banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    Ok, hát először is, ezt nem „én” mondom. Itt nem a szubjektív véleményemet írom le, hanem értelmezem, amit a MM szabadalom leír. Nem hiszem, hogy egy160 i.q-snak kellene az überprok számára megvilágítani, hogy nem az 50%, mint referencia érték alapján számol a MM, hanem a játékos egyedi WR-e alapján, ami már alapból más egy kék és egy narancs számára. Így teljesen másképp hangzanak a sorok.

Másodszor, amit leírtam, az nem azt jelenti, hogy semmiképpen sem léphetsz túl a határaidon, hanem hogy a MM ezt akadályozni igyekszik. Ha te pro platoonban mész goldspammel folyamatosan, egy idő után beáll a WR-ed magasabb numerikus értékre és a MM már ez alapján számol

Nézzük a tényeket, amelyben minden játékos szegmens egyetért. Vannak olyan tankok, amiket alig látsz top tierként. Ott van a Type 59-em a mod1-em. Én alig voltam E 75-el top tier talán kétszer. Viszont FCM-el elég gyakran az vagyok. Láthatod a leírásban, hogy a MM számolja a tankokat is. Egy adott tank WR-jét is bekalkulálja és úgy szedi össze a MM-re a tankokat, tehát ez egyértelműen beigazolódott, hisz számtalanszor olvastam itt, miszerint bizonyos tankok nem mennek top-nak másokat meg az alsó listára dob be.

Harmadrészt pedig igazából, ez az elemzés azoknak egy válasz, akik a gyenge játékosokra mutogatnak és a fórumokon rajtuk verik le verbálisan a WG szériát, mintha a javukra vennének el tőlük killt, pedig ez nem így van. Ugyan nincs okom a gyengéket megvédeni, mert én nem tartozok közéjük, de tudni kell, hogy a MM ezen leírás, mint szabadalom alapján ugyanúgy kedvezőtlenebb helyzetbe állít mindenkit.