World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legegyszerűbb egyébként az lenne, ha megnéznél 1-2 replayt, videót arról, hogy hogyan is kéne használni a T-34-et. Mert közel sem olyan rossz tank az, mint amilyennek te gondolod.

Mármint milyen T34 nerfek előtt? Mutatnál erről valami forrást?
Ok. Megoldható ?
McFrost
Írj levelet a wgnek és cseréljünk, szőrt a szőrért.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

De lehet vele menni. Tudod változtatni a helyed a csata alatt. Azért gyenge pontokon jó az a tank. Nem vagy halálra ítélve 1vs1-ben.
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.10.26. 19:09:51
Már régen megvan, ezért kérdeztem rá a megváltást ígérő buffra. Erre mit lépsz ? A garázsban, az a siratófalam <#beka2><#falbav>
Be kell kempelni egy olyan szikla mögé, mely MM-től függően valószínűsíthető, hogy sok tomato jár arra. A szikla mely mögött csak a torony látszik ki és onnan kell lődözni. Miközben hevesen fappolunk az OP dmg-re amit beviszünk, állandó félelemben kell lenni, nehogy kib*sszon egy arty vagy el kelljen hagyni a sziklát, mert ha látszódik a böhöm tank eleje, egy perc alatt kib*sznak. Jól gondolom ? <#bohoc><#alien>
McFrost
Én nem érzem az IS6ban, ha 15 percig élek, akkor sem, mert szart sem visz át, gépészkedni kell vele állandóan, meg bújtatni, meg célozni a köbön.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ROMOTO
Vedd meg azt a T34 et és essünk túl már rajta, kiver a víz attól hogy vajon hány postot fogsz még összehordani emiatt, bolondbiztos prémtank, pont neked való. <#lama>
az komolyan hulye, aki ezutan ezekbol a tankokbol vesz..

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/10/burn-rubber-on-us-wg.html
neked tenyleg halvany fogalmad sincs h kellene a t34et hasznalni.....
Az IS 6 egyedül sidescrape-ben vagy kisebb, gyenge átütésű tankok ellen jó, minden más esetben addig él, amíg nem tudják becélozni. Ha T 34-el csak közepesen is vagy ügyes, már akkor szinte csak az artytól kell tartanod, mert a tornyát szemből a t10-ek is csak arannyal lövik be. A buff után meg már sidescrapere is egészen jól használható lesz, a széles lánc most is sokmindent megfog. Egyik kedvenc tankom. Annyi, hogy ez inkább tornyos TD mint HT.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.10.26. 18:42:59

Azt ugye te is érzed, hogy akkor tudsz többet lőni, ha tovább élsz ! Az IS 6-on rengeteg lepattanó van, így sokáig él, azalatt meg lő azért amit tud, de a T 34 alig tud lőni valamit, mert nagyon hamar kiszedik, révén, hogy minden lövést bekap, ráadásúl lassan tölt újra
ROMOTO
azt írtam hogy a "sidescrap kicsit jobb lesz, mert vastagabb oldalpáncélt kap..." ha az átlagfórumozót ennél jobban érdekli, akkor a 3 pontnak a végén utánanéz, és csak a te kedvedért újra leírom v a s t a g a b b páncélt kap, ergo jobb lesz a sidescrapvele, érted, jobb me vastagabb <#nezze> nem hülyeség <#ejnye1> <#mf2>
McFrost
A legtöbb lóvé a sebzés után jön, tehát hiába lövök IS6-al 3x még T34 2x, az előbbi 175 mm átütés utóbbi 248 mm arannyal meg majdnem 300, ami igen előkelő, mondhatjuk azt, hogy alig kell célozni vele.

Viták elkerülése végett, hogy mit erősítenek és mit nem. Íme, ez az új T 34 buff.

