banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    "- konkretan latom, hogy moge/melle lottem, de megis betalalok. Ez mar tobbszor elofordult"

Erről van valami replay esetleg? Sose tapasztaltam még és marhára érdekelne hogy is van ez. Feltéve ha nem arrol van szó hogy mellécéloztál de a szoráskörön belül volt a cél és odament a lövedék. Olyan van de az nem boszorkányság.

"- csata elotti gyozelmi eselyt folosleges nezni, mert nem lehet keszpenznek venni. Sokszor pont az ellentetje jon"

Nem fölösleges pont ez a lényege a győzelmi esélynek. Nyilván sokkal ritkábban veszít a jobb képességű játékosokból álló csapat de nem lehet biztosra venni ugyanis barmi kozbejohet, afk játékosok ammorack pizzafutár dekoncentracio stb. Itt csak esélyekről van szó. Ha 65% esélye van a csapatnak az nem azt jelenti hogy kőbe van vésve a győzelem, hanem hogy rohadtul oda kell tennie magat az ellenfélnek ha nyerni akar. Ennyit jelent a győzelmi esély, nem többet. Mert azért lassuk be többnyire érvényesül a papírforma. Amikor pedig nem, na akkor érvényesül az a 35% amit a másik csapat kapott az xvm-től. Teljesen jol működik es hasznos dolog sztem csak talán jól kellene értelmezni. Akkor lenne igazad ha ha az xvm nem esélyeket írna ki hanem annyit hogy nyersz mert jobb a csapatod, vagy ennek az ellentettje. Na akkor lenne rohadtul haszontalan. Így viszont nem az csak tudni kellene értelmezni hogy mit jelent az esély szó.