418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ja akkor ne legyen benne efféle tartalom, hanem maradjon meg barátok közt-fókusz-szerű színvonalon. Ahammm.
  • yossarianHUN
    Szeretem, hogy időnként megakad a szemem egy monológodon, amiben habzó szájjal fikázod a WG-seket, aztán mikor az ember elér a hsz végéhez, és várja, hogy majd most megtudja az aktuális okát ennek a zsigeri gyűlöletnek, akkor előrántasz valami olyan, komoly horderejű kérdést, mint a romulán zászló, vagy a Toldi RoF-ja... Mindig azt hiszi az ember, hogy az ilyen gödörbe lövetős meg falhoz állítós jókívánságok minimum alapvető játékmechanikai problémák hatására születnek, de aztán újra meg újra meg tudod lepni az embert azzal, hogy milyen éleslátással tapintasz rá a lényegi kérdésekre
  • Angelus1991ster
    Star Trek Univerzumában létező klingon, föderációs, romulán, borg, kardassziai, dominíumi, ferengi, (és még sorolhatnám) jelek gondolom jogok miatt nem kerülne be, ahogy a Star Wars-ból a lázadó,régi köztársasági, birodalmi, szeparatista, első rendi jelek sem.
    Csak klán jelzésekben lehetne ezt megoldani, ami nem ugyanaz.

"Nincs bent a játékban sem koreai tank sem afrikai,ha egyáltalán létezik ilyen." - nem függ tőle. Országzászlót nem festenek tankra, csak jelzést.
    Minden ország zászlajának szerepelnie kellene vagy egynek sem, nem csak 50-60-nak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az igaz, hogy az észak-koreai zászló említése egy baromság volt a részemről. Afrikai országoké viszont nem.
  • M0RN1NGST4R
    Szeretem quicky videoit, de sajnos a saját super unicum szemszögéből mondja el a dolgokat, azt még soha nem hallottam tőle, hogy egy tank rossz lenne, vagy hogy átlagos játékosok keze alatt gyengébben muzsikálna.
  • xotyi
    Azt már a angoloknál megszoktam hogy papír az oldaluk és ammo érzékenyek.

(kis kiegészítés,prém kajával javult az ágyú lol)
  • Gyuszopapa
    Hát nem sokszor top tier a gép.Amugy ha rád megy egy T-49 akkor kb.meszeltek is.1 lövés 1000HP.
  • xotyi
    A videóról meg annyit, hogy ez mind szép és jó, és tényleg jó játékos, DE ezt kb egy 3-4 vagy több skilles legénységgel és prémium ellátmánnyal hozta össze top tierként , biztos hogy ha lenne egy mindennel felturbózott legénységem sokat javítana rajta, de jelenleg ezek a tapasztalataim a tankkal kapcsolatban, és megnéztem az összes 8as medem közül ezzel van a legrosszabb hitrátám:D
  • Plata
    Nekem a toronyról hülye t10 td arany lőszerrel pattant,a torony pattan,de a teste nem.
  • Plata
    Én azért vettem meg mert kellett egy Tier 8 Britt tank,mivel odavagyok a britt tankokért,de creditem nincs hogy húzzak egy britt tankot,ezért vettem egy prémet.
    Arra nekem tökéletes,és szeretem is.
  • Gyuszopapa
    Valamit benéztél az a régi 10-es.Az jó is volt a frontja pattintotta az IS-4-7et,csak villogtak a pattintás után.
  • Nirz
    Rákerestem és a találatok közt:
    "this looks to be the worst tier 8 premium tank in the game."

"it is the worst possible mix of other prem tanks:
    Mobility only slightly above the Super Pershing
    Gun handling of T-54 proto (except depression)
    Armor of Panther 8.8
    DpM of, well, worse than all of them"

• xotyi
    Nem ez az egyetlen tankom 2.3-as célzásidővel, de ami sokat elmond hogy a 0.35-ös T44-el jobb a hitrátám, FV-vel is megvan a normális átlagsebzésem(legalább a saját HP-m), és nem,nem a dombharc okoz gondot, mint írtam az az erőssége, viszont az ágyút valami irdatlan rossz használni(mondom ezt úgy hogy az összes brit harckocsihoz volt szerencsém), kapáslövést felejtsd el. Ma csak ezzel a tankkal mentem kb 30 csatát egymás után, de egyszerűen nem tudok szemet hunyni a sebessége és a szórása felett, rammer , venti , vert stab után már kínomban feltettem egy célzás segítőt.
  • András77
    A helyes link: QB fv4202p

Ezt akartam belinkelni csak gyors kerestem. Megnéztem akkoriban a QB videót, amikor buffolták.

