A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #373500 Nem mondom, hogy nem tudom megérteni azt a réteget, akik más játékos szegmenset szidnak úgymond, amiatt mert a MM elvesz tőlük valamit és nekik adja és itt most, nem azokra célzok, akik összevissza rohangálnak és amiatt kapsz ki, hanem a MM oldaláról való belenyúlás végett 
Mindenki számára evidens, hogy amikor egy WoT-os társaságba kerül az ember, mely törbbnyire egy klán, előtérbe kerül a stat és sajnos ezek alapján egymást bekategorizálják a tinik. Sajnos ez a társaságban való játék velejárója. Ilyenkor ugye a legtöbbje javítani akar a statján. A piros narancs akar lenni, de ha pro vagy, akkor is überpro akarsz lenni, hisz a klánod a wn8 alapján szelektált és 2k-sok közt nem nagy kunszt 2k-nak lenni és te is jobb akarsz lenni. Megnézel sok videot kukibébitől meg Orcitól és kezdődik a versengés goldspammal és pótkajával az OP tankodban már 4k-s köröket kell menned, hogy 3000 wn8 legyék 3k csata múlva, már ki is van számolva. Ez három napig talán sikerül is, de aztán a MM kompenzál, mert neked 2k a normál statod és akkor jönnek a „nyomorékok” és „szorultatok volna mamátokba” stílusú visszaköszönések a kikapcsolt chatben, mert ammorackot kapsz, állandóan gyújtanak zsinórban és mellé megy a rengeteg gold skuló és a narancs pisti hogy lött át snapshootból, amikor én beszűkültem és pontosabb vagyok és mellé már másodszor ? Ahha, a WG a pirosakat támogatja. Pedig nem ! Csak pistike most is 600 wn8-al játszik és vagy aimbotozik vagy az RNG ezt az egy lövést adta be egész csata alatt neki, mert a MM úgy van megírva hogy kompenzáljon.
Ok. Gyakorlatilag azt akarom csupán mondani, hogy a MM szabadalom, legalábbis ami le van írva, az mindenkit kedvezőtlenebb helyzetbe hoz, aki fejlődni akar, függetlenül a játékos képességétől.