A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #373608 Egész konkrétan itt dobott be valaki egy replayt, amiben rálőtt többek között egy Panterre. A Panter egy dombon állt. A lövés a célzás helyétől feljebb indult és a Panter közben elkezdett tolatni, így a lövés a kupola fölött ment mellé. Aztán a következő pillanatban elkezdett szikrázni a kupola és sebződött a tank.
A győzelmi esélyt én is kikapcsoltam, mert messze nem adja vissza a valódi esélyt. Nyertünk már meg 15%-os csatát és buktunk 90%-ost. Ráadásul itt a fórumon rengeteg játékos megfordult, akinek az a legnagyobb baja, hogy egész nap nem volt 50% fölötti győzelmi esélye, 40 feletti sem nagyon. Persze általában lemarad a hozzászólásukból a mennyi is lett az aznapi WR rész.
Angelus: azért írtam őket, mert mindketten csináltak videót a 12 pontról, de egyik rosszabb lett, mint a másik. Inkább ne csinálták volna.