banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy srác most tök jó dolgot írt a chat-be, hogy mindig riportoljuk az ellenfelet (kiegészíteném, hogy saját csapattársat is), ha indokolatlanul aranyat használnak ellenünk. Ok, ez az "unjustified" indokolatlan kifejezés elég tág határokat ad, de mindenki ki tudja alakítani a saját szabály rendszerét, hogy valamennyire következetes maradjon.

Az biztos, hogyha ezt tömeges mértéket öltene, akkor komoly borsot törne a WG orra alá, amiért nem csinálnak semmit a gold spammel, mert az üzleti érdek miatt és egyébként is stfu, vegyél te is aranyat és b.szd szét teljesen a játékot, kb ez a wg álláspontja.

Mondjuk nincs illúzióm, akkor sem az arany lőszert változtatnák meg, hanem letiltanák a riportolást, ha ez már átlépné az észlelhetőségi határt

Azért megnézném egypár gold spames nagyarc képét egy kondukátor ban után.

Kipróbáltam én is, hadd terjedjen a dolog és eléggé megviseli szegény goldspames-t, hogy őt riportolják, micsoda??? Persze ha beírom a chat-be, akkor azt is kockáztatom, hogy engem is felnyom bosszúból, de párat kibírok.

Érdekes minden esetre, nem tudom, hogy el tud-e terjedni ez a dolog, mint egy vírus. Kíváncsi vagyok.