Plata: a nagy baj vele, hogy kb tier6-7 szinten hozza a kreditet. Így nézve drága.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.08. 19:58:10
  • Plata
    Szerintem az ágyúja isteni,armorja vacak,de ha elrejted testét tornyát nem lövik át könnyen.
    És én szeretem,a kedvenc prémem lenne,ha nem lenne a skoda,de így az első helyen a skoda és az fv van,utána jön t34,
  • András77
    Ez user error lesz. Nekem a 3. legjobb hit rátám van vele a tier8 medek között (ráadásul egy csomó csatát mentem a buff előtt is és még így is), de az SP-t ki lehetne venni a sorból, mert azzal közelről lövök a leggyakrabban, azért jobb vele. Az első egyébként az indien pz, az én esetemben.

Irány a dombos terep, ahol halálra sz.vatod a jónépet vele.

kukibéby demózik egy kicsit, hogyan kell(ene) vele játszani, nem gyenge hit rátával, persze tudom, hogy a háttérhatalom/script őt támogatja, de még ezzel együtt is érdemes megnézni, mert meglepetés, nem ő játszik, szóval valószínűleg nem tudhatta a háttérscript, hogy a QB fogja bemutatni

Nekem úgy tűnik, hogy nem használod a dombos terepet (ami pár kivétellel minden pályán van) és/vagy nem vársz eleget a célzással, pedig a célzásidő is nagyon jó, ezt ki lehet várni a legtöbbször.

A kredit hozam az, ami miatt nem ajánlható, de nagyon jó tank lett a buff után. Én például a buff óta nem használtam benne aranyat, "csak" ennyire lett pontos.
  • xotyi
    Nemrég valaki nagyon ajnározta az FV4202 prémet,így gondoltam ha már kiszenvedtem annak idején akkor el is kezdem használni. Hogy is mondjam, pénzért nem tudom senkinek ajánlani, hátrányai: torony, ammo rack,ágyú szinte minden csatában elszáll , 35km/h-val a heavykkel versengesz a pozicíókért (himmelsdorfon a várhoz felfelé megbánod hogy megszülettél) de ami a legnagyobb csalódás az az ágyú 0.33 papíron, de olyanokat lő elé- mellé-főlé hogy sírva fakadok, itt már nem él az angol specialitás hogy okés hogy keveset sebzel de azt precízen és gyorsan, az osztályában a legkisebb alfa sebzés mellet ilyen szórás egy hatalmas pofánverés, az egyetlen nagy előnye a hulldown dombharc, csak mire odaérsz a csapat fele elhullott, ja hogy menekülni kéne, de ahhoz meg nincs meg a sebessége.
    Hatalmas csalódás számomra a tank. :(
  • Plata
    Nekem az M40 a kedvencem,rég kifejlesztettem a következőt is,de nem vettem még meg,nem is tervezem.
    Nekem az m44 kimaradt szerintem,amikor én húztam az amerikai ágat még az nem volt szerintem.
  • András77
    Jó tank ez a t49, nagyon jó vele trollkodni a puhatestűek ellen.

Én most ennek örültem, SPG-15 másodlagos küldetéssel (persze nem spóroltam az arannyal, de kaptam a csatáért +250e kreditet az IM-ből, úgyhogy belefért), most már tényleg egy lépésre vagyok csak a t55a-tól, LT-15 vagy HT-15, esetleg bármelyik a kettő közül másodlagos küldetéssel.

Egy technikai jellegű kérdés a komolyabb artystáktól. A 9.15-ben úgy olvastam legutóbb, hogy felemelik a tier határt az obj küldetésekhez tier7-re és előre kéne gondolkodnom, hogy vajon melyik arty lenne alkalmas rá, mert ugye az M44 egy phasza kis arty az IM-re, de akkor majd kéne helyette egy másik. Azt hallottam, olvastam, hogy az M40/43 hasonlóan jó és úgy néz ki a ToT-ban is jól áll az amcsi ág. Mik a vélemények? Mi lenne egy jó tier7-10 arty IM küldetésekre?
  • Plata
    Tuti?
    Itt a klingon jel,ide a 100 aranyat.
  • Pares
    Ez is meglett. Jó kis vas ez, csak el kell felejteni vele a light/scout játékstílust (vészhelyzetek esetén, vagy ha mást nem lehet csinálni, azért jó erre is), én főleg ilyen heavy supportként használom, olyan mint egy nagyon gyors, közvetlenül lövő arty. Az tetszik benne, hogy bár a 152-es ágyú egyenlő a randommal, elég ha eltalálom az ellenfelet, és min. 200-400-at sebez belé a HE lőszer, akár milyen szögben is találom el, akár mennyire páncélozott az ellenfél. Ez tökéletes patthelyzetek esetén, vagy amikor sidescrapel az ellen, és mindenki csak pattog róla. Azaz az érzés meg, amikor 800-1000-et sebzek valami papírba, megfizethetetlen. Kísérleteztem a HEAT-el is, de nem volt vele sok sikerem, a HE-vel sokkal megbízhatóbb és stabilabb sebzést lehet kiosztani. Ez is olyan tank, aminek teljesen egyedi a játékstílusa.

