A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #373543 Ha meg bénázol, akkor segítenek. Akkor meg? Tudtommal itt azért szokás hisztizni (veled az élen), hogy a WG direkt szivatja az embert. Egyébként meg ha legalább minimálisan intelligens vagy, és fogékony a játékra, akkor fejlődni fogsz, annak ellenére, hogy esetleg alulra tesz az MM. Ami egyébként a legjobb játéktudás-javító. Top tankként mindenki tud legénykedni. Én anno mikor játszani kezdtem, 45% WR-rel kezdtem, most majdnem 55 van. Szépen, stabilan nőtt az utóbbi X ezer csata alatt, de ha akarod, megint megmutatom a görbéket. És én nem egy 60% WR-es szuperunikum vagyok. Konteógyártás helyett esetleg meg kéne próbálni használni az agyadat, és akkor nálad is ez lenne a helyzet. De te inkább ipari mennyiségben gyártod itt a baromságokat naphosszat.