banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mydgard
    Udv!

Par dolgot en is erzekelek, ami szerintem nem normalis. Van amikor ellenem, van amikor mellettem, nagyjabol kiegyenlitett a dolog. Par eszrevetel:
    - amikor elmebeteg pancelzatu tankot lo be a fisz-fasz vagy epp ellenkezoleg, azonnal es tobbszor, de a szamokat ismerve eleg lehetetlen modon. Pl. en LTTB-ben JgpzE-100 pattan rolam es ehhez hasonlok, vica versa.
    - konkretan latom, hogy moge/melle lottem, de megis betalalok. Ez mar tobbszor elofordult.
    - csata elotti gyozelmi eselyt folosleges nezni, mert nem lehet keszpenznek venni. Sokszor pont az ellentetje jon.
    - hiaba teszel meg mindent, lehetsz top elso sebzo/xp, ha az MM (csapatosszetetel) olyan fejre is allhat az ember, nem fog nyerni. Kobteo, de erzek rendszabalyozast. Na de miert ne lehetne? Ha a Wg nem nyulna bele, akkor a jatekosok tudasbeli kulonbsege miatt, elmebeteg modon eltorzulhatnanak az ertekmerok (win rate, wn8, stb.).