418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #374612 Épp ez az, hogy nem szelektálva kapták, hanem "on a random basis". Tesztelés céljából rakták be a küldetést random játékosoknak. Érdekes megoldás, de kíváncsian várom, hogy szerinted ez most épp miért sejtet globális összeesküvést. -
walert #374611 Őőő………Megkaptam a WG válaszát. Daniela Raffaello nevű hölgyemény biztosított róla, hogy nem áll több információ birtokában, csupán annyi, hogy inaktív játékosok kapták, azért hogy visszacsábítsák őket a játékba. A részlegnek aki szervezte, annyi esze volt, hogy hivatalos oldalon nem is írt róla , nehogy az inaktívak tudomást szerezzenek róla. Mert ugye aki inaktív az nem lép be a játékba, az meg csak belépve látszódik 
Ez nem konteo, íme a levél hát. Vizsgálat céljából kaptak bizonyos játékosok szelektálva küldetéseket, aki nem kapott az meg nem inaktív. Nem tud arról többet mondani Mása alias Daniéla Rafaéla, hogy mi alapján szelektáltak, azonban a slusszpoén az, hogy utána biztosított róla, hogy ha követem a weboldalon a híreket, úgy a további ilyen jellegű küldetésekről informálódok, gondolom úgy, mint erről is most
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.08. 14:49:38 -
Userx2 #374610 Tegnapi stat.
Vettem egy prém tankot, nem a legolcsóbb fajtából; ennek ellenére nem enged nyerni a cseh 10-essel. 30+% -os csaták sokasága. Nem jár kedvezmény annak, aki költ a játékra. Top of the tree xopóroller script mindent felül ír.
-
Angelus1991ster #374609 Aztán nem egy OP dög. Ágyúja összevissza lő. Felderítőnek se igazán jó.
65-69 km/h és 40-45-es fordulások alatt nincs értelme feldeírtő státusnak. -
bekescsaba #374608 39 meccs a BT 7 artyval----0 azaz NULLA tier 3-as meccs-...... -
Angelus1991ster #374607 Persze nem a legfőbb. De kb. mennyit foglal az egész? 100 mb-ot se. Egy textúrázónak/grafikusnak kb. egy műszak alatt simán megvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szívecske matrica van. Csak fehér rombusz alapon.
Az, hogy MM, az RNG és a balansz rendben lehet, attól még az interfész kinézete okádék, és a testreszabhatóság is semmilyen lehet egy játékban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.08. 14:30:45 -
realcsabi #374606 Hát ez aztán óriási probléma. Nekem meg az a bajom hogy a matricák között nincsen szivecske. Rohadt tetvek hogy nem birják berakni csak francia kártyával együtt. Mindjárt törlöm az egészet. -
Angelus1991ster #374605 Tojnak rá. Egész WoT-hoz is nem teszik oda magukat. Csak találtak egy jó brandet.
Kétszínű egy banda. Buzi felségjelzéseket se képesek megcsinálni. Ott vírít a kommunista Kína, és Szovjetúnió zászlaja, miközben az észak-koreai és számos afrikai országé sem. -
Rammsch31n #374604 egyébként röhej az egész... a customer service azaz a support nagyon sok helyen szart sem ér, sok normális jó cég ad erre... úgy látszik a wg-nek sem ér a vásárló semmit... ja, várj belőlük élnek... mégsem érdekli őket. :"D logika ott van...(végül is minek fektessenek bele plusz energiát, ha anélkül is megélnek vele...) mocskos bagázs... -
lexlutor #374603 neked legalabb irtak valami, nekem azt irjak fingjuk sincs az egeszrol:))
"The Wargaming.net Support has not been informed about the requirements the players have to meet in order to get the mission granted, as we speak we are checking it. Thank you for your time to tell us about this situation." -
Rammsch31n #374602 Félreértés kedvéért, én az előző hozzászólást a scriptről meg effélékről poénnak szántam.... :) :P -
Angelus1991ster #374601 Én szarok a nagy arányú winrétre (persze egy minimális szintet el lehetne érni).