http://kepkezelo.com/images/9ehppo1l58i4uqu1grlu.jpg
pointer4
Köszi, hogy szóltál, drága vagy 😊
Ok, elfogadom az érvedet, de megkérdezném, hogy azt a rengeteg csatát mostanában toltad le, vagy a sok T 34 nerf előtt?
Úgy érzem, azért viszik ennyien randomban, mert már nem érzik azt, hogy érdemes pénzt áldozni a játékra, hogy vegyenek másik prém tankot és maradt ez. Ezt valahol a játékba vetett bizalomhiánynak érzem. Az lenne relevánsabb, ha a mostani eladások listáját látnánk.
Maradjunk annyiban, hogy nem a tankban van a hiba.
A T34 talán a legelterjedtebb T8 prém tank. Összehasonlításképp WoT News szerint jelenleg 274 000 darab van belőlük az EU szerveren. SP-ből 224 000, Löwéből 194 000, IS-6-ból 130 000, FCM 50t-ből 65 000.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.26. 17:24:11
Ez aztán valóban kompenzálja a T 34-est. Hiszen az hogy minden lövést be*op, az valóban alkalmassá teszi az átütése használatára. Van ugye a CDC papír tank, de az gyors legalább, nem egy lajhár
Nem beszélve a többi 8-as prém sehol nincs hozzá átütésben.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hol lövöd be a tornyát könnyen? Maximum a parancsnoki kupolát tudod belőni (meg extrém szerencsés esetben a tetőpáncélt), de azt egyrészt nehéz eltalálni, másrészt a felső része pattogós. A teste meg persze hogy papír, elmondom még egyszer, ez az ár a kemény toronyért, amit még a T10-ek is csak kopogtatnak. Jól ki van egyensúlyozva, nekem több mint 1000 csatám van benne, 1720 átlagsebzéssel.
Szomorúan olvasom soraid, mert ez előrevetíti, hogy a buffnak nem lesz érzékelhető hatása előröl. Feltenném egyben a kérdést : van a T 34-nél használhatatlanabb prém VIII.-as tank ? A válasz felveti egy szükséges buffnak a kérdését, melyet nem értem, miért nem tettek eddig meg. Te érted ? <#bee1>

A T 34-es eladásokat lehet valahol látni a többi VIII.-as prémhez képest ? Van ilyen forrás? <#nevetes1>
Mikor jön az új patch?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Gondold már át, szerinted hogy ha azt mondod az átlag fórumozónak, akinek fogalma nincs róla, hogy eddig volt egy 51 milliméteres rész a tank oldalában (mivel ezt a részletes kollíziós modellen kívül sehonnan nem lehet tudni), hogy vastagabb lesz az oldala, akkor mire fog következtetni? Arra, hogy az 51 milliméteres rész, aminek eddig a létezéséről se tudott mostantól 76 milliméteres, vagy hogy a tank oldala mostantól 76 milliméteres helyett mondjuk 86 milliméteres lesz? Egyébként én eleve 76 milliméteres oldalpáncélról beszéltem (tehát arról, amilyen a patch után lesz), erre mondtad te, hogy az oldala erősebb lesz. Hát nem, 76 mm-nél nem lesz erősebb. Kettőnk közül nem én kötözködök.
ximix
Nem vagy egyszerű, újrarajzolták a hitbox-ot és kap egy szebb, részletesebb modellt is.
Az eddigi hibákat amiket annak idején nem tudtak kivitelezni vagy nem jól rajzoltak meg vagy nem a megfelelő méretét adták meg, most kijavítják az eredetihez leginkább hasonlítóra, most hogy sokkal több poligonból rajzolják a tankot részletesebben megformálhatják az egyes elemeit és részletesebb páncélvastagságot is adhatnak ezáltal. Mivel ez miatt néhol változik a szög és páncélvastagság pozitívan, ezért összességében "buffnak" nevezhetjük, de nem ez volt a fő cél hanem, hogy megkapta a részletes eredetihez leginkább hasonlító kinézetét és alakját.
Az alsó része a kezdetek óta ilyen gyengusz, ebből kifolyólag nem a hegy fog hozzád menni, hanem te ő hozzá.

Hull down position
Videókat találsz a neten ahol map-kon mutogatják hol merre hány centi ect....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor jó ha ennyit látnak belőled.

Pales27
pár t6-t7 többet fog pattanni ennyi az egész

ROMOTO
Nézőpont kérdése ha te ragaszkodsz a hiv. meghatározáshoz... egyébként meg luknak nevezed a hátsó részt, ilyen erővel talán elvárható hogy végig szakszerűen fogalmazd meg a mondandódat. Egyébként pont hogy nem mindegy az a vastagság ott hátul, mert most már ritkábban fog érvényesülni a 3xkaliber átütés szabály amitől pont szar volt a sidescrap eddig és jobb lesz eztán...és igen vastagabb lesz a hátsó fele, ergó tojok a hivatalos oldalpáncélértékre ami hiába volt 76 ha a felerészt 51 volt eddig. <#hehe>

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.26. 16:31:36
A tornyát is könnyen át lehet azért lőni, de az a baj, hogy a tanktest előröl teljesen papír, semmi lepattanó sincsen. Miért nem egyensúlyozták ki legalább egy picit jobban ? Ha most is beviszi majd minden előröl, miért buffolták fel a páncélt? <#vigyor3>
Nem kötözködök, csak hülyeséget mondtál. Az oldala eddig hivatalosan 76 mm volt, és igen, volt benne egy rész hátul, ami 51 volt. Az most szintén 76 lesz, ergo a hivatalos oldalpáncélja nem változik. Egyébként meg tök mindegy, mert a 76-ot ugyanúgy átcsapja minden azon a szinten, mint az 51-et.
ROMOTO
Ha már kötözködsz nem luk van benne, hanem a hátsó fele az oldalpáncélnak ami kb. a teljes motortér hossza <#vigyor>, pont amit könnyebb eltalálni sidescrape-kor, és igen, vastagabb. <#duma>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.26. 16:12:29
...

