszítjük.
Kronos79: talán azért nem tudnak róla beszélni, mert egyiknek sincs halvány f.ngja sem az RNG progarmozásról. Egyébként is undorító egy téma, mint a térképek beragadása. 4x mellé lősz, akkor mi történt? Beragadt, mint a térkép szokott és ugatsz érte vagy megmagyarázod ahogy a fogalmatlanok szokták, hogy ez jól van így mert a szóráskép miatt, esetleg picit remegett a kezed és idegesebb volttál, nem tudtál koncentrálni és ez így van jól egyébként is. Először némi fogalma kéne legyen nekik, hogyan kell RNG-t programozni és utána próbálkozzanak a magyarázattal.