banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ehhez szokjál hozzá. Ráadásul ha be is kerülsz az említett pályákra, akkor is lehet ott egy kazal másik light tank vagy a csapa baxik normálisan elhelyezkedni vagy nem lövik a spotot stb stb

Megkaptam prokho-t egyedüli light tankként a ru-val és 6,6e-ig jutottam mert egy polák is3 megiramodottt a végén és elvett 1,7e spot sebzést, persze beledöglött hamar, sok értelme volt (az ellenséget valószínűleg mindenképpen spotoltam volna kis idő múlva). Úgyhogy ilyenekre fel kell készülni.

Sir circon számolta és a streamben is mindig bemondta, nem akarok hazudni, mert én nem láttam azt, de olvastam róla, hogy majdnem 200 csatáig nem kapott spotos pályát. Állítólag utána másnap azonnal 3x egymás után, meg is csinálta a küldetést.