Nem papír a páncélja, a tornya kemény...
Ha még a teste is kemény lenne, nem is kéne más tank a játékba.
joe662
Mivel egy 5 jegyü számot fog kapni smsben Confrmation cod néven,+ott van h wargaming net,igy akár utána is nézhet az illető hogy nem akarod átb..ni. Csak elbuktad a számot,és most kéne az az sms

Bár akkor előszór a számot próbálnám cserélni.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.10.26. 15:53:06

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

viszont, ha ugyanolyan papír leaz a páncélja és minden beviszi. Mégis mi értelme van a páncélját buffolni ? <#conf><#unalmas>
patchaou
Már a számra sem emlékszem, de talán valakinek még megvan. Jó ötlet 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
Azt lehet kiadták újra valakinek,én lehet megpróbálnám felhívni,azt elmagyarázni neki,hogy miről is lenne szó.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem lesz vastagabb az oldala, csak eddig volt benne egy luk, ahol 51 mm volt, mostantól az is 76 lesz.
ROMOTO
Álom, sokkal jobban számít ha 3-4 skilles a legénység, meg van rajta vert stab, rammer, meg célzásgyorsító, úgy már egész használható, sidescrap kicsit jobb lesz, mert vastagabb oldalpáncélt kap...az hull eleje a sup pershinget ha nagyon szrencsétlen szögből lövi eztán már pattinthatja, de ilyenből nem fogsz sokat látni...
patchaou
Kár hogy már a telefonszám sem él 😞 Pedig így lett volna esélyem eladni az accot... :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A tornya eddig is mindent pattintott, a testét ezután is minden át fogja lőni. Sidescrapelni próbálhatsz vele, de ha nem valami nudli átütésű (pl. orosz D-25) ágyúval lőnek rád, a 76 miliméteres oldalpáncél miatt a széles lánctalp se fog megmenteni attól, hogy szanaszét lőjenek.
Igen, azt tudom, hogy tornyozni kellene vele, ha tudok találni rá módot, ami nem könnyű, mert viszont lassú. Azt szeretném illetve várom az új páncél bufftól, hogy előröl azért ne vigye át minden, azaz észrevehetően több lepattanó legyen és sidescrappel némileg észrevehető elűlső páncélja legyen. Ez csupán álom ? <#lama>
joe662
AKI E-MAILT AKAR CSERÉLNI MOST TEGYE!!
Az account managment fülön,a mail cim mellet ott a csere lehetőség,ingyen.<#banplz>
A telefonos kod beirása után lehet cserélni.
Azonnal életbe lép a változtatás,már az ujj címet kell beírni a bejelentkezéskor! <#finom>
Nekem működik<#worship>

Arra ne számíts, hogy a teste bármit is pattintani fog, azt tényleg minden átlövi, és ezentúl is át fogja lőni, ez sosem volt titok. Ezért kell vele tornyozni, hogy csak a tornyodra lássanak rá.
Hű ha. <#ijedt> akkor nálam nem stimmel valami

Nagyon lomha és nagy, mint egy bálna. Előröl minden, de minden beviszi és lassan tölt. Hiába szűkült össze a célkereszt összevissza lő mégis. Most legalább valami páncélja lesz előröl ezt remélem <#rinya>
Eddig is játszható volt.
Nem tudjátok mikor jön az új patch ? Nagyon várom a T 34 (usa) buffot <#awink>

A T 34 játszható lesz ezek után, mit gondoltok?<#rinya><#szomoru1>
Ezt a Wg-nél megint elcseszték. 19,35 lövés /perc? Minden 40 mm-s ágyúnál 24-28 lövés/perc az átlag. Még a 45 mm-sek is gyorsabbak. 260-ról 230-ra csökkentették a hp-t. Mocskos szargaming. Valami igazán retardált dönthet ezekről a statokról.

D Turánnál is a helyzet.15 lövés/perc <#falbav> holott 16,5-nek kéne lennie.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.26. 13:00:17

angelus1991ster.blogspot.hu

WG-nél valószínűleg valaki nagy rajongója a Girls und Panzer című animének, ezért ez az új matricázási őrület. Amit nem tudtok az az hogy a végcél az alábbi képen látható állapot elérése. A képen látható Stug például 2000%-os látótáv bónusszal rendelkezik, az M3 Lee pedig 1500%-os camo bónusszal.