banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mydgard
    Amugy a win rate (MM es esetleg RNG) mesterseges befolyasolasa helyett, lehet okosabb lenne a WG-nek kiprobalnia a mas jatekokban mukodo (pl. LoL) szintenkenti, balance-olt MM-et, magyarul minden jatekos a tudasanak megfelelo jatekosokkal (2x15 fo) keruljon egy csataba. Igy megszunne a frusztracio (miert veszitek zsinorban n+30x, miert vagyok folyamatosan lowest tier, miert mindig vervorosek a csapattarsak /akik netan WG-s botok/?!) es elobb utobb, mindenki a sajat jatektudasanak megfelelo csoportba kerulne. A casual, tomato-k hagy jatszanak egymassal, a super pro, verlilak meg gyilkoljak egymast es akkor tobbet nem kene konteokat gyartani... Ami nem is az valojaban. Idovel mindenki pont abba a halmazba kerulne, ahova a jatektudasa alapjan tartozik. De valamiert a WG-nek, nyilvan valamilyen penzugyi megfontolasbol ez nem erdeke, hogy igy legyen. Igy marad a frocsoges, a "soha tobbet nem jatszom a WoT-tal" attitud. En ebbol a szempontbol semleges vagyok, mert tudom elvezni a jatekot, tudom helyen kezelni a dolgokat es elfogadom, hogy igy mukodik jelenleg.

Lehet hogy szentsegtores leirni itt, de walert-nek igaza van es ezt nagyon sokan latjak es erzik hasonloan.