banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    A WR az a win rate (win ráta) a győzelmi %-od, éppen amiről beszélsz. Én is csak élvezetből játszok elég régen. Ha van szopóág, igazából a játékosok nagy része aznap nem játszik, meg másnap sem, azon megfontolás végett, hogy az RNG, mint ezt okozója időben periódikusan fordul. De nem fog, csak ha talán 3 hétig nem játszol és utána is másnap visszaáll. Ilyenkor szokott beállni a szopóága hetekre, mert a játékos nem megy csak pár kört egy nap. De a MM továbbra is szivatja. Tudni kell azt, hogy ezt nem az időbeli RNG változás okozza, hanem a MM, mint „szabályozó rendszer” belenyúl a tanklistába és az RNG-be külön, úgy hogy megdobja 25%-al akár a tank numerikus értékeit (pen, dmg, szórás)

Ilyenkor azt kell csinálni. Én, azt csinálom, hogy prém tankokkal megyek, mert ha az veszít is több kreditet kapok, mintha ágat húznék és a szopóág elmegy pár napon belül, mert kijátszom. De, ez csak én vagyok, lehet máshogy jobb