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.08. 18:38:57
  • ratgab
    Ez az AMX CDC fantasztikus egy vas...Észre sem veszem és scoutolok vele, emellett gyors és szépeket lő. Az, hogy papír nem zavar...
  • patchaou
    Klingoniért simán fizetnék 100 aranyat.
  • Plata
    Fizetnék érte hogy ne lássam.
  • lexlutor
    mert az eszakkorei, meg az afrikai zaszlokat aranyert felraknad mi??
  • Nirz
    De egyenlőre még csak 0-% ír ki mindegyikre, nagyon remélem hogy ez nem lesz megvalósítva, elsősorban nem akarom a tank eredeti kinézetét megváltoztatni, eléggé furák sok esetben a választható pingálások, ahogy néztem a szovjeten és kinain kivül a többi elég ahistorical.
    Szóval a legjobb az lenne ha meg is valósul hogy csak kifizetem a goldot és megkapom a bónuszt anélkül hogy meg kelljen gyaláznom a tank külsejét :D

Már így is elég idegesítő hogy a camo festést 3szor fizetni kellett a bónuszért :D
  • Plata
    Bár most hogy mondod,a T49-re kérek Nauszi kalóz felségjelet.
    Végül is a T49 majdnem olyan mint a Kor bird of Prey-em,és azon is nauszi felségjelzés van,vagy KDF?
    Na majd megkukkolom,de a KDF jel is szép lenne rajta,a T49 ugyanolyan kedvencem mint a kicsi Kor.
    Bár a Kor is kicsi és papír,de jó kezekben a legbrutálisabb raider.Ki sem jön álcából harc közben.
  • Plata
    De tervben van,ha a tankodat kipingálod ott van hogy mi mire ad bónuszt,van amelyik pingálás mindenkire ad bónuszt van amelyik csak rádiósra töltősre,satubbi.
  • Plata
    De tényleg,téged miért zavar az hogy nincs szutyok koreai zászló?Ki akarna koreai zászlóval menni?Vagy afrikait,ennyi erővel miért nincs klingon vagy vulkáni esetleg birodalmi jel?
    Nincs bent a játékban sem koreai tank sem afrikai,ha egyáltalán létezik ilyen.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.08. 17:56:01
  • Nirz
    Ahogy olvastam nem e volt tervbe véve hogy ki pimpelt tankok különböző bónuszokat kapnak a crewre? :DDDD
  • Userx2
    Ezzel se lesz tank ászom.
  • Angelus1991ster
    Bocsi,tényleg,de ki a halál faszát érdekli szaros lóhere?
    Soha nem jutna eszembe rá rakni tankomra ilyen szar jelet.
  • András77
    Pont fent voltam a wot eu a ToT-ot megnézni és ránéztem az átlagodra. Eddig van 1250 átlag sebzésed, ami kevesebb, mint amit egy SP könnyedén hoz.

Kiemelkedő csata mindig lesz, mert vagy a pálya vagy a csapatok eloszlása úgy jön, de érdemesebb egy átlag sebzést megnézni kb 30-50 csata után, az sokkal jobban elmondja, hogy mire képes a tank a kezed alatt.

A másik dolog, meg mindig a nettó bevételt kell nézni, mert kb teljesen mindegy, hogy mennyi a bruttó bevétel, mert a fő kérdés, hogy mennyi marad.

Egyébként szép kör, a kérdés, hogy mennyiszer tudod megismételni majd.

Egyébként nekem most az arty ToT-ol megint kivan a búrám. Ezzel együtt 4 volt eddig, 1 db tank volt meg, de csak a másod accomon, meg a cseh tankot van esélyem kihúzni, de nem hiszem el, hogy pont a T92 kell a népnek. Miért? Az obj261 szerintem jobb, a francia meg érdekesebb, a brit szintén érdekesebb a meredek röppálya miatt, az amcsinak csak nagy splash köre van, de amennyiszer én láttam már szidni chat-ben, azt nehéz elmondani. A másik kínom, hogy van francia meg brit kilencesem, de még véletlenül se az lesz ToT-ban, majd esetleg 5 hónap múlva, fak

Van egy kazal 10-es tankom, de még véletlen se bírom eltalálni a közízlést.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.08. 17:23:56
  • Plata
    Bocsi,tényleg,de ki a halál faszát érdekli szaros észak korea meg a tetves afrika?
    Soha nem jutna eszembe rá rakni tankomra ilyen szar jelet.Akkor már inkább lóhere.
  • AryanW0lf
    Nem vagyok én olyan
  • Gyuszopapa
    Készülő statpadding account?
  • AryanW0lf
    Prémiummal kaptam 120K-t
  • Nirz
    Nem kaptam semmi olyan küldit pedig 8 hónapja be sem léptem :D
  • Userx2
    Prémtanknál a kereset a fontos, pont az lemaradt...
  • AryanW0lf
    Jó tank ez a STA-2 érdemes volt meg venni, buff után meg még jobb lesz
  • Myke28
    Ez viszont nem az :( T30 17/4

A másik véglet T28 prot
    Utoljára szerkesztette: Myke28, 2016.05.08. 15:12:59