banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Szombaton érdekes dolog történt velem. Malinovkán a teli ház mellett mögött bujkáltam. Lövés után szépen mindig mögé mentem. Három-négy lövés után megyek ki felvillan a lámpa, gyorsan gurul vissza. Vártam tíz másodpercet újra nekiindultam, még ki sem értem a ház mögül villant a lámpa. Nem volt senki más tőlünk a pálya azon részén, ezért gondoltam van valahol egy spotter light, én meg wz-vel nem látom. Jó pár percig minden mozgásomra villanok, de én senkit sem láttam. Majd meguntam és elkezdtem hátrafelé menni. Ekkor felvillant egy light a teli ház túloldalán. Proxyból simán kellett volna spotolnom, de semmi.

Hát gondoltam ez bug, ezért beküldtem a supportnak. Válasz:

Dear Player,

thank you for sending as the replay. This is a rare issue in 9.14. and we are investigating the bug.

We send you a little compensation.

Kind Regards

WG

Másnap a garázsban meg ez fogadott:

5xLarge Personal Reserve

Asszem el kell kezdeni komolyan venni a bejelentést. Én sokszor jeleztem bugnak ítélt dolgot, de sosem kaptam érte még semmit.