MM idióta beosztása zavar. Amikor 29 t5-ös mellé bekúr egy szerencsétlen t3-ast, típustól függetlenül. Nincs itt semmilyen script. Annak megírásához is lusták és igénytelenek. Még az mm-hez normális sablonokat se tudnak vagy nem akarnak megírni. Ilyenkor jön persze erre védekezés, a nyamvadt IM és a medálok.
Inkább várnék fél-1 percet a csatára, csak normális elosztás lenne.
A másik: 100 ezerszer leírt: jogos "sírás": Játékost kurvára fusztrálja, ha a győztes csatában top-ként vagy top3-5-ben végez és ugyanannyi xp-t kap mint a győztes csapat bokorban recskázó egybites szatírja. -
Pares #374600 Így kicsivel több mint 100 csata után merem állítani, hogy a T49 a random definíciója... -
Rammsch31n #374599 Ja, egyúttal a script-eket is tesztelik rajtad, hogy hogyan rontsák el a nyerési mechanizmusokat, az RNG-t meg a pontosságod!!!! xDDDD
-
Angelus1991ster #374598 Tesztkampány része................
Mocskos burzsujgaming. -
Plata #374597 Jaj neee,akkor engem most tesztelnek.
-
Rammsch31n #374596 na ezek a buzik válaszoltak a ticketre... ez valami "teszt kampány" része... és én kimaradtam belőle... sz-pjanak le cserébe... :D -
Plata #374595 Egyszer nézhető.
-
bekescsaba #374594 ZSENIÁLIS -
Nirz #374593 Azelőtt a kevés mapról panaszkodtam most viszont átestek a ló túlsó oldalára, tegnap több mint 10+ féle map volt forgóban, a kihagyás után sok esetben fogalmam sem volt hogy hol vannak a jó spotok és legtöbbször teljesen elveszetten kellett játszanom :S -
Angelus1991ster #374592 Youtube csatornája bővelkedik e videóhoz hasonló animációkkal. -
Pares #374591 Eszméletlen jó!
-
Mi a túróért nem nyílik meg a spoiler? -
Nem kevés meló lehetett ezt megcsinálni. :) Amúgy elég sok lego darabkát feláldozhatott a videó miatt, mert azt írta hogy forrasztópákával csinálta a lyukakat rajta.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.05.08. 10:52:11 -
stork13 #374588 8.8 FLAK mindent vitt. :D -
Plata #374587 Nekem még jobb volt,az éjjel 100% winrate. 
Igaz csak 1 csatára volt időm,de az win volt.
-
Éjjel nekem is adta nagyon :D 66.67% winrate :) -
Én sem szavaztam,de kaptam egy 3 prém nap és 250 goldos küldit.
És kaptam még egy 24 órás prémiumot is 5 killre :)
Öt killest már megcsináltam,a másikhoz sokat kell menni...35 win :D Az nekem jó pár nap... -
Angelus1991ster #374584 Ez igazi művészet! -
kopaszeger #374583 Nagyon ott van
-
Lokker #374582 
-
MrSnail #374581 +1 qvajó
-
Végre egy realista videó :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nirz #374579 Az eu 1 halott
Az eu 2 alig akar beengedni
Pedig már megakartam dicsérni hogy mennyit javítottak a stabilitáson, a francot..... -
bekescsaba #374578 45 MECCS 36 GYŐZELEM....
Kapcsolják be a scriptet!!!!!!! -
yossarianHUN #374577 Ahh, ezek az x5 eventek...
-
Lokker #374576 eu2-n több mint 95 k játékos van eu1 meg fos -
Angelus1991ster #374575 Wg minőség. El is várom tőlük, hogy szokásos formájukat hozzák. -
Pares #374574 Mindkét szerver beszart, vagy mi van? -
10 perc után beengedett
sokak bánatára
lőttem is egy Górét